Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Tällä mekolla myös juhlavampiin menoihin

Ihanaa, kun ihmiset rupeavat suunnittelemaan kesän juhlia. Meillä ei ole suuria juhlia tänä vuonna tai ainakaan, että niistä vielä tietäisin. Viime vuonna juhlimme Gabin häitä ja täytyy sanoa, että osuimme aikataulullisesti enemmän kuin nappiin kyseisissä juhlissa.

 

Burmese kuviomekko

Burmese mekko on todellinen kaunotar! Mekko soveltuu tärkeimpiinkin juhlatilaisuuksiin. Mekossa on valekietaisu malli ja sivuissa on taskut. Mekon alaosa aukeaa kietaisumallisesti, mutta kankaat menevät paljon toistensa päälle. Mekon takana on kuminauhakuja, joka antaa joustoa vyötärölle. Vuorimekossa on säädettävät olkaimet ja myös vuorimekko tulee polven alle.

Minulla oli Gabin hääjuhlassa tummansininen kaksiosainen asu eli paita ja hame, mutta ne näyttivät yhdessä mekolta. Minulla oli teetetty nilkkamittainen paksuhkoa taftikangasta oleva hame ja yläosana pitsitoppi, joka oli tuunattu pitsimekosta. Viihdyin asussa, se oli klassisen juhlava ja sopi morsiamen äidille. Miehillä oli smokit päällä, joten se asu vaatii daamilta myös juhlavampaa asua. Mutta jos meillä olis nyt häät tai vastaavat juhlat, niin pukisin luultavasti juuri tämän Burmese mekon päälleni. Tunnen itseni tyylikkääksi ja hyvin puetuksi tämä mekko päällä ja ehkä myös nuorekkaammaksi kuin silloisessa asussani.

 

Gabin ja hänen puolisonsa häät piti aluksi olla jo viime vuoden toukokuussa, mutta kuten muistamme, ei häiden järjestelyistä tullut silloin mitään. Muistan sitä kurjaa epätietoisuutta maalis/huhtikuussa ja sitä epätodellisuuden tuntua, että onko tämä tilanne tosiaan niin, että hääjuhlia ei voida järjestää. Tilanne tuntui epäuskoiselta. Eihän häitä peruta/siirretä kuin silloin, jos jompi kumpi peruukin aikeensa, eikö vain? No, nyt oltiin tilanteessa, että kumpikaan ei ollut perumassa aikeitaan, mutta häät piti sattumoisin siirtää. Kun häitä siirretään, niin ei varsinkaan Helsingissä uutta hääpaikkaa napata lennossa samalle kesälle tuosta vaan. Tämä johti uuteen konseptiin eli uuteen hääkirkkoon, uuteen hääpaikkaan sekä luonnollisesti hääpäivään.

Kun oltiin toukokuussa viime vuonna ja elettiin sitä ensimmäistä hääpäivää, mikä sen olisi alunperin pitänyt olla, olimme koko perhe super onnellisia, että se päivä ei toteutunutkaan. Ja syy siihen oli, että silloin lauantaina vettä satoi kaatamalla ja tuuli eli sää oli todellinen koiranilma. Häiden olisi pitänyt olla Suomenlinnassa, vieraiden olisi pitänyt kävellä Suomenlinnan kirkosta juhlapaikalle (matkaa oli noin 700 m.) ja yöllä lautalle. Tällöin vielä jännitimme, että toteutuuko heinäkuun viimeisen päivän hääjuhla ja missä säässä.

 

Ebenly paita

Ebenly paita sopii niin arkeen kuin juhlaankin! Paidassa on pieni fyrrykantti, nauhat kauluksessa ja hihat ovat loistavan mittaiset. Hihat ylettyvät kyynervaaren kohdalle. Malliltaan paita on suorahko ja se se ylettyy haarasauman alapuolelle. Yhdistin paitaan hiekan väriset Beck housut.

 

Loppu hyvin, kaikki hyvin. Saimme vietettyä kahden päivän hääjuhlat, nuoripari sai toisensa, ilma oli yhtä kaunis kuin morsian, häät onnistuivat yli odotusten, hääväki oli otettu loistavista puitteista mitä heille tarjosimme ja kaiken kukkuraksi hääpari oli niin kaunis pari, että vieläkin sydämeni hypähtää yhden voltin, kun katson heidän hääkuvia ja häävideota. Jos haluat nähdä Gabin ja hänen aviopuolison häävideon, niin laitoin sen tähän 🙂

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

2 kommenttia

  1. Luin postauksen ja katsoin heti perään videon; sydämeni heitti voltin ja onnenkyyneeleet valuivat poskille. Oi miten kaunis hääpari ja mitkä juhlat: 10+. Huikea muisto tämä video.

    Tämän päivän postauksen mekko on kaunis kuin koru. Mekon värit ovat pehmeät ja sointuvat Katalle täydellisesti. Nuorekas ja elegantti, mutta Katan hääasu Gabin häissä oli klassisen kaunis ja uniikki. Asuja ei voi vaan verrata mielestäni, kun ovat eri tyyliset. Molemmat ovat juhlavia ja kauniita juhlasuja.

    Beck-housut ja Ebenly-paita huikeiden asusteiden kanssa on vaan niin täydellinen asu. Puserossa on ihanat pienet yksityiskohdat; fyrrykantit, nauhat kauluksessa ja kaunis värimaailma. Tällä asulla sipsuttelee vaikka missä.

    Oi tule jo kesä ja lämpö! Jos ei kesälle siunaannu mitään oikeita juhlia, niin pienesti juhlistamme perheen kesken ainakin kesän tuloa. Nyt taistellaan jo onko ne teema-bileet vai perinteiset juhlapuku juhlat. Itse kallistun juhlapukuihin, koska nyt saa kotoiluasuissa hengailu riittää. Voi kun Doppwomanilta tulisi vielä mekkoja. Kata, eikös niitä ole tulossakin?

    • Hei Jaana! Eikö vain, video on niin ihana :)) Olen katsonut sen ainakin 20. kertaa ja yhtä ihastuneena aina! Olet oikeassa, asuja on vaikea verrata. Hääjuhla-asuni oli ihana ja sopi miljööseen ja pukukoodiin nappiin. Voih, minäkin kallistuisin juhlapuku juhliin! Kuulostaa niin taivaalliselta teidän idea 🙂 Ihanaa lauantai-iltaa, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.