Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Ilmava Antoniett paitamekko

Mietimme juuri Gabin kanssa ettei ihme , että etelänmaissa, missä on pitkä kuumuusjakso vietetään siestaa keskellä päivää. Eihän kuumuudessa järkikään luista saatikka, että pitäisi kehittää jotain uutta. Olemme kyllä onnellisia Suomen erilaisista vuodenajoista. Toki emme ole tottuneet tällaisiin helleaaltoihin, joten kehomme reagoi niihin varmasti eri tavalla kuin sellaisten ihmisten kehot, jotka elävät läpi elämän tällaisissa helteissä. Ei oikein itsekään tajua paljonko nestettä pitäisi päivän aikana juoda, koska ilman vettä ei pärjää. Mutta raskasta ruokaa ei tee mieli, oletko huomannut? Jäätelöä tekee mieli senkin edestä 🙂

 

Antoniett mekko

Antoniett mekko on pitkähihainen paitamekko. Mekko on loistava A-vartaloiselle naiselle, jolla yläosa on pienempi kuin alaosa. Yläosa on siro ja kapeahko ja helmaosassa on tilaa. Mekossa on kauniit hopean väriset napit edessä ja hihansuissa. Mekossa on pitkät hihat ja paitakaulus. Mekon ensimmäinen fyrrykantti on heti rinnan alla ja toinen hieman vyötärön alapuolella. Mekon sivuissa on taskut. Minulla on mekosta päällä koko S.

Mekossa on upea sininen sävy!

 

Saavuimme juuri Hankoon veneelle, on siis lauantai ja kello on 17.00. Olin töissä ja oi, kuinka niin mukavaa tavata teitä seuraajia, jotka olitte saapuneet kesäiseen Helsinkiin ja tulitte meillä piipahtamaan. On niin tsemppaavaa kuulla kommentteja, kuinka olette löytäneet meidän liikkeen ja kuinka pidätte verkkosivuistamme, blogista, insta ja facepäivityksistämme jne. Olemme olleet Hangossa viimeksi kesäkuussa ja täällä oli vielä suht hiljaista silloin. Mutta tänään kun tulimme tänne, niin täällä oli valtavasti ihmisiä koska rannan tuntumassa oli markkinat. Täällä Itämeren Portin puolella, missä meillä on vene on rauhallisempaa. Toki veneitä on, mutta ihmiset istuskelevat omissa veneissään ja nauttivat illasta. Valoralla on kova tekeminen, kun lähes jokaisessa veneessä on koira ja ne pitävät täällä vahtia. Valora istuu kuningattarena veneen nokassa ja tarkkailee mitä satamassa tapahtuu. Me nautimme illasta ja ehkä käymme tässä lähiravintolassa syömässä jos saamme ulkoa pöydän ja varjosta, koska Valora tulee mukaan. Ensi viikon lopussa olisikin tulossa perheemme yhteinen venereissu, toivotaan että säät suosivat, koska mukaan on lähdössä kahdeksan ihmistä ja kaksi koiraa. Oikein konkkaronkka 🙂

 

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP. Näitä kanavia pyrimme heinäkuussakin päivittämään päivittäin.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-15. Tervetuloa!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

    • Hei helinä! Mekot loppuivat mutta kannattaa seurata verkkokauppaa, sinne voi palautua kokoja 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.