Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Paikka farkut ja uudet neuleet

Paikka farkut ja uudet neuleet

Jihuu! Nyt saapuu punaista väriä! Punainen on ihanan energinen väri. Se ei jätä ketään kylmäksi. Punaiseen pukeutunut nainen huomataan. Itse ihailen aina punaisiin pukeutuneita naisia, he ovat rohkeita ja energisiä naisia!

Paikka farkut ovat kerta kaikkiaan näyttävät! Ne ovat raffit, mutta stylet!  Niissä on juuri sopivasti särmää

 

Paikka farkut ja uudet neuleet

Paikka farkut ja uudet neuleet

Paikka farkut ja uudet neuleet

Ann neule

Kaikki eivät voi käyttää villaa, joten mahtavaa kun liikkeeseen saapui neuleita, joissa ei ole villaa. Ann neule on juuri ”villaton” neule eli neuleessa on viskoosia ja polyesteriä. Ann neuleessa on kiva vaakasuora neulos. Olkasaumat on laskettu ja hihat ovat pussimaiset, joissa on leveät rannekkeet. Kaulus on poolomainen ja yksinkertainen.

 

Paikka farkut ja uudet neuleet

Rich Slim Chic farkut

Eikö olekin hauskat farkut nämä paikkafarkut? Paikkafarkuissa on kapea slim malli. Vyötärö ylettyy ihan juuri navan alle ja lahkeet ovat kapeat ja ne ylettyvät noin nilkkaluun kohdalle, pituus niissä on 28″. Lahkeiden edessä on päättelemätön reuna ja vetoketjut ovat lahkeiden sivuissa. Farkkujen edessä on V-mallinen leikkaus, joka on pukeva vartalolle. Tämä pieni jippo saa lantion näyttämään hoikemmalta, kun tikkaus kaartaa alaspäin.

Minulla on farkuista päälläni koko 32. Kerron koosta lisää verkkokaupassamme. 

 

Paikka farkut ja uudet neuleet

Paikkafarkkujen lahkeissa on vetoketjut ja edestä lahkeet ovat päättelemättömät 

 

Paikka farkut ja uudet neuleet

Paikka farkut ja uudet neuleet

Venus paitapusero

Venus paitapusero on klassisen mallinen paitis. Siinä on suorahko malli, joka loppuu haarasauman kohdalle. Paita ei kuitenkaan ole iso ja säkkimäinen vaan se on sopivasti löysähkö. Paidassa on pyöristetty helma. Paita toimii yksistään, mutta se on loistava nyt kylmemmillä keleillä pukea kaikkien alle. Venus paitaa löytyy valkoisen lisäksi vaaleansininen.

 

Ann neuletta löytyy myös kaunis beige. Käänsin neuleen kauluksen tuplasti, kun vetäisin Venus paitapuseron kauluksen poolon alta esille

 

Paikka farkut ja uudet neuleet

Kumpiko setti on sinun mieleesi? Punainen tai beige?

Lue lisää tuotteista verkkokaupastamme. Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Hei, Tuleeko tuota paikkafarkkua lisää. Kokoni meni jo.

    • Hei kaisa! valitettavasti ei tule. Mutta tulee paljon erilaisia erikoisfarkkuja tämän kuukauden aikana 🙂 Seuraile! Kata