Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Hauska jerseymekko Annabel

Hauska jerseymekko Annabel

Tässä on hauska mekko, Annabel. Tällaista mekkoa, missä helma on epätasainen ja kauluksessa on vetoketju, ei meillä ennen ole ollutkaan. Annabel on joustavaa jerseytä, mutta se on napakka.

Annabel mekossa on hauskoja yksityiskohtia, joita on pakko tarkastella lähemmin:)

 

Hauska jerseymekko Annabel

Hauska jerseymekko Annabel

Vasemman puoleinen sivu on lyhkäisempi kuin oikean puoleinen sivu. Ylhäällä vyötäröllä on pokkileikkaus. Annabel on täydellinen A- ja X-vartaloiselle naiselle. Se on kauniisti istuva ylhäältä, mutta levenee maltillisesti alaspäin antaen tilaa lantiolle.

 

Hauska jerseymekko Annabel

Vetoketjun voi vetää ylös asti kiinni, joten mekosta tulee selkeän graafisen näköinen. Vetoketjun voi jättää myös auki ja kääntää kauluksia hieman sivulle. Näin kaula-aukosta tulee v-mallinen. Vetoketju ei mene liian alas decoltelle.

 

Hauska jerseymekko Annabel

Hauska jerseymekko Annabel

Jos mekkoon haluaa väriä, niin iso silkkihuivi on mekkoon upea! Avasimme vetoketjun ja laitoimme huivin napakasti Gabin kaulaan. Huivi pysyy kiinni tuplasolmulla. Huomioithan, että solmit tuplasolmun kauniisti. Solmi se niin, että solmun päälle tulee tasainen kangas, kuten miesten solmioissa.

Katso huivi avattuna  täältä.

 

Hauska jerseymekko Annabel

Mekon hihat ylettyvät kyynärpäiden yläpuolelle. Hihan mitta on hyvä, se peittää mukavasti allit ja on myös säädyllinen mitta moneen menoon. Jos mekon päälle haluaa pukea jotain lämmikettä, niin pieni nahkatakki on sopiva mihin vaan.

 

Hauska jerseymekko Annabel

Adelaide nahkajakku

Nahkajakussa on ihanan pehmoinen nahka. Jakku on malliltaan suora ja se ylettyy lonkkaluiden kohdalle. Jakku ei ole pieni ja sievä ns. klassinen nahkajakku vaan se on malliltaan reipas ja väljä. Nahkajakun hihat ovat 3/4 osa mittaiset. Nahkajakussa on taskut sivuissa ja vetoketjut ovat kullanväriset. Gabilla on nahkajakusta päällään koko 36.

 

Hauska jerseymekko Annabel

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme. Mekosta ja nahkajakusta on joitakin kokoja jo loppu ja valitettavasti emme saa tuotteita lisää.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Onko mekossa kultainen, vai hopeinen vetoketju?
    Huivi on kaunis?

    • Hei
      Hopeinen vetoketju:) Jep, huivi on upea! Terkuin kata