Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Hennan aletärpit! Osa jopa -60 %

Hennan aletärpit

Henna valitsi itselleen tummansinisen mokkatakin. Tämä takki on pehmeää mokkaa ja tummansininen väri tässä takissa on loistava. Mokkanahassa värit tulevat kauniimmin esille kuin pintanahassa, väri näyttää elävältä. Tämä mokkatakki ja farkut = loistava setti!

 

Hennan aletärpit

Henna puki silkkistretchpaidan mokkatakin alle. Paidassa on ohut nauha, jonka voi sitoa joko tiukasti kaulan ympärille tai tehdä rusetti alemmas, v-pääntien kohdalle. Nauhan saa myös pois, se on pienellä napilla paidan takakappaleessa kiinni. Jalassaan Hennalla on korkeavyötäröiset farkut, joissa on kapea lahje, mutta en eivät ole skinnyt. Farkut ovat siistit ja soveltuvat työkäyttöön mainiosti.

Henna sitoi rusetin kaulan ympärille ja laittoi rusetin sivuun eli lookista tuli supernaisellinen.

 

Hennan aletärpit

  • Mokkatakki €  159,95 (399,95) -60 %
  • Luonnonvaalea silkkipaitis €  89,95 (179,95)
  • Farkut €  43,60 (109,00) -60 %
  • Kännykkälaukku € 27,50 (55,00)

 

Hennan aletärpit

DOPP on ollut täynnä rusettikauluspaitoja tämän talven. Gabi tuossa mainitsikin, että taisimme ostaa joka mallistosta rusettikauluspaidan, jos niitä vain oli 🙂 Mutta puolustukseksi voin sanoa, että rusetti- tai huivikauluspaita on klassinen valinta! Itse koen asuni naiselliseksi, kun puen rusetin kaulaani.

Täältä löydät postauksen huivikaluspaidoista ja miten kauluksen voi sitoa eritavalla.

 

Hennan aletärpit

Henna on ollut varsinainen housutyttö, ennen tuloaan DOPPiin. Muistan, että keväällä sovittelimme hänelle mekkoja ja kuvasimmekin niitä hänen päällään. Nyt syksyllä hän ihastuikin mekon tai hameen käyttöön ja on pitänyt useasti hametta ja paksuja sukkiksia töissä. Hennalle sopii mekot ja hameet ihan loistavasti!

Henna valitsi aletärpikseen nahkahameen. Se onkin ajaton löytö vaatekaappiin ja siitä saa useita eri lookkeja vaihtamalla yläosaa ja kenkiä. Hame on kynämallinen eli helppo yhdistää niin istuvien kuin löysienkin yläosien kanssa.

 

Hennan aletärpit

  • Rusettipaita € 124,50 (249,00)
  • Nahkahame €  99,50 (199,00)
Kategoriat

6 kommenttia

    • Hei ja kiitos viestistäsi:) Ei löydy valitettavasti, vain koot 34 ja 42. Ei löydy myöskään DOPP Helsingistä enään. Mukavaa vkl, Kata

    • Hei ja kiitos viestistäsi:) Ei valitettavasti löydy sitä kokoa enään. Hyvää viikonloppua, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *