Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Eijan aletärpit mustille housuille ja persikan värisen neuletakin voittaja!

Eijan aletärpit mustille housuille

Sinä, joka et vielä tunne Eijaa, niin Eija on DOPP Vaasan pitkäaikainen työntekijä. Eija on ollut DOPP Vaasassa töissä liikkeen ensimmäisestä päivästä lähtien eli jo vuodesta 2000. Täytyy sanoa, että montaakaan kertaa en näiden, pian kahdeksantoista vuoden aikana, ole nähnyt Eijaa hameessa tai mekossa. Silloin elokuussa kun avasimme, niin muistan että Eija valitsi työvaatteekseen nutriapohjaisen nilkkamittaisen kukkahameen, jossa oli kauniita tummanpunaisia kukkia. Sen jälkeen ei hameita olla Eijalla paljoa nähty, vaikka välillä olen yrittänyt houkutella Eijaa pukeutumaan mekkoon.

 

Eijan aletärpit mustille housuille

Eija suosii mustia kapeita housuja. Hän tykkää käyttää pidempiä paitoja ja tunikoita, joiden päälle hän pukee mielellään neuletakin. Huivi kuuluu myös Eijan vakiovarusteisiin.

Eija valitsi aletuotteista suosikikseen tunikamekon kapeiden housujen kaveriksi. Tunikassa on 3/4 osa hihat ja kaula-aukko on naisellinen. Kukkien sävyinen villahuivi ja tekoturkki viimeistelevät Eijan lookin.

 

Eijan aletärpit mustille housuille

 • Tunikamekko 83,40 (139,00)
 • Mustat kapeat housut 49,50 (99,00)
 • Tekoturkki 99,95 (199,95)
 • Villahuivi 32,95 (54,95)
 • Pussukka 15,00 (25,00)
 • Nilkkurit 65,00 (130,00)

 

Eijan aletärpit mustille housuille

Me kaikki ihastelimme puuterirosan sävyä Eijalle. Eijalla on upea ja kuulas iho ja tämän paidan sävy korostaa kaunista ihoa. Paidassa on korkea kaulus, mutta se on löysä eli ei purista kaulaa. Kauluksen voi jättää myös auki. Paidan hihat ovat viehättävät!

 

Eijan aletärpit mustille housuille

Vaaleanharmaa neuletakki on kaunis. Neuletakki ei ole perinteinen neuletakki vaan se on pehmoinen ja runsas. Sitä voisi kutsua myös neuleliiviksi. Se on löysähkö ylhäältä ja siinä on isot hihat, taskut edessä ja se ylettyy pepun alle. Tällaisen neuletakin alle sopii löysät viskoosipaidat paremmin kuin tiukat kauluspaidat.

Minusta Eijan aletärpit ovat todella onnistuneita ja ne ovat Eijan näköisiä tuotteita!

 

Eijan aletärpit mustille housuille

 • Rosa paita € 47,95 (79,95)
 • Neuletakki € 74,70 (249,00) one size
 • Laukku 54,50 (109,00)

Tuotteet löytyvät DOPP Vaasasta ja DOPP Helsingistä. Kokoja on rajoitetusti.

Arvonta

Iso kiitos kaikille teille upeille naisille, jotka osallistuitte neuletakin arvontaan. Ihania kommentteja! Olen tyytyväinen, että se herätti paljon mielenkiintoa ja sai naiset miettimään itsessään myös niitä hyviä puolia. Arpajaisonni suosi Eltsua seuraavalla kommentilla:

Eltsu sanoo:

Hyvä postaus! Laihduin viime vuonna. Olin ollut hirveän harmissani lisääntyneistä kiloista. Luulin, että tyytyväisyyteeni elämään olisi niistä kiinni. Ei ollut. Minusta ei tullut oikeastaan yhtään sen onnellisempi. Opetus: onnellisuus on lopulta ihan muualla kuin niissä viidessä tai seitsemässä ylimääräisessä kilossa.
Kokoni on M. Ja olen tosi tyytyväinen kauniisiin kasvoihini.

ONNEA Eltsu! Laitan sinulle meiliä.

 

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

9 kommenttia

  • Kiitos Mari kommentistasi:) Olen kanssasi samaa mieltä:) mukavaa sunnuntaita, Kata

  • Hei Satu! Voitko laittaa DOPP Vaasaan tekstarin 050-44 101 40 tai soittaa sinne heti klo. 10.00 niin Joanna auttaa. Lähden juuri ajamaan kohti Helsinkiä, niin tämä asiasi hoituu nopeimmin näin. Kiitos ja hyvää torstaita, Kata

 1. Eijalle sopii todella upeasti tuo puuterirosan ja harmaan yhdistelmä. Toinenkin asukokonaisuus kyllä kiva. Onnea voittajalle ”kilpasiskolta” 🙂

  • Hei ja kiitos viestistäsi:) Jep, yhdistelmä on ihana Eijalle! Mukavaa talvipäivää sinulle, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *