Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Paistaa se aurinko housuihinkin

Paistaa se aurinko housuihinkin

Niin, miksei housuihin jos risukasaankin. No, eipä tässä ole risukasoja nähty, voittivathan Leijonatkin kultaa. Olinkohan Suomen ainut, kun menin nukkumaan kesken ottelun ja aamulla herätessäni mieheni sanoi, että Suomi voitti kultaa… Mahtava suoritus, Onnea Suomen Leijonat!

Näihin housuihin ja tähän väriin on helppo rakastua!

 

Paistaa se aurinko housuihinkin

Vaikka kuvausaamuna sää ei ollut aurinkoinen, niin keltaiset housut saivat kyllä mielen aurinkoiseksi!

 

Paistaa se aurinko housuihinkin

Keltaiset Dream Chicit

Meillähän näitä nilkkafarkkuja riittää. Uskon, että jokaiselle löytyy oma suosikkivärinsä, tässä yksi lisää eli auringon keltainen. Tämä keltainen sävy on tosi kaunis. Nilkkafarkkujen mallinhan tunnette, eikö vain?

 • Ne loppuvat noin nilkkaluun kohdalle riippuen koosta ja jalkojen pituudesta
 • Nilkassa on vetoketju
 • Ne ovat super mukavat päällä
 • Niistä pitää ottaa 1-2 kokoa pienemmät kuin normaalisti käyttää
 • Farkkujen koot alkavat koosta 00, joka vastaa noin 34 kokoista housua
 • Minulla on aina näistä farkuista koko 32 eli se vastaa kokoa 36
 • Muista, että farkut venyvät käytössä
 • Hinta € 109,95

Ota aina farkkuja ostaessasi huomioon, että farkut venyvät käytössä. Tai itse asiassa kaikki housut venyvät käytössä. 

 

Paistaa se aurinko housuihinkin

Dream Chic nilkkafarkkuja löytyy:

Löydät farkut liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme, kun klikkaat pinkkiä väriä.
Jotkut koot ovat jo loppu ja puuttuvia kokoja ei tule enään lisää.

Keltaisia nilkkafarkkuja löytyy koot 00, 36-44. Muut koot ovat loppu ja keltaisia farkkuja ei tule enään lisää.

 

Paistaa se aurinko housuihinkin

Narukassi ja lenkkarit

Tehän muistatte, että minulla on ollut melkein joka kuvassa valkoiset lenkkarit. Nyt saimme samoja lenkkareita mustina valkoisilla pohjilla. Nämä ovat minun lempparit, ne istuvat hyvin jalkaan. Autch, nämäkin tulivat ja suurin osa jo myytiin, mutta muutama koko vielä löytyy. Valkoiset lenkkarit ovat loppu.

Ihania narukasseja, eikö vain? Tulee ihan lapsuus mieleen, kun silloin 60- ja 70- luvulla näitä oli. Kassit ovat puuvilla neulosta ja niissä on vuoret sävy sävyyn. Kasseja löytyy musta, punainen ja luonnonvalkoinen.

 

Paistaa se aurinko housuihinkin

Lemppari lierihattu € 79,00 (puuvilla/pellava) ja ainoastaan musta.

 

Paistaa se aurinko housuihinkin

Helena kukkapaita

Helena kukkapaita on ohut ja kevyt. Paita on läpikuultava eli valkoiset liivit näkyvät sen läpi, kuten huomaat. Beiget ja rosat olisivat parhaimmat liivit tällaisen paidan alle. Ne eivät kuulla näin paljoa läpi. Helenan alle voi pukea ohuen topin, suosittelen Hydda toppia. Helena paita on kooltaan reilu, minulla on päälläni koko 34 eikä se todellakaan ole pieni. Helena on kiva kesäpaita ihanilla väreillä.

 

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

 1. Ihanat keltaiset farkut piristi näin sateisena aamuna. Narukassi sai mieleen nuoruuden, lierihattu taas muistutti auringosta, jolla on taipumus porottaa kutrit kuiviksi. Hattu menee siis harkintaan.
  Lenkkarit näyttää super hyviltä jalkaan. Pusero on kesäinen karamelli. Ihania piristyksiä taas Dopista aamun piristykseksi.
  Et ollut ainoa, joka nukkui lätkähuuman aikana. Koiramme ja minä nukuimme peitto korvissa sikeitä unia mieheni ja lapsemme huutaessa riemusta.
  Ihanaa työviikon jatkoa ja hei aurinkokin pilkistää..

  • Hei Jaana ja kiitos kommentistasi:) Ihanaa kun tykkäsit asusta, minustakin se on kiva. Pidin eritoten keltaisen ja mustan combosta vaikka kontrasti on suuri. Valkoinen pohja lenkkareissa freeshaa ne. No hyvä, etten ollut ainoa joka nukkui. Onneksi sai seurata tvstä maanantai-illan humua Kaisaniemestä ja pääsi fiilikseen mukaan. Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.