Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Ei oteta joulustressiä, eihän?

joulustressi

Onhan se kumma, kun joulustressi painaa aina päälle, vaikka kuinka päättää ja tietääkin, että mitään tarvetta stressille ei ole. Mutta itselleni stressi tulee siitä, kun muut kertovat kuinka paljon he ovat ostaneet lahjoja jo monta viikkoa ja ennenkaikkea leiponeet ja tehneet porkkanalaatikot, perunalaatikot, lanttulaatikot, lipeäkalat, rosollit, piparit, joulukakut, graavilohit jne… ihan itse!  Ja 12 kg kinkku tai kalkkunakin paistetaan itse ja meillä kun kävellään kauppaan edellisenä päivänä, kun en enään saa laatikoita kauppahallista ja ostetaan sieltä kaikki valmiina. Tämä saa minussa aikaan lievähkön huonoäiti syndrooman.

 

Olemme viettäneet viimeiset joulut  Floridassa perheen kesken. Tämän joulun vietämme Suomessa. Floridassa olemme tehneet jouluillallisen, johon on kuulunut joitain perinteisiä ja joitain ei perinteisiä jouluherkkuja. Lahjat olemme hoitaneet niin, että kaikki saavat itse ostaa lahjansa. Tällöin joulustressini on ollut minimaalista. Nyt kun olemme joulun kotona, niin heti iskee paineet. Perinteiset jouluruoat on oltava ja muutama paketti per nenä. Huomasin, kun googletin ravintoloita, että jouluaattona voi mennä ravintolaankin illalliselle. Ei yhtään huono, voisin hyvin mennäkin, jos lapset eivät tulisi luoksemme eli olisimme mieheni kanssa kahdestaan.

Tässä vielä joululahjaideoita rakkaille ja lähimmäisille.

 

Joululahjaidea 1.

DAYn meikkipussukat, beautyboxit ja pussukat mihin käyttöön tahansa, hinnat alkaen € 20,00 ja useita värejä ja malleja. Nahkaiset lompakot Beck Söndergaard € 29,00.

 

Joululahjaidea 2.

Syster P:n koruja, jotka ovat hopeaa tai kullattua hopeaa. Sieviä ja naisellisia riipuksia, korva- ja käsikoruja. Pakataan kauniisiin lahjapakkauksiin, hinnat alkaen € 49,00.

 

Joululahjaidea 3.

Caloun puukkarit, jotka soveltuvat koti- tai työkengiksi. Päällinen on pehmeää huopaa ja pohja on kumiseosta, joka on ergonomisesti muotoiltu. Koot 36-41 ja € 139,00.

 

Joululahjaidea 4.

DAYn passikotelot joko mustana tai konjakinvärisenä, hinta € 35,00.

 

Joululahjaidea 5.

DAYn nahkapussukat beigenä ja mustana. Pienempi koko € 79,00 ja isompi koko € 99,00.

 

Joululahjaidea 6.

Lahjakortti, joka käy sekä DOPP Vaasassa että DOPP Helsingissä. Ja suloinen DAYn nalle, joka pitää sisällään kauppakassia € 35,00. Lisää tietoa nallekassista löydät  täältä.

Mutta naiset, ei oteta joulustressiä. Se tulee menemään hyvin, ilman että stressaamme onko  muistanut ostaa/tehdä kaikki ruoat ja lahjat. Kukaan ei huomaa, vaikka jotain olisi unohtunutkin!

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

7 kommenttia

  1. Kiitos Kata, kun muistutat, ettei oteta joulustressiä! Turhan usein unohdan, ettei kiire sada taivaasta, vaan on itseaiheutettua. Otetaan iisimmin ja kiitos hyvistä joululahjavinkeistä!

    • Hei Marja ja kiitos viestistäsi:)
      Se on niin totta, täysin itseaiheutettua hypetystä!
      Ihanaa joulua, Kata

  2. Täytyypä tulla lahjaostoksille. Tyttärille mainioita lahjaideoita 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *