Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Kesän-23 piparimekot ja piparipaita

Piparimekko

Muistatko viime kesän piparimekot? Ne olivat ne ihanat puuvilla mekot, joissa on piparimainen kaulus ja piparinmalliset rinkulat mekon edessä. Luin juuri viime kesän piparimekko postauksen ja autch, kun rupesikin tekemään mieli pipareita ja kakaota. Eli kahta sellaista ruoka-ainetta, joita en muista koska olen viimeksi syönyt. Piparit kyllä kuuluvat jouluun, eikö vain? Kaakaotahan voi juoda koska vaan, mutta eipä sitä tule juotua. Ehkä voisi korvata kahvin välillä kakaolla…sitä kahvia kun tulee juotua välillä hieman liikaa.

 

Valda piparimekko melonin värinen

Valda piparimekko

Valda piparimekossa on super kaunis yläosa. Mekon edustassa on vuori, joten etuosa ei ole läpinäkyvä. Mekon hihoissa on kuminauhakuja ja ne ylettyvät noin kyynerpään kohdalle. Hihoja voi vetää ylöspäin pussimaisiksi, jos haluaa. Mekon vyötärö on kaarrettu eli edestä poikkileikkaus ylettyy rinnan alapuolelle ja se laskee sivuille kohti kylkiä ja takana se on noin vyötärön kohdalla.  Mekon helmaosa levenee alaspäin ja mekon sivuissa on taskut. Mekon helmassa toistuu sama kaunis piparimainen pitsikuvio kuin mekon edessä. Mekko puetaan pään yli. Minulla on mekosta päällä koko XS. Mekko on reilua kokoa.

 

Yhdistimme mekkoon kauniit nude rosat Kenedy sandaalit. Sandaalit oat uskomattoman kevyet ja niin hyvät jalkaan, koska 5,5 cm korko asettuu tukevasti juuri kantapään alle. Sandaalit vastaaat normaalia kokoa. Minulla on jalassa sandaaleista koko 5/38 ja se on minun kokoni muutenkin.

 

Valda piparimekko musta

Tämän kevään piparimekko eroaa viime kevään piparimekosta siten, että tässä mekossa on enemmän pitsiä edessä. Malliltaan mekko on muuten ihan samanlainen kuin edeltäjänsä. Viime vuoden mekossa oli tavallinen helma, nyt helmaa korostaa super kaunis pitsireunus.

Viime uoden piparimekko oli reilua kokoa, niin on tämäkin mekko. Mekon rinnanympärysmitta kannattaa katsoa verkkokaupastamme eli se ratkaisee mekon koon. Mekosta ei tule ottaa liian isoa kokoa, muuten mekko roikkuu päällä ja runsas helma tuntuu liian massiiviselta.

 

Piparimekko kuuluu taas siihen mekkosarjaan, joka puetaan pieneen menoon esim. kevään valmistujaisiin, rippijuhliin, kesäjuhliin jne. sirojen kenkien kanssa. Kun arki koittaa, puetaan mekkoon valkoiset tai mustat tennarit, loaferit, ballerinat, wedget jne. eli mekko toimii moneen menoon.

 

Asta laukku

Olette varmasti laittaneet merkille, että minulla on usein Asta laukku puettuna olan yli. Pidän Asta laukusta, koska se tuo hurjasti juhlavuutta asuun. Laukun kullanvärinen ketjuhihna on kerrassaan loistava, se on kuin koru.

Eräs asiakas haki asukokonaisuuksia viiden päivän työreissulle. Päivisin hänen tuli käyttää yrityksen logopaitaa, joihin katsoimme hänelle mustat Adian housut. Tämän lisäksi hän tarvitsi 5 ilta-asua. Löysimme hänelle muutamia paitoja mitkä hän pystyi yhdistämään mustiin päivähousuihin, valkoisen jakun muutamalla topilla ja muutaman mekon. Puimme jokaiseen asuun tämän mustan Asta laukun ja se oli juuri se puuttuva palanen asuihin. Pelkällä laukulla hän kruunasi asut astetta juhlavimmiksi joka ilta. Mukaan hän otti mustat kauniit avokkaat.

 

Valda piparipaita luonnonvaalea

Adriana avokkaat ovat samaa sarjaa Asta laukun kanssa. Laukku on kiiltonahkaa ja avokkaat oat pintanahkaa, mutta ne oat loistavat yhdessä, koska nahat ovat saman värisiä, mutta vain laukku on kiiltävä. Mustassa setissä laukku ja avokkaat ovat kiiltonahkaa.

 

Valda piparipaita

Valda piparipaidassa on samanlainen yläosa kuin mekossa. Paidan edustassa on vuori, joten etuosa ei ole läpinäkyvä. Paidan hihoissa on kuminauhakuja ja ne ylettyvät noin kyynerpään kohdalle. Hihoja voi vetää ylöspäin pussimaisiksi, jos haluaa. Paidan vyötärö on kaarrettu eli edestä poikkileikkaus ylettyy rinnan alapuolelle ja se laskee sivuille kohti kylkiä ja takana se on noin vyötärön kohdalla.  Paidan helmaosa levenee alaspäin ja loppuu haarasauman alapuolelle. Paidan helmassa on kaunis pitsikantti, ihan kuten mekonkin helmassa.

Valda paidassa on sama mittataulukko kuin mekossa eli se on reilua kokoa

 

Minulla on jalassa Dream Kick farkut. Tämä väri on toistaiseksi loppumassa, mutta muita värejä löytyy täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

1 kommentti

  1. Monenlaista pitsiunelmaa tarjolla,musta tyylikkäin.