Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Hapsuhameiden stailaus kolmella eri tyylillä

Teidän innoittamana jatkoimme videoiden tekemistä! Videoita on hauska tehdä ja ne tuovat vaihtelua blogiin. Työnjakomme on ollut se, että minä toimin mallina ja Gabi kuvaa sekä editoi videot. Asut keräämme yhdessä ja suunnittelemme kuvattavat kokonaisuudet. Meillä on muutamia kivoja aiheita tulossa vielä ennen joulua, mutta jos sinulla on ideoita ja aiheita mitä haluat että kuvaisimme, niin kerro ihmeessä! Voit kirjoittaa ideoitasi tämän blogijulkaisun kommenttikenttään, Instagramiin tai facebookiin.

Tänään on vuorossa hauska hapsuhame, jota löytyy mustana ja beigehopeisena. Stailasimme molemmat hameet kolmella eri tavalla. Ensimmäinen stailaus on arkeen, toinen pieneen menoon ja viimeinen juhlaan. Löydät linkit videoon postauksen lopusta.

 

 

Löydät stailausvideot Insta TV:stä täältä ja Facebookista täältä.

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Hei, postaus toiveena minulla on kuinka saan lisättyä väriä pukeutumiseeni. Minulta löytyy perusvaatteita mustassa, harmaassa, beigessä ja valkoisessa värissä ja saan niitä kivasti yhdisteltyä keskenään, mutta kaipaisin väriä vaatteisiini. Lisäksi olen hieman epävarma mitkä värit pukevat minua parhaiten. Minulla on maantien väriset hiukset, siniharmaat silmät ja rusketun helposti.

    • Hei Hanne ja kiitos kun kommentoit:) Kiitos vinkistä! laitamme sen ylös ja koitamme kehitellä sen ympärille postauksen tai videon. Mukavaa sunnuntaita, Kata

  2. Vaauuuu! Nää videot tosi kivoja! ? jotenkin asukokonaisuuksista saa vielä paremman käsityksen näiden videoiden muodossa, näkee jokapuolelta. Sinulle sopii kyllä kaikki! ?

    • Hei Maarit ja kiitos kommentistasi:) Ihanaa kun tykkäät ja seuraat! Mukavaa sunnuntaita, kata