Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Rennot kesätyömekot

Mitä vaaditaan kesämekoilta, jotka soveltuvat toimistoon? Toimistojakin on monenlaisia eli on super rentoja toimistoja, joissa pukeutumiskoodia ei ole ja on toimistoja, jotka ovat astetta asiallisempia pukeutumisen suhteen ja sitten on toimistoja, joissa pukeutuminen on formaalimpaa. Mutta kesällä yleensä formaaleissakin toimistoissa heittäydytään hieman rennompaan meininkiin, koska yleensä kaikki eivät ole paikalla eli osa on lomalla, ja ehkäpä ne potentiaaliset asiakkaatkin ovat lomalla eli eivät vieraile toimistoissa.

 

Jos tennarit ovat toimistokäyttöön liian rennot kengät, niin ballerinat, loaferit ja avokkaat toimivat aina

 

Milani ja Lia mekot

Milani ja Lia mekot ovat saman mallisia mekkoja. Mekkojen kaulus on V-mallinen ja edessä on napit. Hihat ovat puolipitkät ja ne voi kääräistä ja laittaa loopeilla kiinni noin kyynerpään kohdalle. Hihansuissa on nappi eli ne voi pitää myös alhaalla. Vyötärön kohdalla on poikkileikkaus ja poikkileikkauksessa on vekkejä. Poikkileikkaus laskee lantiona kohden ja on takaa alempana kuin edestä. Helmaosa on suht runsas eli siinä on leveyttä. Mekko loppuu noin polveen. Minulla on mekoista päällä koko 36.

Milani mekon kauluksen sisäpuolella, loopeissa ja hihansuun kanttauksissa on kontrastina vaaleansinistä kangasta ja mustassa Lia mekossa beigeä.

 

Kuten alussa mainitsin, on pukeutuminen yleensäkin rennompaa kesäisin. Ihmiset ovat rennoissa tunnelmissa, odottavat kenties jo tulevaa kesälomaa tai palailevat rentoutuneina ja levänneinä lomalta. Painottaisin kesäisessä toimistopukeutumisessa muutamaa asiaa:

 • Liian avonaiset topit, paidat ja mekot eivät sovellu toimistotyöhön.
 • Liian lyhyt hame tai mekko ei ole tyylikäs. Toki jalat menevät usein työpöydän alle eli asiakas ei näe liikaa jalkoja juuri istuessa
 • Hihattomat topit, paidat ja mekot joissa kainalot näkyvät eivät ole tyylikkäitä toimistoasuja eli puetaan harteille esim. neuletakki

 

Nima canvas laukku

Nima on ihana kesälaukku!

Nima canvas laukku on sympaattinen. Laukussa on mustat tekonahka tereet ja hiha. Laukussa on luonnonvalkoinen vuori ja sisätasku vetoketjulla. Laukun suussa on kuminauhavenyke ja iso magneettinappi. Laukku menee loistavasti myös olalle ja siihen mahtuu paljon tavaraa.

 

Loaferit soveltuvat loistavasti työpukeutumiseen ja ne sopivat niin mekkojen kuin housujenkin kanssa ja ovat hyvät jalkaan!

Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

 1. Kesän toimistomekot on nyt kohdillaan. Musta mekko on simppeli ja ajaton valinta, mutta sinivalkoinen on raikas tuulahdus toimistoon kesällä.

  Vaihtelemalla kenkiä saa asuun vaihtelua. Korikassi on söpö, mutta iskin silmäni Nima canvas laukkuun. Mahtuuko siihen läppäri? Kesällä ei tee mieli kantaa mustaa läppärilaukkua vaan vaaleus on valttia kesällä.

  Pakko kysyä Katalta löytyykö kultasankaiset aurinkolasit Doppista? Ne on elegantit ja stylet. Aurinkolasejahan ei voi koskasn olla liikaa ja niitä on kiva vaihdella.

  • Hei Jaana! Kiitos kommentistasi 🙂 Kyllä mahtuu läppäri, sellainen 12-13″ ja se on hyvä, että sen saa hyvin oalle, jaksaa kantaa. Kyllä, kaikki aurinkolasit ovat meiltä. Joskus voi viime kesän malli kuvissa. Mukavaa iltaa, Kata

 2. Musta mekko tyylikkäämpi kuin sinivalkoinen.

  • Huomenta Annamaija! Musta toimii aina 🙂 Mukavaa päivää, Kata