Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Upeat pitsimekot!

Viime syksynä meiltä löytyi tätä samaa Molta pitsimekkoa mustana. Minulla oli mekko mukana Milanon matkallamme. Yhdistin silloin syksyllä siihen mustat saappaat ja mustat sukkahousut. Matkalla minulla oli harteilla musta jakku. Pitsimekko oli ja on edelleen suosikkini. Minähän en halua, että vaatteita ostetaan kaappiin vaan vaatteita pitää ostaa käyttöön. Pyrin aina siihen, että myös juhlavammat asut voidaan ”downgreidata”  arkikäyttöön esim. asusteilla ja kengillä ja olenkin yhdistänyt omaan pitsimekkooni tennarit ja Lucy rotsin.

 

Molta pitsimekkoa löytyy

 • tummansinisenä
 • cafe lattena

 

Molta pitsimekko

Molta pitsimekko on super kaunis!

Mekossa on pieni pystykaulus, jossa on kumilankavenyke eli kaulus joustaa kun sen pukee päälle. Mekon hihat tipahtavat olkapäiden alapuolelle. Mekkoo on malliltaan hieman alaspäin levenevä, mutta rinnan kohdalta se istuu kauniisti ja on sievä. Mekko loppuu juuri polveen/polven alapuolelle. Mekossa on vuori, joka on hieman lyhkäisempi kuin pitsikangas, joka tekee mekosta kevyemmän näköisen.

Molta pitsimekko on ajaton ja klassinen mekko

 

Minulla on mekosta päällä koko 34. Mekko on reiluhkoa kokoa, joten siitä voi ottaa yhden koon pienemmän kuin normaalisti. Rinnanympäryksen mitta kannattaa katsoa mittataulukosta. Koko 34 on minulla hieman iso rinnanympäryksestä (kainaloista) eli minun rinnanympärys on 92 cm ja mekon koossa 34 se on 100 cm. Noin 4-5 cm riittää että rinnanympäryksessä on tilaa, nyt minulla on 8 cm tilaa.

 

 

Mekon selkäosa on suora eli selässä ei ole sisäänottoja. Tämän vuoksi on hyvä, että lantiolla on hieman tilaa, jotta mekko ei nappaa lantiosta kiinni

 

Minulla on harteilla valkoinen Nyan pellavajakku. Valkoinen pellavajakku on vaatekaapin klassikko, koska se toimii kaikkien kesäasujen kanssa.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

 1. Todella kaunis mekko! Ja on sanottava vielä tämäkin, että te satsaatte tällaiseen palveluun; nähdään asut oikean ihmisen yllä, ei tylsästi mallinuken yllä tai pelkkinä kuvina. Ihania on olleet ne teidän asuvideotkin, kivasti tehtyjä:) Aurinkoista kevätaikaa teille☀️

  • Hei Tuula! Kiitos 🙂 Jep, me kuvaamme kaikki tuotteet itse. Toki työ olisi huomattavasti nopeampaa, jos käyttäisimme valmistajien kuvia, mutta olen samaa mieltä että ne ovat tylsiä eikä tuotteista saa samaa kuvaa, kuin että ne ovat oikean ihmisen päällä. KIva kun tykkäät videoistakin 🙂 Samoin sinulle! Kata

 2. Ihania mekkoja molemmat. Mietin, voiko tuollaista pitsihelmaa lyhentää, jos mekko on liian pitkä?

  • Hei Hellevi! Kiitos 🙂 Jos mekon lyhentää, niin silloin menettää kauniin pitsireunan. Ja en lähtisi pätkäisemään mekkoa ja siirtämään helmakaistaletta ylemmäs, koska silloin helmaan tulee sauma. Mukavaa päivää, Kata

 3. Upea cafe latte pitsimekko kesän juhliin,vaikkapa häihin.

  • Hei Annamaija! Jep, toimii 🙂 Mukavaa päivää, Kata