Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Upean punainen Shot pusakka

Terveiset Rukalta! Minulla on mukana täällä tämä punainen Shot pusakka. Ihastuin kerta kaikkiaan tähän punaiseen väriin, jopa niin paljon, että kävin ostamassa huulipunan ja kynsilakan, jotka ovat juuri samaa sävyä Shot pusakan kanssa. Minä tykkään yhdistää Shot jakun juuri farkkujen kanssa ja kun istuin iltapäiväkahvilla terassilla, vetäisin Shot pusakan päälle vielä Doppwoman Toppakeepin. Loistava combo 🙂

 

Shot pusakka

Shot pusakka on kaunis ja tänä keväänä pusakkaa saa punaisena! Pusakassa on joustavaa jerseytä ja pusakan edessä on kevytvanua. Jersey joustaa eli pusakka on mukava päällä. Pusakka on aavistuksen slimmattu vyötärön kohdalta ja sivuissa on taskut. Kevytvanua on vain edessä, takaa pusakka on jerseytä. Minulla on pusakasta päällä koko XS. Pusakka vastaa normaalia kokoa.

 

Minulla on jalassani Dream Summer farkut värissä D677 ja jalassani minulla on DOPP tennarit.

 

Leila t-paita

Leila t-paita on hyvä peruspaita. T-paidassa on O-kaula-aukko ja hieman pidemmät, kyynerpäiden yläpuolelle ylettyvät hihat. Malliltaan paita on hieman slimmattu vyötärön kohdalta. T-paita vastaa normaalia kokoa, minulla on t-paidasta päällä koko 34.

 

Day Panel kassi; tummansininen

Dayn Panel kassi on kevyttä ja ilmavaa toppakangasta. Laukku levenee alhaalta ylöspäin. Laukun sisällä on beige nylon vuori ja vetoketjullinen tasku. Laukussa on kaksi hihnaa. Pidempi hihna on säädettävä ja se on n. 130 cm pitkä ja sen voi irroittaa kassista.

Tummansinistä kivaa kassia ei ole helppo löytää!

 

Katso video Shot pusakasta!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

    • Hei Annamaija! Eikö vain, ihan minun lemppari! Mukavaa Pääsiäisen jatkoa, Kata