Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Plisehousut ja onnea 5-vuotias Katan tyyliblogi!

Plisehousut ja onnea 5-vuotias blogi!

Vuosi meni ja taas voisin todeta klassisen lauseen ”mihin se aika menee”? No, en kuitenkaan rupea sitä asiaa päivittelemään (vaikka siis meneehän aika äkkiä), vaan totean että blogi saavutti juuri 5 vuoden iän! Ihan pakko on todeta, että en olisi kuuna päivänä osannut uskoa, että blogillani on näin pitkä elinkaari eikä loppua näy. Muistan kun mietin silloin ennen, että kuinka jonkun blogi voi olla jo monta vuotta vanha ja lähinnä mistä ne aiheet siihen blogiin tulee. Mutta nyt olen itse samassa ”jamassa” ja voin todeta, että kyllä ne aiheet aina jostain tulee ja tekeminen ei kyllästytä. Ainut asia joka aiheuttaa välillä lisää harmaita hiuksia on aikatauluttaminen. Välillä joudun nipistämään yöunia, jotta ehdin kirjoittamaan blogia.

Katan tyyliblogi erottuu muista blogeista, koska esittelemme vankalla ammattitaidolla uusia ja erityylisiä asuja sekä opastan ja autan lukijaa löytämään uusia asukokonaisuuksia. Blogi on tietopaketti muodista. 

 

Plisehousut ja onnea 5-vuotias blogi!

Plisehousut ja onnea 5-vuotias blogi!

Adelin neule

Oletko kaivannut perusneuletta? Ihan sitä super klassista neulepaitaa, jossa on pitkät hihat, ympyrä kaula-aukko ja se ylettyy lantiolle. Ja vieläpä sellaista neuletta, joka on ns. normaalin kokoinen ja mallinen, ei siis isoa, löysähköä ja roikkuvan mallista. Jos teksti, mitä juuri luit kuulosti tutulta, niin nyt löytyy klassista perusneuletta luonnonvalkoisena ja tummansinisenä. Neule on 100% ohutta villaa. Minulla on neuleesta päälläni koko S ja se on minulle sopiva koko.

 

Plisehousut ja onnea 5-vuotias blogi!

Plisehousut ja onnea 5-vuotias blogi!

Blogissa ollaan menty samoilla linjoilla kuin viime vuonnakin. Teemaviikkoja on tänä vuonna ollut keväinen väriviikko, kevään- ja syksyn juhlaviikot ja ”back to work” eli neljä teemaviikkoa. Teemaviikot ovat aina supersuosittuja ja itsekin pitäisin lukijana niistä, joten en ihmettele niiden suosiota. Minusta olemme onnistuneet tekemään erityylisiä asupostauksia tänä vuonna enemmän kuin ennen. Uskon tämän johtuvan siitä, että olemme Gabin kanssa suunnitelleet asuja ja kuvanneet niitä yhdessä. Eli meitä on kaksi, jotka mietimme kuvauksia, joten ideointi saa kaksi eri-ikäistä näkökulmaa.

Mieheni kutsuu meitä ”Dynamic duoksi” Batman ja Robin leffan mukaan:)

 

Plisehousut ja onnea 5-vuotias blogi!

Asusteet

Onko sinulla laatikko täynnä pikkuhuiveja, joita et ole käyttänyt hetkeen? Itselläni on muutamia ja en tosiaankaan ole käyttänyt niitä hetkeen aikaan. Eli kaiva ihanat pikkuhuivisi kaapista ja kietaise ne taas kaulaasi. Huivit lämmittävät ja ennen kaikkea ne tuovat asuun kivan yksityiskohdan.

Tämä asuni olisi paljon tylsemmän näköinen ilman pikkuhuivia!

Sinimusta laukku on reippaan kokoinen ja siinä on irroitettava pikkuhihna ja leveä nahkainen hihna. Leveä hihna on riittävän pitkä vaikka olan yli. Leveä nahkahihna on reipas ja ajan hengen mukainen.

 

Plisehousut ja onnea 5-vuotias blogi!

Plisehousut ja onnea 5-vuotias blogi!

Agneta liivi

Tänä syksynä on mallistoissa ollut kivoja neuleliivejä. Tässä on yksi uusi liivimalli ja ensi viikolla tulee myös yksi uusi liivimalli, nimittäin meidän oma Doppwoman neuleliivi, joka ylettyy polveen. Siinä on ihan uusi malli, jollaista ei ole ennen nähtykään.

Agneta liivi on 100% villaa. Liivissä on poolokaulus ja liivin sivuissa on neljä nappia. Avasin muutaman napin alhaalta, jotta sain liiviin liikkuvuutta. Jos vartalo on A-linjainen, niin lantion kohdalle saa tilaa juuri avaamalla nappeja alhaalta. Tällöin liivi ei nappaa lantiosta kiinni ja tee selkään pussia. Kaikki neljä nappia voi avata, mutta en näe siinä oikein ideaa. Jos napit avaa, on liivi päällä vain kauluksesta ja sivut lepattavat auki. Neuleliiviä löytyy tämän tummansinisen lisäksi myös luonnonvalkoinen.

 

Plisehousut ja onnea 5-vuotias blogi!

Pitsipaita muuttuu arkiseksi käyttövaatteeksi, kun sen päälle pukee liivin tai neuletakin. Myös luonnonvalkoinen liivi on herkullisen näköinen vaalean pitsipaidan päällä. Asu näyttää ylelliseltä.

 

Plisehousut ja onnea 5-vuotias blogi!

Plisehousut ja onnea 5-vuotias blogi!

En nyt ajatellut kerrata teille blogini taivalta, koska olen kertonut sen vuosi sitten. Silloin kerroin miten blogi sai alkuunsa ja miten sen olen kokenut. Yhtä kiitollinen olen teistä lukijoista kuin ennenkin ja arvostan vuorovaikutusta kanssanne. Voit lukea viime vuotisen kirjoitukseni täältä.

 

Plisehousut ja onnea 5-vuotias blogi!

Vicky pitsipaita

Vicky pitsipaidassa on pienen pienet kullanväriset napit. Jos pukisin paidan töihin, laittaisin pitsipaidan alle luonnonvalkoisen topin. Pitsipaita on klassisen mallinen kauluspaita, joka on ajaton ja kuuluu ns. ikuisuustuotteisiin. Minusta on ihanaa, että paita ei ole iso ja säkkimäinen, vaan se on kauniisti leikattu ja vartalonmyötäinen olematta kuitenkaan liian tiukka. Paidan helma ylettyy reilusti lantiolle ja paidan helmassa on kaunis reunus. Jos vierität ruutua muutaman kuvan ylöspäin, niin näet paidan helman.

Jos haluat pitsipaidan alle topin, niin luonnonvalkoinen Hydda toppi on paidan alle loistava. Kiedoin pitkät Doppwoman helmet kolme kertaa kaulani ympärille ja ne ylettyivät sievästi juuri kauluksen alle.

Ps. Minulla on kaikista tuotteista päälläni koko S tai 36.

 

Plisehousut ja onnea 5-vuotias blogi!

Valena plisehousut

Mitkä housut! Jos haluat pukea päällesi housut, jotka eivät kiristä ja purista vaan ovat super mukavat päällä, niin sovita plisee housut. Tummansinisissä plisee housuissa on musta kuminauhavyötärö, joka on tyylikästä samettikangasta. Housut siis vain vedetään jalkaan ja niiden kuuluu olla löysähköt. Lahkeet ylettyvät reippaasti pohkeen alle. Housut liikahtelevat sievästi liikkuessa.

Itse en ole varsinaisesti ollut tällaisten ”housuhameiden” ystävä. Minusta ne ovat olleet sellaisia superleveitä tuotteita, jotka eivät ainakaan ole tehneet vartaloa sievemmäksi. Hieman tällaisia ajatuksia minulla oli näistäkin plisee housuista, kun ostimme ne sisään, mutta onnekseni olin väärässä. Kun vedin nämä jalkaani, niin oih, kuinka tykästyin niihin. Se keveys ja lahkeiden liehuvuus miellytti minua ja myös se, että en tuntenut niissä itseäni isommaksi kuin olen.

 

Plisehousut ja onnea 5-vuotias blogi!

Plisehousut ja onnea 5-vuotias blogi!

Tuleva vuosi meillä on tarkoitus jatkaa samalla tyylillä kuin ennenkin. Jatkamme teemaviikoilla, mielessä on yksi-kaksi uutta teemaa edellisten lisäksi. Jatkamme myös videoiden tekemistä. Olemme saaneet niistä hurjasti hyvää palautetta, kiitos! Videoita on kiva tehdä ja niistä saa paljon ideoita omaan pukeutumiseen ja olette pitäneet siitä, kun näette vaatteet ”livenä”. Saa nähdä, mihin nämä videot johtavat ja mitä kivoja teemoja kehittelemme niiden ympärille. Muistathan, että jos sinulla on postaustoiveita tai videotoiveita, niin kerro! Otamme mielellämme ideoita ja toivomuksia vastaan.

 

Plisehousut ja onnea 5-vuotias blogi!

Ihanasti taipuivat plisehousut myös arkipukeutumiseen. Mielessäni kävi jo ensi kevät ja tennarit plisehousujen kaverina. Oikeastaan voin todeta, että plisehousut ovat ”ikuisuustuote”. Aina muodissa, sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen, muutaman kilon painonvaihtelut eivät haittaa ja mahtavat reissussa, eivät rypisty. Mitä muuta voi hyvältä vaatteelta toivoa?

 

Plisehousut ja onnea 5-vuotias blogi!

Kiitos kun seuraat tyyliblogiamme! 

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme. Toimitamme postilakon aikana tuotteet veloituksetta matkahuollon kautta.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

16 kommenttia

 1. Onnittelut 5-vuotiaalle blogille ?? Päivän piristys lukea ja nähdä vinkit hyvällä maulla valittuihin asuihin. Ihana nähdä kun olet oikealla alalla ja innostunut työstäsi. Kiitos ja tsemppiä jatkoon Kata, Gabi ja koko Doppin tiimi?

  • Hei Katariina ja kiitos, mahtava kuulla! Jatkamme samaan tyyliin, Kata 🙂

 2. Onnea Kata blogisi 5-vuotistaipaleen johdosta<3 On aina ilo lukea blogia, joka ei ole "tyhjäpäinen" eikä liian kaupallinen, vaan asiallinen, tyylikäs, valoisa ja ihana esteettinen elämys. Tunnen edelleen syvää kiitollisuutta siitä, että esittelet lukijoillesi kattavasti ja monipuolisesti erilaisia pukeutumisen mahdollisuuksia. Sekin on niin mukavaa, että blogi ja palvelu myymälässäsi ovat keskenään sopusoinnussa, blogi ei lupaa mitään sellaista, mihin myymäläsi valikoimineen ja sinun sekä koko henkilökuntasi hyvä palvelu eivät taipuisi. Myös postimyynti toimii upeasti!! Yst. terv. ja kiitollisin mielin
  Anna Asiallinen

  • Hei Anna Asiallinen ja iso kiitos ystävällisestä kommentistasi! Ihanaa viikkoa, Kata

 3. Onnittelut ihanalle blogille 5 vuotis synttäreiden johdosta. Blogin seurassa olen viihtynyt kolmisen vuotta ja Katalle tsemppiä sen jatkamiseen. Kauniita muotivinkkejä ja ideoita meille kaikille naisille, kiitos siitä. Aurinkoisia päiviä ja leppoisaa joulun odotusta.
  Terveisin Satu H

  • Hei Satu ja iso kiitos kauniista kommentistasi:) Samoin sinulle, hyvää joulun odotusta! Terveisin Kata

 4. Onnea 5-vuotiaalle! Ihanaa kun meille naisille on tämä blogi! Olen onnellinen kun löysin sen reilut 2 vuotta sitten… Blogin tuomaa ilosanomaa olen levittänyt eteenpäin! Kiitos Kata!

  • Kiitos Jaana:) Oi, mahtavaa, kiitos siitä ja kiitos kun seuraat, Kata

 5. Onnea ja menestystä blogille! Sitä on aina kiva lukea. Olen pitänyt erityisesti siitä, kun yksi vaate stailataan moneen menoon sopivaksi. Samoin eri vartalotyyppien asukuvat ovat olleet opettavaisia.

  • Hei Maija-Leena ja kiitos! Ihana kuulla, että tykkäät. Otamme vartalotyypit taas käsittelyyn pikapuolin. Mukavaa viikkoa, Kata

 6. Onnea! Kiitos mahtavasta blogista.

  Olisi kiva nähdä vähän isommille naisille sopivia tyylikkäitä asukokonaisuuksia.

  • Kiitos Pauliina! Koitamme järkätä 🙂 Olethan katsonut ”Kuukauden nainen” pastauksemme? Postauksissa on eri-ikäisiä ja tyylisiä naisia usealta vuodelta. Koitamme saada keväälle taas järjestettyä kuvauksia tämän tiimoilta. Mukavaa viikkoa, Kata

 7. Sydämelliset onnittelut 5 v! Ihanaa, kun jaksat tehdä blogia ja videoita❤️. Tämä on tärkeä meille Doppilaisille ❤️.
  Täältä saa hyvät vinkit ja tosiaan, muodin uudet tuulet??. Sekä muutakin sielun täytettä. Samoin liikkeestänne. Itsellä ainakin pukeutuminen on saanut ihan uuden swingin teidän myötä. Ja myös itsestä huolehtiminen. Kiitos! ❤️

  • Hei Maarit ja kiitos kommentistasi:) Kiitos, niin ihania olette te lukijat ja asiakkaat että sillä positiivisella palautteella jaksaa! Ihana kuulla että olet saanut ideoita pukeutumiseen ja itsestäsi huolehtimiseen:) Ihanaa viikkoa, Kata

 8. Onnea 5-vuotiaalle! Itse olen lukenut blogia vasta noin vuoden verran, mutta loppua ei näy! Tykkään tosi paljon blogin tyylistä ja saan hyviä vinkkejä omaan pukeutumiseeni.

  Tulevaisuudessa olisi kiva, jos pukeutumisvinkkejä saisi erilaisille vartalonmalleille, päärynästä omppuun. Vaikka toki teitä blogin ihania naisia on aina kiva nähdä kuvissa, niin ilahduttavaa olisi nähdä myös miten esim. Tulevaisuuden housut istuvat erimuotoisten naisten vartaloille. 🙂

  • Hei Hanpi ja kiitos kommentistasi:) Kiitos ja mahtavaa että löysit meidät:) Kiitos vinkistä, laitamme sen ylös ja kehittelemme asiaa. Mukavaa sunnuntaita, Kata