Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


25.8.2020 |

Salla mekko ja paita syksyn ruskaan

Salla mekko ja paita syksyn ruskaan

Kun kirjoitin tätä blogijulkaisua eilen, niin kello oli noin 20.00 illalla ja istuin ulkona terassilla ja mieheni sytytti ulkotakan. Valora makasi vieressäni ja päivysti ohikulkevia lintuja ja naapurissa asuvia koiria. Meidän saarella on kuusi taloa, joissa neljässä on koiria. Homma menee niin, että kun yksi rupeaa haukkumaan, rupeaa kaikki haukkumaan, jos ne vaan ovat samaan aikaan ulkona. Valora ei ole kovin haukkuja, mutta yhtyy kyllä haukkukuoroon ihan kiitettävästi. Täytyy todeta, että kun mopsin päätimme hankkia, niin jostain ihme syystä luulin, että ne eivät hauku. Mutta olinko yleisesti väärässä vai onko meillä vain haukkuherkkä ja vartioimisvietin omaava mopsi?

Salla mekossa ja paidassa on ihanat syksyn sävyt!

 

Salla mekko ja paita syksyn ruskaan

Salla mekosta saa rakennettua ihanan syksyisen asukokonaisuuden kun kaulaan pukee paksun kidmohair huivin € 99,00

 

Salla mekko ja paita syksyn ruskaan

Salla mekko ja paita syksyn ruskaan

Nizza saappaat

Nizza saappaissa on air cube pohja. Se tarkoittaa sitä, että päkiöiden alla on vaimentava tyyny iskuille. Itselläni on ollut nämä saappaat nyt muutaman päivän jalassa ja ne ovat kyllä ihanat jalkaan. Saappaiden varsi ei ole tiukka eli sen ei kuulu istua ihan napakasti pohkeeseen ja se, että saappaiden reunaan jää tyhjää tilaa, kuuluu asiaan.

 

Salla mekko ja paita syksyn ruskaan

Salla mekko

Salla mekko on loistava arkimekko. Sen voi pukea vielä paljailla säärillä, mutta pian sen kanssa puetaan mustat paksuhkot sukkahousut ja joko saappaat tai nilkkurit. Sallaa on helppo asustaa. Sen päälle voi pukea pitkän neuletakin- tai neuleliivin, lyhyen rotsin, nahkatakin tai jakun. Sen voi asustaa myös pieneen menoon ihonvärisillä sukkahousuilla ja reipahkoilla korkkareilla, esim. Heidi korkkareilla.

Salla mekossa on pitkät hihat, V-kaula-aukko ja malliltaan mekko on aavistuksen alaspäin levenevä. Kun katsoo rinnan ja lantion mittoja, eivät ne paljoa poikkea keskenään. Mekossa on napit edessä, taskut ja mekko ylettyy itselläni (koko 34) polveen.

 

Salla mekko ja paita syksyn ruskaan

Usein mietitään, että mitä puetaan syksyllä mekon päälle, kun tulee kylmä. Mutta samalla voitaisiin miettiä mitä puetaan mekon alle, ettei syksyllä tule kylmä! Tästä aiheesta lisää kun ilmat viilenevät

 

Salla mekko ja paita syksyn ruskaan

 

Salla mekko ja paita syksyn ruskaan

Salla mekko ja paita syksyn ruskaan

Rita neuletakki

Rita neuletakki on klassinen neuletakki. Se on malliltaan istuva ja siinä on sävy sävyyn olevat napit edessä. Hihansuissa ja neuletakin helmassa on resori. Tapaan sanoa, että Rita neuletakki on joka paikan höylä ja tarkoitan sillä sitä, että se sopii mihin vaan ja minkä kanssa tahansa. Ritaa löytyy myös mustana ja tummansinisenä.

Minulla on Rita neuletakista päälläni koko S. Rita on normaalia/pienehköä mallia.

 

Salla mekko ja paita syksyn ruskaan

Salla paita

Salla paita on lyhyt versio Salla mekosta. Paita on saman mallinen kaula-aukosta ja siinä on samanlaiset hihat kuin mekossa. V-kaula-aukon alapuolella on yksi vekki, jota mekossa ei ole. Vekki antaa aavistuksen tilaa vartalon keskikohdalle ja lantion seudulle. Paita laskeutuu alaspäin aavistuksen A-mallisesti. Paidan helma on aavistuksen pyöristetty ja sivuissa on halkiot.

Minulla on Salla paidasta päälläni koko 34. Salla paidan mittataulukko löytyy täältä.

 

Salla mekko ja paita syksyn ruskaan

Athen nilkkurit

Athen nilkkurit ovat mokkanahkaa. Nilkkureissa on reipas pohja, se on 5 cm korkea. Sisäsaumassa on vetoketju ja nilkkurit ovat sirot ja sopivat myös hameiden ja mekkojen kanssa. Valkoinen raita pohjassa tekee nilkkureista niin raikkaat! Nilkkurit vastaavat normaalia kokoa ja sisäpohjan mitat löytyvät täältä.

 

Salla mekko ja paita syksyn ruskaan

Dream skinny suklaan ruskea

Dream skinny löytyy myös suklaan ruskeana. Lahkeet ovat 30″ mittaiset ja koot ovat 00-44. Lue lisää farkuista täältä.

Nämä tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-15.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *