Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Asuja Elinan projektiin

Asuja Elinan projektiin

Elina etsi asuja kuvattavaan työprojektiinsa, joten etsimme hänelle erityyppisiä ja juuri Elinan vartalolle sopivia asuja. Koska Elina on ammatiltaan pappi, niin hänellä on toimituksissa työvaatteet ja muuten hän saa pukeutua siististi, mutta rennosti. Elina kävi asiakkaanamme jo DOPP Vaasassa ja hän juuri kertoikin, että yksi hänen meiltä noin 15 vuotta sitten ostamansa mekko, on ollut hänen kaikkien aikojen lempparimekko. Mekko muistuttaa Elinan mukaan hänen viimeisintä mekkoa tässä postauksessa. Tiedän, että Elina rakastaa naisellisia mekkoa, joten pääpaino tässä stailauksessa oli erilaiset mekot.

 

Asuja Elinan projektiin

Tämä mekko on Elinan toinen suosikkimekko

 

Asuja Elinan projektiin

Mekossa oleva vyö korostaa kauniisti vyötäröä. Elinalle sopiikin vyötäröä korostavat asut. Elina pitää myös mekoista, joissa on ripaus tyttömäisyyttä.

 

Asuja Elinan projektiin

 

https://www.dopp.fi/dopp-shop/mekot/punarosa-trikoomekko/

Tällä asulla Elina voisi lähteä viettämään vapaapäiväänsä vaikkapa Helsingin kauppatorille. Elina pitää pyöräilemisestä, joten tällä joustavalla mekolla sekin onnistuu. Jakku tekee asusta hieman virallisemman, jos hän haluaa poiketa lounaalle hieman siistimpään ravintolaan.

 

Asuja Elinan projektiin

 • Punarosa trikoomekko € 119,00
 • Rosa jakku € 149,00
 • Vyölaukku € 149,00 rosa ja vihreä
 • Reikäkassi € 29,95
 • Rosakulta lenkkarit € 159,00
 • Olkihattu € 66,00

 

Asuja Elinan projektiin

Housuiksi valitsin Elinalle lyhkäiset ja nilkkoja korostavat capri housut. Kun housut istuvat täydellisesti, voi yläosakin olla lyhyt.

 

Asuja Elinan projektiin

Huivit hiuksissa ovat nyt huipputrendikkäitä!

 

Asuja Elinan projektiin

 

Asuja Elinan projektiin

Amanda mekko on täysin Elinan mallinen! V-kaula-aukko on Elinalle loistava.

 

Asuja Elinan projektiin

Ja tämä on toinen Elinan suosikkimekoista

 

Asuja Elinan projektiin

 

Asuja Elinan projektiin

Tämä mekko oli Elinan oma valinta. Kaunis ja kepeä mekko, jossa on kapea nauha vyötäröllä. Mustat asusteet tuovat mekkoon särmää.

 

Asuja Elinan projektiin

Asut ovat todella kauniita Elinalle. Jos minun pitäisi valita asuista suosikkini, niin se olisi todella vaikeata. Ihanaa Elina kun kävit DOPPissa, sinua on palkitsevaa stailata kun olet niin positiivinen ja rakastat kauniita asuja 🙂 Kiitos:)

Asut löytyvät DOPP Helsingistä. Asuja voi tilata myös Doppshop verkkokaupastamme. Tuotteita, joita ei löydy verkkokaupastamme, voi tilauksen tehdä myös meilillä shop@dopp.fi

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

 1. Elina on upea näky jokaisen asun kanssa. Papiksi en olisi häntä heti uskonut.
  Kata ja Dopin tytöt saavat asiakkaiden parhaat puolet aina esiin. Dopp on kauppa missä osataan katsoa jokainen asiakas kokonaisuutena. Turhia ostoksia ei tule vaan tulee ostetuksi vaatteita joita voi yhdistellä saaden erilaisia asukokonaosuuksia.
  Helsingin helmi paras vaatekauppa ja asiantuntevin henkilökunta.

  • Hei Jaana ja iso kiitos kommentistasi 🙂 Elina on upea 🙂 Ihana kuulla, että turhia ostoksia ei tule! Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle, Kata

 2. Totta, rullailin näyttöä edestakaisin, kaikki asut pukevat Elinaa todella hyvin! En pysty laittamaan jotain tiettyä ykköseksi, riippuu niin siitä, minkälaiseen tilaisuuteen asua hakee. Jos voisi ottaa kaikki! ? tai ainakin kaksi ?Kyllä se sydän sitten sanoo, mitä hyvistä vaihtoehdoista halajaa eniten ?

  • Hei Maarit ja kiitos kommentistasi:) Kiitos, minustakin asut olivat niin loistavia Elinalle. Kaikissa oli jotain, mistä pidin:) Niin totta kuten sanot, sydän sanoo:) Aurinkoista viikonloppua, Kata