Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


27.8.2020 |

Eleina takkimekko housuilla ja ilman

Eleina takkimekko housuilla ja ilman

Meidän perheen naiset ovat käyneet vuoden ensimmäisellä uinnilla meressä. Toinen meistä meni uimaan omasta halustaan ja toinen tippui mereen. Voit varmasti päätellä kumpiko teki kumpaako? Aivan oikein. Minä menin omasta tahdostani ja Valora mopsi tippui mereen. Valora jahtasi sen verran innokkaasti valkoposkihanhia, että juostessaan laiturille se ei ehtinyt jarruttamaan, vaan tippui laiturin päästä mereen. Mieheni sai sen nopsaan ylös, onneksi niin. Minä taas en tiedä, mistä sain päähäni mennä aamu-uinnille, miehenikin luuli että ”kunhan höpisen” mutta joutui hieraisemaan silmiään, kun tulin kylpytakki päällä vaatehuoneesta ja painelin laiturille. Yhteistuumin voimme Valoran kanssa tuumata, että vesi oli märkää, viileää ja ehkä tämä yksi kerta riitti.

Näin loppukesästä on hyvä uhota, että ”tykkään enemmän uida talvisin avannossa” kun se avantoaika on vielä hamassa tulevaisuudessa…ja kunhan tänä talvena meri Helsingissä jäätyisi…

 

Eleina takkimekko housuilla ja ilman

Eleina takkimekko housuilla ja ilman

Eleina takkimekko housuilla ja ilman

Eleina takkimekko

Eleina takkimekko on hauska. Siinä on super trendikkäät pussihihat! Hihojen olkapäillä on muutama vekki. Hihat ovat puolipitkät ja hihansuissa on kuminauha. Hihoja voi pitää suorana, mutta itse nostin hihat ihan kyynerpään yläpuolelle jotta sain hihoista irti mahdollisimman paljon pussimaisuutta. Koska mekon materiaali on 100% puuvillaa eli hieman jämäkämpää materiaalia, saa hihoista näyttävät ja ne myös pysyvät pussimaisina.

Pieneen menoon jalkaan puetaan Heidi korkkarit € 139,00 ja arkeen Jonna nilkkurit € 179,00.

 

Eleina takkimekko housuilla ja ilman

Eleina takkimekko on A-mallinen mekko. Mekko on istuva ylhäältä ja rinnan kohdalta, mutta sen jälkeen se lähtee levenemään alaspäin. Mekko kätkee sisällensä vartalon keskikohdan ja lantion. Toisin sanoen mekko sopii kaikille vartalotyypeille.

 

Eleina takkimekko housuilla ja ilman

Eleina takkimekon väritys on beige ja tummansininen, joten siksi puimme mekon alle tummansiniset housut. Jos mekon alle haluaa pukea mustat housut, käy sekin, koska tummansininen on kuin musta, niin tumma se on

 

Eleina takkimekko housuilla ja ilman

Eleina takkimekossa on kaulukset ja napit edessä. Kun mekon avaa alhaaltä päin, niin itse tykkään napittaa mekon ylös asti kiinni. Mutta nappeja ei suinkaan tarvitse laittaa ylös saakka kiinni, jos kaulan haluaa esille. Mekon sivuissa on taskut. Minulla on mekosta päälläni koko 34.

 

Eleina takkimekko housuilla ja ilman

Zella high waist housut

Puin Eleina takkimekon alle Zella high waist housut, koska pidän housujen korkeudesta. Juuri tämän korkeuden takia ne soveltuvat kaikkien alle, koska ne tulevat kunnolla ylös vyötärölle.

Lue lisää Zella high waist housuista täältä.

Zella high waist housuja löytyy myös mustina.

 

Eleina takkimekko housuilla ja ilman

Eleina takkimekko housuilla ja ilman

Nämä tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-15.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *