Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Uusi doppwoman Alissa mekko saapui!

Ihan uusi doppwoman mallistomme mekkomalli saapui! Suuri kiitos positiivisesta palautteesta koskien doppwoman mallistoamme. Se on ollut suositumpi kuin uskalsimme uskoa, mutta käytettyäni mekkoja päivittäin maaliskuun lopusta tähän päivään, en yhtään ihmettele.

 

Alissa

Alissa mekon yläosa on kietaisumallinen, kuten Amanda mekossakin. Kaula-aukko ei ole liian syvä ja kaula-aukko pysyy kiinni itsestään eli se ei aukea. Kaula-aukkoa ei tarvitse vedellä rinnan kohdalta kiinni. Helmaosa levenee vyötärön kapeimmalta kohdalta alaspäin ja ylettyy polveen. Hihat loppuvat kyynervarren alapuolelle.

 

Naiset kaipaavat helppohoitoisia ja siistejä mekkoja. Mekkoja, jotka on helppo huoltaa eli ne pestään, laitetaan henkarille kuivumaan ja puetaan aamulla päälle. Silitystä ei tarvita. Olen matkustanut kaksi reissua doppwoman mekoilla enkä voi olla enempää tyytyväinen. Olen käärinyt ne pieneen tilaan matkalaukkuun ja ne eivät ole olleet siitä moksiskaan. Olen kiehnannut niillä lentokoneen tuolilla tunteja ja ne ovat olleet yhtä siistejä kuin olisin juuri pukenut ne päälleni.

 

Kaikki doppwoman mekkojen kuosit ovat meidän omaa käsialaa eli kuosit ollaan suunniteltu itse, samoin väritykset. Tämä takaa sen, että nämä mekot ovat uniikkeja! Toista samanlaista kuin doppwoman mallistomme mekkoa, ei tule vastaan.

 

Mekot ovat kierrätettyä polyesteri elastania. Mekot joustavat, mutta eivät ole läpinäkyviä.

 

Helma keinahtelee kauniisti kävellessä. Kangas on kuitenkin sen verran tukevaa, että se ei nouse ylöspäin kävellessä.

Alissa mekkoa löytyy yllä oleva vaaleansininen villikukka ja tämä rosa villikukka. Mekkojen koot ovat XS-XXL ja koot vastaavat normaaleja kokoa. Minulla on doppwoman mekoista aina koko S.

 

Alissa mekkomalli sopii niin H- kuin A-vartalollekin. H-vartalolle se tekee kauniisti vyötärön ja saa vartalon näyttämään X-malliselta. A-vartaloisella naisella se korostaa siroa yläosaa ja häivyttää helmansa alle lantion.

 

Löydät Alissa mekon Dopp Helsingistä sekä myös Doppshop verkkokaupastamme.

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

8 kommenttia

 1. Kaikki aivan ihania, mutta onko mustapohjainen paisley hame ja mekko jo loppuunmyydyt? ?

  • Hei Satu ja kiitos viestistäsi:) Saimme muutaman lisää eli Amanda musta paisley löytyy koko S ja Olivia kietaisuhameesta löytyy koko L. Tervetuloa ja mukavaa viikonloppua, Kata

 2. Ihana malli ja tuskin maltan odottaa elokuun alkuun, että uudet kuosit tulee.
  Toivottavasti tulee syksyn ihania värejä.

  • Hei Jaana ja kiitos! Oih, syksyn värit ovat ihania. Ihan erilaisia kuin nyt ja sehän onkin niin ihanaa kun sesongit vaihtuvat! Syysmallisto 1. saapuu elokuun alussa:) Mukavaa viikonloppua, Kata

  • Hei Eilamari ja kiitos kommentistasi:) Kiitos, on myös minun suosikkini ja monen muun on ollut myös 🙂 Mukavaa viikonloppua, Kata

 3. Ihana malli! Onko tulossa muita värejä tai kuoseja kuten muissa malleissa?

  • Hei hanna! Kiitos 🙂 on ihana malli! Elokuun alkuun tulee seuraavat syyskuosit:) Mukavaa viikkoa, kata