Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Mihin lähtisit tunikalla, skinnyillä ja korkkareilla?

Minä lähtisin töiden jälkeen drinkille ja syömään, ystävien luo illalliselle ja tällä asulla voisin itse kestitä vieraita. Tai jos olisin tarpeeksi vanha enkä alaikäinen 50-vuotiaiden discoon, niin tällä asulla lähtisin tanssimaan 🙂 No, pian olen täysi-ikäinen tuollakin saralla..

 

Tunika on 100% viskoosia

Tunika on kevyt ja läpikuultava. Puin tunikan alle valkoisen topin. Se ei ole tunikan alle paras mahdollinen eli paras väri on punainen toppi punaisen tunikan alle. Tällöin punainen väri vahvistuu entisestään. Valitettavasti meillä ei punaisia toppeja mallistoissa ole, tiedustelin asiaa jo ostovaiheessa, mutta ei löydy. Tämä tunika, kuten tunikat yleensäkin, ovat reilua kokoa.

 

Punainen kukkatuubihuivi sopii tunikaan kauniisti

 

Jalassani olevat farkut kulkevat nimellä skinnyt. Nämä ovat samanmalliset kuin Dream skinnyt, mutta näissä on eri materiaali. Nämä skinnyt ovat hieman paksumpaa farkkukangasta ja nämä eivät myöskään jousta yhtä paljon, kuin Dream skinnyt. Fiilis näissä on tykympi ja jäykempi, mutta nämä istuvat myös kuin hansikas käteen. Näistä suosittelen sovittamaan yhtä kokoa isompaa kuin Dream skinnyistä.

” Sinä, joka haluat klassisemmat farkkukankaiset farkut, niin nämä ovat sinun housusi ”

Skinnyjen matsku on 97 % puuvillaa ja 3 % elastania
Dream skinnyjen matsku on 92 % puuvillaa, 6 % polyesteriä ja 2 % stretchiä

 

Tässä minulla on sama tunika päälläni, mutta mustavalkoisena. Tämän värikombon alle musta toppi on omiaan ja niitä meiltä löytyy. Jätin kaulassa olevat nauhat auki ja laitoin korviini isot roikkuvat korvakorut. Jos laitan isot korvakorut, niin jätän aina kaulakorun pois. Nämä korvakorut taitavat olla vanhanaikaiset, mutta muita isoja korvakoruja en omista. Haluaisin kyllä omistaa, mutta mistä löytää kivoja, isoja mutta tyylikkäitä korvakoruja? Antakaa vinkkejä!

 

Tunika ylettyy reilusti pepun alle eli on edestä hieman lyhyempi kuin takaa

 

Boleron matsku on 37% viskoosia, 31 % polyamidia ja 23% puuvillaa

Puin pienen neuleboleron maltillisilla fyrryhihoilla viskoositunikan päälle. Tämä on loistava tuote pukea mihinkä vaan, se on tarpeeksi lyhyt eli ulottuu vyötärön kapeimpaan kohtaan. Joissakin boleroissa on se huono puoli, että ne ovat aavistuksen liian pitkiä. Kun bolero ylettyy lantiolle, niin se ei sovikaan enään mekkojen tai paitojen päälle. Kokonaisuudesta tulee raskaan näköinen ja vartalo näyttää tasapaksulta.

” Ethän osta liian isoa neuleboleroa, koska sen tulee olla istuva ”

 

” Kerroksellinen pukeutuminen on hauskannäköistä ja kätevää ”

 

Kauluksessa olevat nauhat voi myös sitoa rusetille

 

  • Viskoositunika Part Two € 119,95 koot 34-44
  • Farkut MAC Dream € 89,95 koot 34-44 ja lahje on 30″
  • Bolero Part Two € 89,95 koot 34-44 musta
  • Tuubihuivi € 26,00
  • Korkkarit Gabor € 79,90 punainen, luumu ja musta

TallennaTallenna

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *