Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

DW pellavamallisto ja LIVE klo. 10.30

Kevään Doppwoman pellavamallisto on saapunut! Se on kyllä super upea, vaikka itse sanonkin 🙂 Onnistuimme mekkomalleissa mielestäni ihan täydellisesti ja väreinä tänä keväänä mallistostamme löytyy melerattu punainen ja sininen sekä musta. Pellava on aavistuksen paksumpaa kuin edellisen mallistomme mekot eli näistä mekoista ei kuulla läpi.

Mallistosta löytyy neljä erimallista pellavamekkoa

 

Doppwoman punainen pellavainen Selma huivikaulusmekko

Selma huivikaulusmekko punaisena

Tänään klo. 10.30 pidämme Gabin kanssa Instagram LIVE lähetyksen. LIVEssä esittelemme kevään Doppwoman mekot, myös nämä pellavamekot. Näytämme vinkkejä miten stailata mekkoja erilaisiin kesäjuhliin sekä arkeen. Tervetuloa seuraamme siis tänään Helatorstaina klo. 10.30.

Liikkeemme on tänään suljettu, mutta verkkokauppamme palvelee normaalisti. Vastaamme myös kysymyksiinne Instagramissa koko päivän 🙂

 

Doppwoman musta pellavainen Selma huivikaulusmekko

DW Selma huivikaulusmekko

Selma mekossa on kaunis huivikaulus. Kaulus on takaa hieman korkeampi, joka toimii joko niin että kauluksen jättää korkeaksi tai sen kääntää. Kaula-aukko on V-mallinen ja kaula-aukossa on nauhat, jotka voi sitoa solmulle tai rusetille. Mekko on istuva rinnan kohdalta, jonka jälkeen se levenee kevyesti alaspäin loppuen polveen/polven alapuolelle.  Mekko on juuri sopivan löysä, se korostaa ja häivyttää samanaikaisesti. Mekon helmassa on leveä tuplakantti, joka tekee mekosta ryhdikkään.

 

Doppwoman Melody pellavamekko

DW Melody kietaisumekko

Melody mekko on klassinen kietaisumekko. Mekon hihat tipahtavat reilusti olkapäiden alapuolelle. Vyötärön keskikohdalla on poikkileikkaus ja mekon helmaosa levenee kevyesti alaspäin ja loppuu juuri polven alapuolelle. Mekon sivuissa on taskut. Mekko on mitoitettu edestä niin, että mekon alle ei tarvitse pukea toppia vaan etukappale menee edestä kiinni. Mekon sisällä on myös reilusti kangasta, joten se ei aukea liikaa kun kävelee.

 

Doppwoman Allison pellavamekko vaaleansinisenä

Allison mekko vaaleansinisenä

 

Kaikista mekoista on valmistettu koot XS-XXL. Koot vastaavat normaaleja kokoja. Koko S on valmistettu minun mittojeni mukaan.

Kaikki postauksen kengät, laukut ja korut löytyvät täältä.

 

Doppwoman Allison pellavamekko punaisena

DW Allison fyrrykaulusmekko

Allison mekossa on kaunis kaula-aukko. Kaula-aukko on V-mallinen ja sitä kiertää pieni fyrrykantti. Mekko on kauniisti slimmattu rinnan kohdalta, jonka jälkeen mekko levenee keyesti alaspäin. Mekon helmassa on kapeahko fyrrykantti. Mekko ylettyy polveen.

 

Doppwoman Pernilla pellavamekko mustana

Pernilla salsamekko mustana

 

Doppwoman Pernilla pellavamekko vaaleansinisenä

DW Pernilla salsamekko

Pernilla salsamekossa on valekietaisumallinen yläosa. Kietaisumekon kaulus on edestä, rinnan kohdasta neulottu kiinni, joten mekko ei aukea edestä. Poikkileikkaus on vyötärön kapeimmalla kohtaa ja helmaosassa on yksi salsakantti. Mekossa on lyhkäiset hihat ja mekon sivussa on vetoketju. Mekko istuu myös selästä kauniisti, selässä on sisäänotot.

Nähdään LIVEssä!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

13 kommenttia

 1. Hei, kumma kyllä en ole löytänyt tänään linkkiä, josta olisin voinut osallistua livelähetykseen. Onko se katsottavissa jälkikäteen?

  • Hei Sari! LIVE oli Instagramissa eli linkiä ei ole. Live lähetys tulee aina sinne ylös story palloihin eli sieltä pääsee sitä seuraamaan. Nyt kun menet Instagramiin niin videotallenne löytyy meidän feedistä sekä täältä eli mene ”Etusivulle” ja ieritä kuvaa alaspäin kohtaan ”Seuraathan meitä” ja paina minun kuaa, niin video lähtee päälle. Mukavaa iltaa, Kata

 2. Ihana live ❤️ Tuli ihan juhlamieli 🌸 Katsoin kahteen kertaan… 😊👍

  • Hei Tuula! Oi, ihana kuulla ja oikein tuplasti katsoit 🙂 Kiitoa siitä! Mukavaa iltaa, Kata

  • Kiitos Annamaija 🙂 Mukavaa Helatorstaita, Kata

 3. DW Ellie midimekko; laventeli kukka Minkä värisen ponchon tähän voisi yhdistää?

  • Hei Elina! Yhdistäisin mekkoon luonnonvaalean Ponchon 🙂 Mukavaa päivää, Kata

 4. Pääsekö Live -lähetykseen vain Instan kautta?

  • Hei Marianne! Kyllä, ain Instan kautta pääsee. Mutta nyt sen löytää meidän sivuilta Etusivu-> vieritä ruutua alaspäin kohtaan ”Seuraathan meitä” eli se tulee sinne, mutta voi tulla hieman viivellä koska kestää latautua, koska oli yli tunnun lähetys 🙂 Mukavaa Helatorstaita, Kata

 5. Hei! Onko vaaleita juhlalaukkuja tulossa lisää nyt keväälle/kesälle? Kummatkin postauksessa näkyvät vaaleat laukut (Asta ja pussukka) ovat ilmeisesti myyty loppuun.

  • Hei Hanna! Nyt löytyy taas Asta laukkua kermana verkkokaupasta 🙂 Mukavaa päivää, Kata

 6. Tyylikäs huivikaulus – ,tyttömäinen salsa – ja pirteä fyrrykaulusmekko.