Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Tyylikäs väricombo!

Oi,oi kuinka sitten tykkäänkään valkoisen ja mustan yhteensopivuudesta. Ah, se on niin tyylikäs värikombo. Jos minun täytyisi valita yksi yläosa mitä käyttäisin lopun elämäni niin se olisi valkoinen paita tai neule. Jakuista se olisi ehdottomasti valkoinen myös. Housuista se ei olisi valkoinen vaan musta. Aika yksinkertaisilla eväillä pärjäisin loppuelämäni, eikö vain?

 

Nyan pellavajakku

Nyan pellavajakku

Nyan pellavajakku on kevyt jakku, joka menee niin housujen kuin mekkojenkin kanssa. Jakku on klassisen mallinen jakku. Se ei ole oversize mallinen vaan se on hieman slimmattu vyötäröstä. Jakussa on kaksi nappia edessä ja jakku ylettyy pepun alle. Minulla on jakusta päällä koko 34.

Nyan pellavajakkua löytyy myös beige ja tummansininen

 

Pellavajakku istuu kauniisti myös selästä. Tässä kuvassa minulla on napit edestä auki, mutta verkkokaupasta löytyy selkäpuolelta kuva, missä napit ovat edestä kiinni

 

Mustat loaferit

Loaferit

Loaferit ovat super kauniit. Ne ovat pehmoista nahkaa ja niiden päällä on kullanvärinen ketju. Pohja on beigen väristä kumia eli juuri sellainen kuin loafereissa kuuluukin olla. Loaferit vastaavat normaalia kokoa. Jos loaferit ovat liian isot, ne eivät pysy jalassa eli niiden on oltava napakat jalassa. Minun jalan koko on yleensä 38 eli 25 cm ja loafereista myös koko 38 on itselleni oikea koko, vaikkakin sisäpohjallisen pituus on 24 cm.

Mitä enemmän loafereita käyttää, muotoutuu nahka jalan mukaan ja sen pehmoisemmilta ja ihanimmilta ne tuntuvat jalassa

 

Tämän hetkiset lempparihousuni ovat Amalie housut mustana ja beigenä. Pesen ja pidän niitä ja ne ovat aina siistit. Rakastan sitä, kun ne eivät rypisty. Minä käytän housuista kokoa 34.

Pidän Amalie housuja tennareiden kanssa ja vaikka ne ovat minulle pitkät, ei se häiritse minua yhtään koska kantapään alle ne eivät kuitenkaan mene

 

Nona toppi

Nona toppi

Nona toppi on ribbineulosta, joka näyttää super kapealta mutta se joustaa kun sen pukee päälle. Topissa on kauniit valkoiset kantit kauluksessa, hihan aukoissa ja topin helmassa. Toppi vastaa normaalia kokoa. Minulla on topista päällä koko S.

 

Priska neule

Priska lyhythihainen neule

Priska neule on tyylikäs, klassinen lyhythihainen neule. Neuleessa on O-kaula-aukko, jota reunustaa kaunis neulos, sama neulos toistuu hihansuissa ja neuleen helmassa. Neule on lyhythihainen ja malliltaan se on ihan suora. Neuleen helmassa on resori. Neuleen hiha on laskettu olkapäiden alapuolelle ja ne ylettyvät kyynerpäiden yläpuolelle. Minulla on neuleesta päällä koko XS.

Priska neule on puuvilla/pellavaa ja se löytyy ainoastaan valkoisena. Neule on loistava alaosan kuin alaosan kanssa!

 

Mikä olisi sinun ”yksi yläosa” mitä käyttäisit loppuelämäsi, jos sinun pitäisi valita?

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

  1. Minun loppuelämän yläosa olisi tummansininen, pitkähihainen trikoopaita.

    • Hei Minna! Klassinen perustuote toimii aina 🙂 Mukavaa iltaa, Kata

  2. Pitkähihainen T-paita,jossa on kaulukset ”kangasta”. Niitä on vain vaikea löytää.

    • Hei Maritta! Totta, välillä niitä näkyy, mutta ei usein. Mukavaa iltaa, Kata

  3. Kaunis musta/valkoinen setti.Musta yläosa on ehkä minun valintani,käy kesällä ja talvella monipuolisesti eri tilanteiden mukaan.

    • Hei Annamaija! Jep, toimii ympäri vuoden. Mukavaa iltaa, Kata