Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Cadina sarja ja hihattomat poolot

Nyt tuli sarja, joka iskee minuun. Täytyy sanoa, ettei tänä syksynä varmastikaan ole ainuttakaan vaatetta joka ei iskisi minuun, koska syksyn mallistot ovat todellakin meidän DOPPilaisten näköisiä eli klassisia, tyylikkäitä, nuorekkaita, helposti yhdisteltäviä ja aikaa kestäviä vaatteita.

Cadina sarjan mekossa ja housuissa on upea beige sävy. Se on enemmän kylmään taittuva, kuin lämpöiseen taittuva sävy ja melerattu kangas on aina upea!

 

Cadina mekko

Cadina mekko on minimalistinen mekko. Se on yksinkertaisen mallinen, mikä tekeekin siitä niin viehättävän. Mekko on Y-mallinen eli se tarkoittaa sitä, että se on reilumpi ylhäältä, hihoista ja kainaloiden alta. Se on suora rinnan alapuolelta helmaan, tai jopa hieman kapenee alaspäin. Kävely ei tuota ongelmia, koska vasemman säären kohdalla on halkio. Mekon sivuissa on taskut.

Mekkoon kuuluu oma vyö, jonka voi kietaista mihin kohtaan vyötäröä tahansa, koska mekossa ei ole vyölenkkejä. Mekko toimii myös ilman vyötä ja siihen voi vaihtaa myös toisen vyön, kuten olen tehnytkin myöhemmissä kuvissa.

Minulla on mekosta päällä koko 34.

 

Mekon keskellä takana on pystysuora sauma, sisäänottoja ei ole eli se on myös selkäosasta löysähkö.

 

Dora vyö

Dora vyö on nahkaa ja se on noin 4 cm leveä. Edessä on hopeanvärinen magneetti lukko. Vyötä on helppo säätää minkä mittaiseksi sen haluaa, sitä joko venytetään takaa tai laitetaan se kapeammaksi. Vyön maximi mitta on 89 cm.

 

Dagna hihaton poolo

Jos kaipaat vartalonmyötäistä ja ihanasti istuvaa toppia, niin Dagna on juuri sellainen! Dagna on ns. vanhanajan ribbineulosta, joka näyttää kapealta mutta se venyy kun sen pukee päällensä. Topissa on poolokaulus  ja se on  hieman pidempi, se ylettyy hyvin lantiolle. Poolo on normaalia kokoa, minulla on päällä koko S.

Hihaton poolo on style! Se toimii yksistään ja syksyn tullen mekkojen, neuleiden ja jakkujen alla!

 

 

Cadina housut

Cadina nyörihousut ovat loistavat housut malliltaan ja väriltään. Housuissa on leveä kuminauhavyötärö ja siinä on nyörit. Housun sivuissa on taskut ja takana on viirutaskut. Lahkeet kapenevat kevyesti alaspäin ja housut loppuvat noin nilkkaluun kohdalle. Minulla on housuista päällä koko 36, jolloin housut ovat aavistuksen löysähköt ja kivan rennot. Myös koko 34 on ok, mutta silloin ne ovat istuvat eikä niissä ole yhtään löysyyttä lantiossa. Housut vastaavat normaalia kokoa.

 

 

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-15. Tervetuloa!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

 

Kategoriat,

2 kommenttia

  1. Mekko liian pitkä alle 160cm:lle, ruskea poolo hyvänvärinen.

    • Hei Annamaija! Ruskea on kaunis väri syksyyn 🙂 Aurinkoista viikkoa, Kata