Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Oletko tehnyt onnistuneita aleostoksia?

Oletko tehnyt onnistuneita aleostoksia? kysyin vajaa viikko sitten DOPPin Instagram storyssä. Oletko huomannut sinä, joka käytät Instagramia, että omaan profiiliin saa nostettua instastorystä kuvia sekä videoita ja laittaa niitä omiin kansioihin omalle seinälle? Sieltä niitä on helppo katsoa uudestaan ja uudestaan. DOPPin Instasta löytyy nyt kansiot Sale, Kevät-18 ja www.dopp.fi. Pääset seuraamaan instagramtiliämme täältä!

 

aleostokset

Kysymykseni oli nähnyt 611 ihmistä. Kuten huomaat EI vastaus vei kyselyssä voiton. Hmmm….mistähän tämä johtuu? Ehkä et ole löytänyt itsellesi sopivia tuotteita, tarjonta on runsasta. Hyvien alelöytöjen tekeminen ei ole helppoa, mutta muistathan, että me autamme sinua. Aina voi kysyä, niin monesti asiakas on lausunut kassalla maagiset sanat ”onneksi pyysin apua, itse en olisi ikinä löytänyt näitä!”.

 

aleostokset

DOPPissa on ollut aina tapana, että kaikki sesonkituotteet myydään pois alennusmyynnissä. Meillä on alennusmyynneissä iso ryysis ja olemme onnistuneet aina, 17,5 vuotta myymään varastomme ihan tyhjäksi. Moni yksityinen liike ei halua/malta myydä tuotteita tappiolla, mutta minusta se on vain tehtävä. Varastot on tyhjättävä uusien mallistojen alta. Vaateala on erittäin herkkä maailman tapahtumille ja olemme aina säiden armoilla. Maailman tapahtumat vaikuttavat ihmisten fiiliksiin ja sitä kautta ostokäyttäytymiseen ja kylmällä kesällä ei myydä kesävaatteita eikä leudossa talvisäässä myydä paksuja untuvatakkeja. Koskaan ei vaatealalla tiedä millainen sesonki on tulossa. Tämä ala onkin melkoista arpapeliä.

 

aleostokset

Mikään vaate ei ole kalliimpi kuin käyttämätön vaate kaapissasi!

Joskus joku kysyy, onko tämä mekko tämän talven mekko vai onko se vanha? Kerron, että DOPP ei myy vanhan sesongin tuotteita uusina tuotteina vaan kaikki normaalihintaiset tuotteet ovat kyseisen sesongin tuotteita. Asia erikseen on mm. klassiset kauluspaidat, määrätyt housu-, hame- ja mekkomallit eli tuotteet, jotka eivät vaihdu sesonkien mukaan vaan ovat ns. jatkuvia tuotteita. Näitä tuotteita täydentyy määrätyin väliajoin ja ne eivät ole koskaan alennuksessa.

Suosittelen hyödyntämään alennusmyyntejä, mutta järkevästi. Kannattaa katsoa vaatekaappi läpi ja miettiä mitä tuotteita sinne kaipaa. Tuotteen ostaessa, mieti miten voit yhdistää sen olemmassa oleviin vaatteisiisi. Tietysti joskus on kiva hullutella ja ostaa jotain ihan poikkeavaa. Siitä voi tulla vaatekaapin iso hitti tai täydellinen huti.

Itse kannatan sellaista ostokulttuuria, että ostetaan mitä tarvitaan tai mitä juuri silloin tekee mieli. Ei osteta hintaa vaan ostetaan sopiva tuote. 

 

aleostokset

Muistathan ostaa omalle vartalollesi sopivia tuotteita. Jos vartalollesi sopii paremmin leveämpi lahkeiset housut tasapainottamaan lantiota, niin älä osta skinnyjä. Jos sinulla on kapea vyötärö, älä osta isoja säkkimäisiä mekkoja. Älä osta niitä sen takia, että ne ovat niin edullisia. Minun päälläni olevat asut ovat klassisia ja helppoja yhdistää keskenään ja erikseen.

 • Neuletakki € 59,40 (99,00)
 • Valkoinen viskoosipaita € 47,95 (79,95) valkoinen, punainen ja musta
 • Samettikorkkarit € 69,00 (115,00)
Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

8 kommenttia

 1. Hei! Löytyykö vielä More&More mustaa villahametta kokoa 38 ja jos löytyy niin mihin hintaan?

  • Hei! Kiitos viestistäsi:) Ei valitettavasti löydy. Hyvää alkavaa vuotta, Kata

 2. Heii! Kävin tänään Doppissa ja ihastuin tuohon päässäsi olevaan karvahattuun. Hattu oli minulle kuitenkin liiian iso tai löysä, olisiko keinoa pienentää sen ympärysmittaa? Ostin myös ihanan pitsipaidan alesta

  • Hei marja ja kiitos viestistäsi:) Olemme tutkineet hattua aikaisemminkin, ja näyttää valitetaavasti hieman vaikealta pienentää. Ensi vuoteen tekevät eri kokoja hatuista joten silloin ollaan kuulolla:) Kiva kun löysit meiltä pitsipaidan! Mukavaa päivää, Kata

 3. En ole juurikaan enään aikoihin ostanut ns suoria paitapuseroita (ainoastaan sellaisia missä helmassa on kuminauha) mutta sain niin hyviä pukeutumisvinkkejä, että nyt niitä tuli alesta ostettua peräti 4 kpl! Pienillä kikkakakkosilla ne sopii myös omenavartalolle. Kiitos Kata super hyvistä vinkeistä!

  • Hei Susann ja kiitos viestistäsi:) Kiva kun olet löytänyt uuden mallin, se on tosiaan hyvä malli kuminauhalla! Ihana kuulla, että vinkit ovat tulleet käyttöön:) Hyvää viikkoa sinulle, Kata

 4. Tein Doppissa aleostoksen, josta uskon olevani iloinen pitkään. Musta pitsimekko on ajaton ja tulee olemaan paljon käytössä.
  Postaus, jossa puhuttiin oman vartalon mollaamisesta, jäi pyörimään ajatuksiini. Huomaan, että vaateostoksilla on usein vaikea kehdata pyytää myyjältä apua, vaikka se juuri säästäisi hutiostoksilta. Mutta tuntuu, että pitäisi olla huoliteltu ja itsevarma olo, jotta rohkenisi. Vaateliikkeen peilien edessä oma olemus alkaa aina vaikuttaa jotenkin puutteelliselta.

  • Hei Eltsu ja kiitos viestistäsi:) Ihanaa kun löysit mekon ja kllä, ajaton valinta! Voi ei, älä ikinä mieti noin! Myyjän työnkuvaan kuuluu olla siisti ja huoliteltu, se on osa asiakaspalvelua. Ja olen kyllä itsekin välillä niin nuutuneen näköinen liikkeessä, varsinkin iltaisin. Ja sehän on selvä, pitkä työpäivä takana meillä kaikilla. Muista, että myyjät ovat sinua varten! Heidän tehtävänsä on auttaa ja muista pyytää apua ja rohkeasti kertoa mitä etsit. Hyvää kevättä ja tervetuloa meille:) Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *