Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Mekkoviikko; Kaloha midimekko ja Belenda kukkamekko

Mekkoviikon toinen päivä aukeaa energisenä punaisena. Kummastakin mekosta löytyy punaista, toisesta enemmän, toisesta vähemmän. Kumpaankin mekkoon yhdistin punaiset korkkarit, mutta yhtä hyvin niihin sopii beiget/vaaleat kengät.

 

Punainen jakku punaiseen mekkoon on kerrassaan näyttävä setti!

 

Kaloha midimekko

Kaloha midimekossa on kaunis väri ja kangas. Kankaan päälle on neulottu valkoisia kukkia eli kangas ei ole pelkkä printtikuvio. Mekossa on V-aukkoinen kaula-aukko ja hihat ovat pussimaiset, jotka ylettyvät kyynerpäiden alapuolelle. Hihansuissa on kuminauhat. Mekko levenee rauhallisesti alaspäin ja helmassa on fyrrykantti, joka on leveä, se alkaa jo polvien yläpuolelta. Mekko on edestä hieman lyhkäisempi kuin takaa. Minulla on mekosta päällä koko 34. Mekko on hieman reilumpaa kokoa, kuin normaalisti.

 

Myös valkoinen jakku on mekon päälle raikas. Mekkohan ei välttämättä tarvitse päällensä mitään, koska mekossa on hyvän mittaiset hihat.

 

Korkkareiden perään on kyselty ja nyt mallistoistamme löytyy klassiset Tiffany korkkarit väreissä punainen, beige ja musta.

  • Tiffany korkkarit € 179,90 löytyvät täältä

 

Belenda kukkamekon pohjaväri on sininen ja mekosta löytyy sinisen lisäksi punaisen ja luonnonvaalean eri sävyjä.

 

Belenda kukkamekko

Belenda mekossa on kaunis kukkakuosi ja ihanat värit. Mekon kaula-aukossa on kumilanka rypytys ja edessä on V-aukko. Hihat ovat pussimaiset ja hihansuissa on kuminauha. Malliltaan mekko on A-linjainen eli se levenee alaspäin loppuen noin polveen. Minulla on mekosta päällä koko XS. Mekko on reilua kokoa.

 

Uskalla ottaa mekosta reippaasti 1-2 kokoa pienempi koko kuin normaalisti, koska mekko on leveä rinnan kohdalta.

 

Tervetuloa seuraamaan LIVE lähetystä Instagramin puolelle tänään klo. 9.30. Esittelemme keväisen liikkeen. LIVE lähetys tallennetaan Instagramiin, joka näkyy lähetyksen jälkeen kohdasta ”Etusivu” ja ”Seuraathan meitä”.

Katso video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

Kategoriat, ,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

5 kommenttia

  1. Hei!
    Onkohan Meritähti -mekkoa vielä saatavilla?

  2. Monipuolinen mekko esittely.Riittää valinnanvaraa kaikille.

    • Hei Annamaija! Totta, kaikille jotain, mausta riippuen 🙂 Kata

  3. Belenda kukkamekko on vähemmän huomiota herättävä,hillitympi.

    • Hei Annamaija, kyllä, ovat erilaisia mekkoja. Kata