Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Kirje miehelleni

Rakas aviomieheni,

Tänään tuli 31-vuotta kun sanoimme toisillemme Tahdon. Yhdessä olemme rakentaneet elämämme ja saaneet kolme aivan ihanaa lasta, meidän silmäterää. Elämä on kohdellut meitä hyvin ja se on paljolti sinun ansiostasi. Olet huolehtinut perheestämme ja huolehdit edelleen, sellaisella tavalla josta voi olla ainoastaan ylpeä ja kiitollinen. Olet jaksanut polttavan tarpeeni tehdä minulle rakasta työtä, olet kannustanut lapsia sekä opiskeluun että harrastuksiin ulkomaita myöden. Koko perhe tietää, että sinä ratkaiset ja hoidat asian kuin asian. Me olemme tiivis perhe ja siitä olen erityisen onnellinen, että saamme pitää lapset lähellämme. Tämänkin asian sinä ratkaisit 5 vuotta sitten, kun DOPP muutti Helsinkiin. Vaikka huumorisi on välillä kovinkin sarkastista, nauratta se minua edelleen, näidenkin vuosien jälkeen. You are the family´s rock. I love you to the moon and back. Vaimosi.

Kategoriat

10 kommenttia

 1. Kiitos kun jaoit kauniin kirjeesi meillekin luettavaksi. Rakas isäni nukkui pois kesällä ja olin päättänyt että en halua itkeä jouluna, mutta nyt kuitenkin kyynelehdin vuolaasti lukiessani lämpöä ja rakkautta huokuvan kirjeesi 🙂
  Oikein hyvää uutta vuotta Sinulle Kata ja kiitos tosi kivasta blogista, josta olen saanut paljon inspiraatiota ja vinkkejä! <3

  • Hei Katja! Otan osaa suruusi. Kiitos ja hyvää uutta vuotta sinulle myös! Terveisin Kata

 2. Miten ihana kirjoitus, Kata! Jaoit palan elämästäsi herkän kauniilla kirjeellä. Kuvakin kertoo, että teillä on rakkautta ja lämpöä paljon, paljon.

  Onnea ja rakkautta teille tulevaisuudessakin. On tärkeää, että taustajoukot tukevat, seisovat vierellä ja elävät mukana tiivisti niin ylä- kuin alamäissä. Teistä huokuu ilo, valo, lämpö, rakkaus ja sitoutuneisuus mukana ripaus sarkastista huumoria pikkuisena mausteena.

  Te kuuluutte yhteen nyt ja aina. Te olette tiivis pari, muodostatte ison, tiiviin perheen: The Familyn. Onnea ja rauhallista joulun aikaa.

  • Kiitos Jaana! Kirjoitit aivan ihanasti 🙂 Kata

 3. Hieno tunnustus aviomiehelle elämänkoulussa.

 4. Onnea teille ja rakkautta teille edelleen❤️yhteiselle matkallenne.
  Minulla ja miehelläni tulee 20 vuotta avioliittoa täyteen uuden vuoden aattona-ihana ❤️rakkauden täyteinen matka ollut.
  🎄Jouluiloa,t HeidiS

  • Kiitos Heidi! Onnea teille myös! Hyvää uutta vuotta, Kata

 5. Ihanat! 😭 Onnea ja rakkautta edelleen! Sekä kaikkea hyvää teille! ❤️