Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


26.7.2020 |

Loppukesään ruskeaa ja rosaa

Loppukesään ruskeaa ja rosaa

Ethän pistä päätäni vadille, vaikka kirjoitin otsikkoon sanan ”loppukesä”? Ihan rehellisyyden nimissä, joudun toteamaan että perjantai aamun sää oli kuin elokuun lopun sää. Ehkä pieni ero oli se, että ilma oli suht lämmintä, kun se elokuun lopussa rupeaa olemaan jo syksyisen raakaa ja viileää.

Koko heinäkuun on taas tuullut ja meri on ollut vaahtopäisenä. Onneksi saimme nauttia kesäkuussa lämmöstä ja auringosta. Mutta eihän tämä kesä tähän voinut loppua, kyllähän vielä kesää on jäljellä, eikö olekin?

 

Loppukesään ruskeaa ja rosaa

Loppukesään ruskeaa ja rosaa

Delara neule

Kerroin jo keväällä, että neuleet nostavat vahvasti päätään tämän vuoden mallistoissa. Neuleboomi jatkuu myös tulevana syksynä ja talvena. Delara neule on loistava syksyn tuote, koska siinä on kivan mittaiset hihat ja muutenkin se on malliltaan hyvin klassinen eli sen voi pukea hameen tai housujen kanssa ja mikä tärkeintä, alaosan mallilla ei ole väliä. Neuleen helmassa oleva resori tekee sen, että neuleen voi tosiaan pukea kapeiden alaosien kanssa tai sitten leveiden alaosien kanssa. Neule ei ole liian iso ja säkkimäinen.

Delata neuleen koralli väri on herkullinen! Minulla on neuleesta päälläni koko S.

 

Loppukesään ruskeaa ja rosaa

Voit varmasti kuvitella, että meidän perheessä tuijotellaan sääennustuksia tiuhaan tahtiin. Jo kolme viikkoa sitten katsoin ensimmäisen kerran, millainen on sää ennuste ensi perjantaille ja lauantaille. Noh, silloin luvattiin aurinkoa ja +21 astetta, mutta heikentynythän se on viikkojen ja päivien saatossa.

Meillähän juhlitaan Gabin ja hänen sulhasensa häitä ensi viikonloppuna. Onneksi hääjuhla on isossa ja kauniissa paikassa, niin sade ja tuuli ei haittaa. Kaikki vieraat mahtuvat loistavasti sisätiloihin. Häät jatkuvat läheisille vielä seuraavana päivänä, joten silloin toivoisin että sää suosisi meitä. Silloin olisi ihana viettää aikaa ulkona pihassa seurustellen, syöden ja juoden.

Sää on mitä se on, siihen asiaan me emme voi vaikuttaa! Mutta silti uskon että päivistä tulee loistavat ja eikös se ollutkin niin, että hääpäivän sade tuo hääparille onnea!

 

Loppukesään ruskeaa ja rosaa

Delara neuleen alle voisi pukea myös valkoisen kauluspaidan. Kaulus nostetaan neuleen kauluksen päälle, helma saa näkyä neuleen alta (kauluspaidan napit kannattaa pitää alaosasta auki, asu näyttää rennommalta) ja kauluspaidan hihoja kääritään noin kolmisen kertaa ylöspäin

 

Loppukesään ruskeaa ja rosaa

Cargo housut

Cargo housut kuuluvat minun lemppari housuihini! Ne ovat rennot, mutta tyylikkäät. Ne evät ole myöskään liian ”rajut” yhdellä vetoketjulla oikean reiden sivussa ja nilkka vetoketjuilla. Itse pidän hieman jämäkämmistä housuista. Nämä ovat puuvillaa ja niissä on muutama % stretchiä eli ne ovat mukavat pitää. Vyötärö ylettyy juuri navan kohdalle, sivuissa on taskut ja lahkeet kapenevat alaspäin. Housut eivät ole tiukat, mutta ei niiden hurjan löysätkään tarvitse olla, koska housut venyvät aina käytössä.

 

Loppukesään ruskeaa ja rosaa

Cargo housut ovatkin usealle teistä jo tutut housut, koska meillä oli keväällä tätä samaa housua, mutta eri väreissä. Tämän syksyn hittiväri on tämä suklaanruskea. 

Minulla on housuista päälläni koko 34. Housujen mittataulukko löytyy täältä.

 

Loppukesään ruskeaa ja rosaa

Loppukesään ruskeaa ja rosaa

Dide kukkapaita

Dide kukkapaita on väritykseltään herkkä ja kaunis. Paidasta löytyy rosan lisäksi luonnonvalkoista ja ruskeata. Paidassa on V-kaula-aukko jossa on pieni nappi, hieman lyhkäisemmät hihat kuminauha kujalla ja malliltaan paita on suora. Itselläni ei ole paidan alla toppia, mutta jos topin paidan alle haluaa pukea, niin suosittelen Hydda toppia.

Minulla on paidasta päälläni koko 36, mutta oikea koko olisi ollut koko 34. Paita on reiluhkoa kokoa. Mittataulukko löytyy täältä.

 

Loppukesään ruskeaa ja rosaa

Pidän siitä, että yhdistetään rennot housut ja lenkkarit tyylikkäämmän ja juhlavamman paidan seuraksi. Itse en ole t-paidan käyttäjä, vaan puen mielummin neuleen tai paitiksen housujen kaveriksi. Mutta varsinkin valkoinen hyvälaatuinen puuvilla t-paita on aina loistava, varma ja siisti valinta moneen alaosaan. Itse vain pidän niistä kauluksista, mutta kaikki taas eivät pidä

 

Loppukesään ruskeaa ja rosaa

Tämä t-paita on taasen eri juttu, koska tässä on silkki edusta ja viskoosi elastiset hihat ja takaosa. Tämän koen tyylikkäämmäksi ja puetummaksi kuin tavallisen t-paidan. Mutta vielä hieman väännän asiaa tuosta t-paidasta, niin meidän Kedita t-paita on huippu laadultaan ja tarpeeksi paksu ja jämäkkä. Kedita löytyy täältä

 

Loppukesään ruskeaa ja rosaa

Wilfred t-paita

Wilfred t-paidan rosa sävy on minusta ihan super hyvä. Se on puhtaan hailakka rosa. Paita on kapeahko ja suora ja helmakin on hieman pidempi. Paita ei ole hurjan leveä, vaan juuri sopiva pidettäväksi housujen päällä. Helma ylettyy haarasauman alle ja helma on hieman pyöristetty.

Minulla on paidasta päälläni koko S. Mittataulukko löytyy täältä.

 

Loppukesään ruskeaa ja rosaa

Day paksu logohuivi

Oih, mikä ihana huivi minulla on taas harteillani. Ihana asiakkaamme kirjoitti kommentin viikon takaiseen blogipostaukseen, että huomaa että rakastan huiveja, kun meiltä löytyy niin ihania huiveja! ja että hän voisi kotiuttaa ne kaikki 🙂 Ihanasti kirjoitettu! Myönnän myös, että rakastan huiveja, niin isoja ja pieniä.

Tässä villahuivissa on kaksi eriväristä puolta eli aamulla voi valita kumman puolen kietaisee näkyville, tumman vai vaalean.

 

Loppukesään ruskeaa ja rosaa

Mustat lenkkarit

Moni teistä tunteekin minun mustat lenkkarit. Valitettavasti yläkuvissa olevat rosat lenkkarit ovat loppu, mutta näitä mustia löytyy vielä yhdet, jotka ovat kooltaan  4.5. Jos saamme lisää näitä mustia lenkkareita, niin ilmoitan siitä heti. Mutta lupaan, että syksyn nilkkurit tulevat olemaan j-ä-r-i-s-y-t-t-ä-v-ä-n i-h-a-n-i-a! Ja kyllähän te tunnette minut, en hehkuta, jos ne eivät olisi oikeasti niin ihania kun nyt kerron. Toki makuja on monia, mutta uskon vakaasti, että suurin osa teistä lukijoista pitää niistä.

 

Loppukesään ruskeaa ja rosaa

 

 

Loppukesään ruskeaa ja rosaa

Tästä lähtee vaatealalla pikku hiljaa uusi sesonki käyntiin. Alepostauksia tulee vielä muutama, mutta muuten olemme valmiita syksyn uusiin postauksiin!

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-15.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

 


6 kommenttia

 1. Jaana sanoo:

  Loppukesän asuste postaus on ihana. Värit ovat super ihanat.

  Neuleita olen jo kaipailutkin, kun lomapäivät ovat olleet tuulisia sekä sadekuuron kera varustettuja. Delara neuleen koralli väri on herkullisen värinen, oikea karamelli. Kameli ja luonnonvalkoinen taas hillityn klassiset.

  Gargo housut on loistavat, rennot, mutta silti tyylikkäät. Syksyksi pitikin hankkia housut, joten olisiko ne juuri nämä? Mustat on kyllä hakusessa.

  Dide paidassa silmiini iski pussihihat joihin olen nykyään hulluna. Samalla mietin mikä näistä kolmesta Dide, Delara vai Wilfred rosa sopisi vaatekaappiini? Mac ruskeat farkut sekä kanelipulla vekkarini kaipaa tulevaksi syksyksi piristystä sekä samoin minä.

  Pidän peukkuja, että mustia lenkkareita tulisi. Hitaana etanana jäin ilman niitä viimeksi. Innolla odotan myös syksyn nilkkureita. Huivitkin pitää tulla katsastamaan, koska syksyisin kieputellen niitä kaulaani. Kai teille myös hattuja/pipoja tulee?

  Etukäteen en uskalla minäkään onnitella hääparia, mutta peukkuja pidän jotta sää suosisi. Taidankin tehdä myös pienet loitsut, jotta aurinko paistaisi. Tämän hetkisen ennusteen mukaan lauantaina sataisi hiukan, mutta pieni sade tuo onnea vaan hääparille. Sunnuntaina onkin sitten jo poutaista. Pääasia on kuitenkin, että pari saa vihdoin toisensa. Häät ovat taatusti ikimuistoiset.

  • Kata sanoo:

   Hei Jaanan ja kiitos kommentistasi 🙂 Ihanaa kun tykkäsit asuista. Mustia housuja tulee myös paljon, niistä ei tule pulaa 🙂 uskon, että kaikki kolme sopisi vaatekaappiisi. Ne menevät housujen ja hameiden kanssa ja sopivat vekkariisi myös. Eiköhän sieltä saada pipoja myös syksyksi ja katsotaan, jos saadaan lenkkareita. Jos ei saada, niin muita kenkiä kyllä tulee:) Taas on vaihdellut säät, mutta tällä mennään:) Ihanaa viikkoa, Kata

 2. Maarit🤓 sanoo:

  Vielä mekkoillaan kesäisesti☀️Mutta kyllä näytät hyvälle! Vautsi!
  Ja noi värit, ihan miu mau mukkaan! Tässä samalla kelaan vaatekaappiani mielessäni läpi…ruskeat Mac farkut löytyy viime sesongista, niihin pääsen yhdistämään Roosaa ja kamelia ja noi vaaleanpunaiset lenkkarit😃. Ihanat värit tulossa loppukesään/syksyyn.
  Toi kukkapaita on ihana🌸.
  Ihana ihana ihana, tulipas monta ihanaa sanaa.

  Juu, tuullut on ja satanut. Lämpenevää lupasi ensiviikolla. Hyvin ne häät menee, pääasia että pari saa toisensa❤️. En toivota onnea etukäteen, niin ei muistaakseni saa hääparille tehdä🤔. Nyt en muista mistä tällainen mielikuva tulee, mutta näin muistelisin.

  Toivottelen sitten seuraavana viikonloppuna livenä, kun tulen Helsinkiin! 🌸 jollei nyt mitään estettä vielä tule. Tai jos vaikka juhlitte koko viikon! Oikein kunnolla! Kun nyt pääsee juhlimaan! Ihanaa! ❤️
  Toivottavasti liikkeeseen on tullut jo sitä syksyäkin, että pääsee hypistelemään.

  • Kata sanoo:

   Hei Maarit ja kiitos kommentistasi:) Eikö olekin ihana syksyn avaus:) Niinhän onkin, sinulla on ruskeat farkut kaapissasi. Niihin voit katsoa jonkun piristävän yläosan. Kiitos, me juhlimme tulevan viikonlopun ja nähdään kun olet tulossa DOPPiin. Mukavaa viikkoa, Kata

 3. Marianne sanoo:

  En pistä, vaikka aloittelen juuri kesälomaani😊. Kylläpä näyttää freeseiltä nämä loppukesän asukokonaisuudet😍. Edellisvuoden nilkkurit on nyt loppuun kävelty, joten kovasti odottelen postauksia😊. Ihanat ja ikimuistoiset juhlat teillä on takuulla tulossa säästä riippumatta💗.

  • Kata sanoo:

   Hei Marianne ja kiitos kommentistasi:) Eikö näytäkin ihanalta! uusi sesonki on aina niin innostava. Ihanaa lomaa sinulle, uskon että lomasi ajoituu mitä parhaimpaan säähän. Terkuin Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *