Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Suositut Beck housut myös ruudullisina

Suositut Beck housut myös ruudullisina

On joitakin (tai useampia) perustuotteita, mitä ilman en tulisi toimeen. Yksi luottotuotteista on Beck housut ja nimen omaan minun mittaiselle naiselle ne nilkkaversiot. Beck housut ovat myös monien muiden suosikkihousut enkä ihmettele. Ne istuvat hyvin, ovat nuorekkaat ja sopivat  moneen menoon.

 

Suositut Beck housut myös ruudullisina

Suositut Beck housut myös ruudullisina

Papina neule

Papina neule on ihanan pehmoinen ja ihanan värinen! Valkoinen neule syksyllä ei ole tavallisin löytö! Neule on suorahko, näyttävä ja helppo perusneule. Valkoinen neule tuo talveen ripauksen luksusta!

Minulla on neuleesta päällä koko XS. Neuleen voi ottaa yhtä kokoa pienempänä, joten se on istuvampi (kuten minulla) tai omana kokona niin se on hieman reilumpi.

 

Suositut Beck housut myös ruudullisina

Suositut Beck housut myös ruudullisina

Beck ruutuhousut

Beck housut ovat suosittu housumalli!

Beck housut ovat nilkkamittaiset. Housut ylettyvät navan kohdalle ja vaikka housuissa on sivutaskut, eivät ne lähde pullottamaan, koska tasku ei ole lantion sivulla vaan edessä. Beck housuihin voi pukea lenkkarit tai korkkarit ja ne taipuvat niin arkeen kuin pieneen juhlaan. Minulla on housuista päällä koko 34.

Meiltä löytyy Beck housuja ympäri vuoden yksivärisinä tummansinisinä ja mustina. Lahkeen mittoja on kolme.

 

Suositut Beck housut myös ruudullisina

Esma paita

Esma paita on klassisen kauluspaidan mallinen. Paita on malliltaan suora ja siinä on napit edessä. Olkapäiden sisäpuolella on tuplakangas, joka tekee paidasta ryhdikkäämmän. Paidan rannekkeet ovat kauniit ja hieman pidemmät kuin tavallisesti. Esma paidasta löytyy konjakkia, valkoista ja mustaa. Minulla on paidasta päällä koko 34.

 

Suositut Beck housut myös ruudullisina

Suositut Beck housut myös ruudullisina

Beck housuista löytyy beigeä, ruskeata ja konjakkia. Kerta kaikkiaan kaunis väriyhdistelmä.

 

Suositut Beck housut myös ruudullisina

Huomaatko mitä outoa tässä kuvassa on? No, minulla ei ole housuissa vyötä! Inhoan selittelyä, mutta selitänpä kuitenkin, että se kertakaikkiaan unohtui matkasta. Mutta pukisin housuihin ruskean, konjakin tai mustan vyön.

 

Suositut Beck housut myös ruudullisina

Goldie mokkamaiharit

Goldie mokkamaihareissa on ihana konjakki sävy! Maihareissa on mukana kullan väriä eli sitä löytyy soljesta ja nauhojen reikien ympäriltä. Kultasoljen alla on tarranauha, joten ne on helppo kiinnittää. Sisäsaumassa on vetoketju. Konjakki ja kulta ovat kauniit yhdessä. Maihareissa on kunnon kumipohja. Maiharit vastaavat normaalia kokoa.

 

Suositut Beck housut myös ruudullisina

Nämä tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

    • Hei Maarit! Kyllä, ne loppuivat jo. Mustia ja tummansinisiä löytyy meiltä aina. Terkuin kata

  1. Hei, kiva kokonaisuus taas! !!olisi kiva jos housut näkyisi myös takaa, eli että miten istuu päällä. ..pohdin juuri mikä olisi oma koko …

    • Hei Sanna-Mari! Ihanaa kun tykkäät:) Housuissa on viirutaskut takana ja koko vastaa normaalia kokoa/reiluhkoa kokoa. Liian isoja ei kannata ostaa, koska silloin ne eivät istu, vaan eteen tulee pussit. Mitat löytyvät verkkokaupasta ja aina voit laittaa meille viestiä shop@dopp.fi, me autamme sielä kymmeniä naisia päivässä juuri mm. kokojen kanssa. Me pähkäilemme asiakkaille oikeat koot! Terveisin Kata