Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Neuleviikko: Suloisissa neuleissa Sisustusliike Säteessä ja neulearvonta

Tervetuloa tutustumaan vaasalaiseen sisustusliike Säteeseen. Säde kuuluu minun suosikkikauppoihin, ostan sieltä useat kotiin liittyvät tavarat. Kun tarvitsen jotain, laitan naisille viestin ja he lähettävät minulle, jos en pääse hakemaan eli heillä toimii myös postimyynti.

 

 

” Miten tämä neule ja silmälasit sointuvatkaan taustalla olevaan tapettiin näin hyvin ? ”

 

Tämän neuleen idea on selkäpuolella, jossa on nauhat, jotka sidotaan niskaan rusetille. Puin neuleen alle pitsitopin, jossa on supernaisellinen niskaosa. Pitsi vilahtelee neuleen alta ja on mukavan tuntuinen villaneuleen alla.

 

  • Silmälasit Vasuma € 259,00 Synsam Optiset Vaasa

 

Minulla on jalassani siniset farkut, joiden yksityiskohtina toimivat edessä olevat vetoketjut. Nämä vetoketjut ovat jännät, koska ne tekevät kaventavan efektin lantion seudulle. Ne ovat juuri oikeassa kohdassa, mutta muuten farkut ovat korkeavyötäröiset ja lahkeet ovat kapeat, mutta eivät skinnyt.

Topin pitsireunus pilkahtaa myös edestä kauniisti

Neule löytyy myös upean vaaleanharmaana, jonka näette tässä kuvassa. Neule on kooltaan suht´ reilua, mutta eihän sen tiukka pidä ollakaan. Minulla on neuleesta päälläni koko S.

 

Neuleen matsku on alpakkaa, merinovillaa ja polyamidia

 

Pertolin neuleen alle puin mustan pitsitopin ja tämän harmaan alle puin valkoisen pitsitopin. Toppia löytyy näiden värien lisäksi myös nuderosa. Olen esitellyt pitsitopin myös tässä postauksessa.

 

Säteen kauppiaina toimivat Riitta ja Tuija. Riitta kertoo liikkeestä näin:

Riitta: Säde perustettiin helmikuussa 2004  mukavien lahjatavaroiden pikkukaupaksi Vaasan Palosaarelle. Siirryin päivittäistavarakaupasta itselleni uuteen tuotemaailmaan. Siirryin tuotteisiin, joiden valinnassa sisustukseen ja käyttöyhteyksiin sopiminen oli tärkeää monen muun tekijän ohella. Puolentoista vuoden jälkeen yhtiökumppanikseni tuli Tuija, jolla oli työkokemusta vakuutusalalta sekä vaatealalta.

 

  • Silmälasit Tom Ford € 359,00 Synsam Optiset Vaasa

 

Tunikamekon matsku on 56% alpakkaa, 42% polyamidia ja 2% elastania

Minulla on päälläni luonnonvaalea kudottu tunikamekko. Jalassani minulla on mustat paksut sukkikset ja ”puukkarit”. Kuten näet, minun pituinen nainen (163 cm) voi pitää mekon pelkillä sukkiksilla, pidemmälle naiselle se voi olla liian lyhyt eli tarvitsee housut alle. Minulla on päälläni koko S.

 

Näitä taljoja meillä on kotona paljon, sekin on minun heikkouteni..

 

Riitta: Ensimmäisessä liikepaikassa vierähti lähes 7 vuotta. Yrityksen kasvaessa, muutimme toiselle puolelle Palosaarentietä, yli tuplaten isompiin tiloihin Torihoviin. Siellä viihdyimme seuraavat 7 vuotta. Vuosien aikana olemme osallistuneet Vaasan asuntomessuihin ja muihin erikokoisiin projekteihin ja tapahtumiin. Vuosista ei ole vauhtia eikä tapahtumia, saati työtä puuttunut.

 

Riitta: Viime vuonna suunnittelimme remonttia liiketilaan, mutta vaihtoehtona alkoi kiehtoa uuden liiketilan etsiminen ja toiminnan uudistaminen. Kiemuroiden jälkeen muutimme toukokuun lopussa Vaasan keskustan tuntumaan, osoitteeseen Raastuvankatu 32. Eli muutimme tilaan, jota meille oli tarjottu jo 10 vuotta sitten, kun historiallinen talo siirrettiin tälle paikalle.

 

Itse olen ostanut Säteestä mm. mattoja, pyyhkeitä, useita koristetyynyja ja torkkupeittoja. Meillä on kotona niin paljon tyynyja ja peittoja joka paikassa, että saan usein kuulla, että sohvalle ei mahdu istumaan, kun tyynyjä on liikaa:) Mutta juuri niillä tyynyillä ja torkkupeitoilla vaihtaa nopeasti ilmettä. Niillä saa äkkiä jouluista, kun laittaa punaisia tyynyjä ja peittoja sohville ja joulun jälkeen on helppo vaihtaa tyynynpäälliset keväisiksi. Muuten olen äärimmäisen laiska vaihtamaan kodin ilmettä. Mies tapaa laukoakin aina välillä, että liikkeessä hääräät vaatteiden kanssa ja siirtelet jatkuvasti paikkoja, mutta kotona ei sisustus paljoa kiinnosta. Mutta eihän sitä joka asia voi kiinnostaa. Hän hoitakoon sisustuksen suuret linjat ja minä häärään tyynyjen kanssa.

 

Myös perheen pienille löytyy leluja ja kivoja, persoonallisia lahjaideoita.

” Minä tykkään nalleista, keräsin niitä kaksikymmentä vuotta sitten. Nyt olen vienyt ne huvilaan, kun koiramme tekivät niistä muuten selvää ”

 

Riitta: Asetuttuamme nyt tähän uuteen sijaintiin, odotamme iloisesti uutta sesonkia tiloissa, joissa tunnelmaa löytyy rakennuksesta.
Tuotevalikoimamme muuttuu vuodenaikojen ja sesonkien myötä. Tavoite on, että Säde on Säde, omannäköisensä ja asiakkaita varten oleva sisustuksen liike.

 

Pitkä koru on Säteestä

Neuleessa on v-kaula-aukko. En pukenut neuleen alle mitään, mutta paitsikka tuo siihen pukevuutta lisää ja huivi tai koru kaulassa toimii aina. Neuleessa on taskut edessä, kännykkäni mahtui sinne puoliksi, mutta itse laittaisin sinne avaimet. Avaimet ovat aina itseltäni hukassa, ne löytyvät liikkeestä vaatepinojen päältä, roskiksesta ja mistä sattuu.

 

Kiitos Riitta ja Tuija, kun saimme kuvata neuleita ihanassa liikkeessänne. Hyvää syksyä teille!

 

  • Petroli ja harmaa neulepaita PBO € 169,00 koot XS-XL
  • vaalea ja petroli tunika/mekko Part Two € 159,95 koot XS-XL
  • Farkut Bessie jeans € 109,00 koot 27″-34″
  • Pitsitoppi Neo Noir € 44,00 valkoinen, musta ja nuderosa koot XS-XL
  • Puukkarit Calou € 189,00 (kummatkin mallit)
  • Sukkikset Wolford 66 den € 41,00 musta ja tummansininen
Neulearvonta jatkuu eli voit osallistua arvontaamme kommentoimalla ”kommenttikenttään” mikä on sinun lempineuleesi. Neuleviikko alkoi sunnuntaina ja päättyy ylihuomenna, lauantaina.
Muista laittaa kommenttiin nimesi tai nimimerkkisi. Julkaisemme voittajan sunnuntain 29.10. täällä blogissa.
Instagramissamme on käynnissä ”Kaipaatko uudistusta syksyiseen olemukseesi” arvonta! Käy osallistumassa arvontaan eli pääset siihen tästä!
Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

132 kommenttia

  1. Vaalea tunikamekko olisi valintani.
    T. Ulla S.

  2. Sininen on kivan näköinen. Pidän tunikamekoista paljon.
    -Riitu-

  3. Nyt löytyi täydellinen neule, jossa on jujua eli Petroli neulepaita PBO!
    -Maria K

  4. Vaalea Part Twon tunika on suosikkini. Loistava pituus.
    TH

  5. Vaalea neuletunika on kaunis. saana_v(at)hotmail.com

  6. Petrolli tunikamekko on mun suosikki!!
    Riika Aalto

  7. Luonnonvalkoinen tunikamekko on ihana! ..ja nuo kengät! <3
    -Annaleena

  8. Vaalean harmaa PBO neule ja pitsitoppi ehdottomasti saatava. Riina

  9. Petrooli on ihana väri, joten vaikea valita. Joko PBO tai pitkä tunika. Johanna Ahopalo

  10. Vaikea valinta, tunikamekko ehkä vaaleana
    t. suvifv

  11. Ihania kaikki, mutta ehkä kuitenkin tuo petroli neulepaita PBO.
    Sari L.

  12. Harmaa PBO:n naule on ihana! Aivan mahtava!

    T: Kaisa L

  13. Vaikea valita näistä,molemmat hyviä. Petrolin värinen tunika jäi kyllä parhaiten mieleen ja sininen on minun väri

  14. No nyt oli minun neulepäivä, ihania kaikki! Ehkä harmaa pbo neule suosikkini! Kaija.

  15. No nyt on vaikeaa:) Nuo molemmat tunikat ovat ihania. Talveksi valitsisin kuitenkin tuon petrolin värisen. -Marja-

  16. Ihania kaikki, mutta jos pakko yksi valita, niin petroli tunika. -Elina

  17. Petroli neuletunika juuri hyvä sininen, malli loistava!
    Outi

  18. Nyt pistit pahan. Molemmat mallit näyttävät hyvältä ja väreistä molemmissa itseäni miellyttää eniten petroli. LeenaMMN

  19. Petroli PBO:n neule on aivan super ihana. Rusettinauhat selässä tuovat kauniin yksityiskohdan ja tuo väri on vaan niin kaunis. Ja nuo silmälasit täydentävät kauniisti kokonaisuuden 🙂 T. Sofia S.

  20. Nyt liikahti jotain noitten sini-harmaitten silmälasien kohdalla: ihanan persoonalliset! Mutta valkoinen neuletunika olisi ihana:) t. Aida66

  21. Voi nää on ihanii kaikki.. mutta jos onni suo niin ottaisin tunikamekon petrolin värisenä?

  22. PBO:n neule vastustamaton. Kumpi väri, siinäpä pulma….. ehkä harmaa.
    T. Marianne 12199

  23. Petroli tunika/mekko on aivan ihana!
    Tiina S.

  24. Vaalea tunikamekko! Näyttää niin pehmeältä ja lämpimältä. Rento mutta siisti neulemekko arkeen,senkin haluaisin!