Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

BUM! DOPP Croco maiharit ja armeijalookkia

BUM! DOPP Croco maiharit ja armeijalookkia

Nyt on kyllä hieman hehkutuksen paikka, koska jalassani olevat Croco maiharit ovat meidän valitsemat kengät mallistosta ja jotka löytyvät ainoastaan meiltä DOPPista! Meistä maiharit ovat super mageet, ne ovat tyylikkäät ja trendikkäät. Ja mikä kaikkein tärkeintä, ne ovat huippu hyvät jalkaan!

Nimesimme maiharit DOPP Croco maihareiksi, koska ne löytyvät ainoastaan meiltä! Saimme valita Gaborin isosta mallistosta yhdet syksyn kengät, joka tulevat ainoastaan meille Suomessa ja me valitsimme nämä trendikkäät ja ajan hengessä olevat maiharit! Menikö valintamme sinusta nappiin?

 

BUM! DOPP Croco maiharit ja armeijalookkia

BUM! DOPP Croco maiharit ja armeijalookkia

Dream Chic harmaa

Minulla on jalassani syksyn uusi väri Dream Chic nilkkafarkuista. Tämä on kiva vaihtoehto mustille farkuille. Siniset ovat siniset, niitä ei näihin voi verrata, mutta mustia voi. Mustat ovat tyylikkäät ja niillä menee moneen paikkaan ja harmaat ovat rennommat kuin mustat. Minusta näissä harmaissa farkuissa on onnistunut pesu ja harmaa on kiva lisä vaatekaappiin, koska hyvää harmaata farkkupesua on kaivattu valikoimiin jo kauan.

Muistathan katsoa verkkokaupasta kokotaulukon farkuistamme. Näissä farkuissa on hieman erilainen kokotaulukko kuin muissa farkuissa.

 

BUM! DOPP Croco maiharit ja armeijalookkia

BUM! DOPP Croco maiharit ja armeijalookkia

Gabi sanoi, että en näytä yhtään itseltäni. No en näytäkään, mutta ai että ihastuin tähän settiin! Tämä armeijan vihreä rotsi ja maiharit…tämä on jotain uutta! Onko tämä lookki uutta sinulle?

 

BUM! DOPP Croco maiharit ja armeijalookkia

Siri paita

Siri paita on malliltaan hieman pidempi, se ylettyy haarasauman alapuolelle. Paidassa on täyspitkät hihat ja hihoissa on loopit eli ne voi kääräistä ja laittaa napilla kiinni. Paidassa on V-kaula-aukko ja edessä on nappeja. Malliltaan paita on suora ja helma on pyöristetty. Paidan nappilistassa on saman sävyistä kangasta kuin Siri paitakin on, mutta kuosi on palloa. Löydät pallokuosista tehdyn Susan paidan täältä.

Minulla on Siri paidasta päälläni koko 34.

 

BUM! DOPP Croco maiharit ja armeijalookkia

DOPP Croco maiharit

Maihareissa on ihana lesti. Ne istuvat jalkaan eivätkä ole liian kapeat kärjestä. Näissä maihareissa on irroitettava pohjallinen. Ne on helppo laittaa illalla kuivumaan tai jotkut haluavat vaihtaa kenkiin omia pohjallisia, niin näihin se on helppo homma. Maihareiden sisäpuolella on vetoketju ja nauhat ovat lähinnä koristeina. Pohja on kumia ja se on noin 3,5 cm korkea. Päälliosa on nahkaa ja sisäosa on pehmoista kangasta.

Maiharit vastaavat normaalia kokoa. Minulla on Gaborin kengistä aina koko 5 ja niin on näistäkin. Mittasimme maihareiden sisäpohjat eli löydät mitat täältä.

 

BUM! DOPP Croco maiharit ja armeijalookkia

Olen aina pitänyt kengistä, missä on kunnon pohja. Jopa kolmen sentin pohja ja korko riittää, että saan tuntemaan itseni hieman ryhdikkäämmäksi ja pieni korko on aina hyvä selälle

 

BUM! DOPP Croco maiharit ja armeijalookkia

Siri mekko

Siri mekko on 100% viskoosia eli se on kevyt ja laskeutuu kauniisti. Hihat ovat täyspitkät ja hihansuissa on leveät rannekkeet. Nostin rannekkeita hieman ylöspäin, jotta hihoista tuli aavistuksen pussimaiset. Mekossa on V-kaula-aukko ja edessä on ohkaisia hiuslaskoksia, jotka antavat tilaa mekon keskikohtaan. Mekko ei levene kainaloiden alta, joten mekko päällä ei tule säkkimäistä feelistä. Mekon sivuissa on taskut ja itselläni koko 34 ylettyy juuri polven alle, mikä on kiva juttu. Mekon mittataulukko löytyy verkkokaupastamme täältä.

 

BUM! DOPP Croco maiharit ja armeijalookkia

Armeijan vihreä rotsi puetaan ihan mihin vaan, kuten sininen farkkurotsikin. Se rikkoo mukavasti hienompaa pukeutumista ja antaa pukeutumiseen ihan oman hengen!

 

BUM! DOPP Croco maiharit ja armeijalookkia

Siri mekko on helppo asustaa pieneen juhlaan. Jalkaan puetaan joko nudet tai mustat korkkarit tai sandaalit ja asu on valmis. Talvella mekkoon puetaan mustat paksut sukkahousut joko nilkkureiden tai saappaiden kanssa

 

BUM! DOPP Croco maiharit ja armeijalookkia

Army rotsi

Army rotsi on puuvillaa, jossa on muutama prosentti stretchiä. Näin rotsi onkin mukavan joustava ja pehmoinen päällä. Rotsin edessä on neljä taskua ja ihanat rusehtavan sävyiset isot napit. Rotsissa on kunnollinen kaulus ja se ylettyy itselläni lantiolle. Minulla on päällä rotsista koko 34. Army rotsin mittataulukko löytyy täältä.

 

Travel tote

Vaikka sana ”travel” antaa ymmärtää, että laukku on iso viikonloppu laukku, niin se ei pidä paikkaansa. Laukku on juuri sopiva joka päivän laukku.Kooltaan se on 32 x 42 cm. Hihnat ovat 42 cm pitkät eli itse saan sen olalle takinkin kanssa. Laukku on kierrätettyä nylonia ja laukussa on vuori.

 

BUM! DOPP Croco maiharit ja armeijalookkia

Siri sarjan tuotteissa on musta raita ja valkoinen sävy on luonnonvalkoinen, ei vitivalkoinen

 

BUM! DOPP Croco maiharit ja armeijalookkia

Tykästyitkö sinä DOPPin Croco nilkkureihin? Entä armeijan vihreään rotsiin?

Nämä tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-15.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

 

Kategoriat, ,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

 1. Tilaisin maihareista kokoa 37

 2. No todellakin BUM! ??? Ihan huippusetit! Ja nappivalinta maiharit! Hyvin sopii sinulle hieman rouheampikin tyyli.

  Siri mekko, voi nami! Varmaan ihana päällä.
  Hitsi näitä teidän postauksia, haluaisi aina kaiken, mutta kun ei voi ! Voi voi! ? Aina uusia ihania houkutuksia. Voisin kuvitella noi kaikki itselleni! Etenkin tuon mekko/takki/maiharit yhdistelmän. Huokaus!

  • Hello Maarit! Ihanaa kun tykkäät ja minustakin nämä setit olivat kyllä aika ihania! Moni sanoo, että tämä blogi on ”vaarallinen paikka” ja kuulen myös lauseita ”että älä nyt enään postaa mitään ihanaa” :)) Mutta ihanaa kun löytyy, jos jotain haluaa ja etsii. Aurinkoista viikkoa, vielä saadaan nauttia lämmöstä pari päivää! Kata

 3. Croco-nilkkurit näyttävät tosi hyviltä! Gaborin kaikissa kengissä on ihan paras lesti ja koko pitää hyvin paikkansa. Army-takki on myös kiva ja kivan värinen! ? Olet tosiaan vähän eri näköinen, mutta kaikki tyylit käyvät sinulle hyvin. Olet hyvin muuntautumiskykyinen! ?

  • Hei Marja! Eikö vain, niin samaa mieltä että Gaborilla on loistava lesti. Army takki on niin hauska, erilainen pitkästä aikaa. Kiitos, ihanasti sanottu. Yritän olla muuntautumiskykyinen, jotta vaatteet näyttävät sellaisilta kuin niiden pitääkin:) Ihanaa viikkoa, Kata