Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Taasko Suomi sekaisin tällä paitsikalla?

Vuosi sitten tein postauksen paitsikasta, joka ei irvistä. Löydät postauksen täältä. Postaus sai liikkeemme ihan sekaisin, paitsikkatilauksia tuli uskomaton määrä. Lisätoimitusvaikeuksiakin oli, kun rekka syttyi tuleen Saksassa. Aluksi luulin sitä vitsiksi, niin surku hupaisa tarina tästä tuli, mutta totta se oli. Loppu hyvin, kaikki hyvin, saimme toimitettua paitsikat asiakkaille. Lupasin tytöille, että en tempaise enään samanlaista postausta, mutta nyt on pakko edes hieman hehkuttaa 🙂

Joka tapauksessa, tässä on ” uusi paitsikka, joka ei irvistä”. Jos edellinen paitsikka oli hyvä, niin tämä on yli-hyvä! Eli paitsikan ideana on se, että nappilista on neulottu kiinni, sieltä eivät alusvaatteet irvistä. Matsku on venyvää stretchiä ja se mikä tästä tekee yli-hyvän, on se, että tämä ei ole liian avonainen edestä. Tässä paitsikassa on myös kaulukset, jotka ovat aina pukevat.
Paitsikan sivussa on pitkä vetoketju, joka helpottaa päälle pukemista. Se on myös hieman pidempi ja sen helma on pyöristetty.
Paitsikkaa löytyy mustana ja valkoisena. Sitä löytyy rajoitetusti molemmista liikkeistämme, mutta lisää sitä ei saa, se on loppu Saksan varastosta.

  • Paitsikka More&More € 55,95 koot 34-44, minulla on koko 36

 

Yhdistin paitsikan sekä hameen että housun kanssa, jotta näette sen kummankin alaosan seurana.
Tästä kuvasta näkee mainiosti paitsikan pituuden.

 

Hameen pohjaväri on valkoinen/vaaleanharmaa, jossa on mustaa mukana

Hameeni on villakangashame, joka on erittäin mukava päällä. Se on vuoreton ja se vain vedetään päälle, koska siinä on kuminauhavyötärö. Hame istuu napakasti ja se sopii sekä suoralle että lanteikkaalle vartalotyypille. Se venyy, jos on tarvis, mutta jos tarvetta ei ole, pysyy se lantion kohdalta suorana.
Jalassani minulla on 50 den sukkikset ja uudet nahkanilkkurit tukevalla pohjalla sekä korolla.

  • Villakangashame In Wear € 89,95 koot 34-44 minulla on koko 34

 

Nämä housut ovat syksyn lempparihousuni. Ne ovat hieman löysähköt, mutta eivät silti lökötä päällä. Niissä on korkea vyötärö, sivutaskut edessä ja erityisesti pidän housujen lahkeista, koska niissä on vetoketjut. Meiltä löytyy vastaavaa housua myös yksivärisenä mustana ja tummansinisenä. Housut olivat meidän viime kevään must have housut ja nyt siis sama housu löytyy myös syksyn mallistosta. Nämä housut ovat rennot ”suorat housut”.

  • Harmaat ruutuhousut In Wear € 109,95 koot 34-44 minulla on koko 36
Paitsikan matsku on 70 puuvillaa, 20 polyamidia ja 4 stretchiä

Tässä sama paitsikka valkoisena. Huivi tuo valkoiseen paitsikkaan enemmän pukevuutta ja sillä saa myös muuta väriä kasvoille, jos valkoinen ei tunnu omalta väriltä. Tämä huivi on malliltaan tuubihuivi, joka tarkoittaa sitä että se vaan kierretään kaulan ympärille, joko kaksi tai kolme kertaa.

  • Huivi € 39,00

 

Nilkkureissa on nahkaa, mokkanahkaa sekä krokonahkaa kannan puolella. Paksu kumipohja on todella miellyttävä ja muutenkin nilkkurit ovat pehmoiset. Näissä nilkkureissa on ”comfort” malli eli lesti on aavistuksen leveämpi, kuin normaali Gaborin malli. Itselläni on comfort malleista aina puoli kokoa pienempi kenkä, kuin normaalisti.

  • Nilkkurit Gabor € 130,00 koot 4-7 (puolikokoja löytyy myös)

 

Viittahuivi on niin mielenkiintoinen, että se piti heti kuvata kun se saapui. Se on kuin iso huivi, mutta siinä on käsille hihat. Viittahuivi on käännettävä eli sitä voi käyttää joko musta tai harmaa puoli ylöspäin.

 

Tässä kuvassa näette, kuinka kädet puetaan viitan hihoihin. Viittahuivi pysyy hyvin päällä, kun käsille on omat paikat. Voisin pukea tämän myös hihattomien mekkojen päälle, saaden niille enemmän käyttöä myös talvisin.

 

Tiedän, että takkia tämän päälle on vaikea pukea. Itse pukisin viittahuivin harteille takin päälle eli käsittelisin sitä ison huivin tavoin.

  • Viittahuivi PBO € 199,00 one size 100 % ohut villa
Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

11 kommenttia

  1. Hei taas! Ylettyvät luultavasti nilkkaluusi yläpuolelle. Riippuu myös koosta, mitä pienempi sen lyhkäisempi lahje jne. Mutta jos sinua kiinnostaa ne, niin laita meiliä shop@dopp.fi niin voimme vaikka mitata ne sinulle, kun kerrot kokosi. Terkuin Kata

  2. Kiitos tiedosta! Mitä luulet, jääkö lahje lyhyeksi 175-senttisellä?

  3. Hei ja kiitos viestistäsi! kyllä, sama malli, mutta tässä housussa on vetoketju lahkeessa, ei resoria. Mutta muuten sama istuvuus. Tervetuloa sovittamaan, Kata

  4. Hei! Mikä tuon housumallin nimi on? Onko se siis Nica, jota teillä oli keväällä? En tuossa ruutuhousussa huomaa kylläkään resoria, joka kyseisessä mallissa oli.

  5. Aattelinkin että sama malli. Multa löytyy housut beigenä, sinisenä ja ostinpa loppualesta vielä ne mustabeige kuvioiset kun roikkuivat yksinään alerekissä ja mun kokoisena 🙂

  6. Hei ja kiitos viestistäsi:) Ei valitettavasti riitä, uskon että on hassun lyhyt. Valitettavasti. Mutta muita housuja löytyy, pääsetkö jompaan kumpaan liikkeeseen sovittelemaan? Ja tilaamme sinulle pitkät lahkeet esim. Maciltä, jos haluat:) Tervetuloa, Kata

  7. Kiitos Mankka viestistäsi:) Housut ovat loistavat, sinulla on näm samat beigenä keväältä, eikö olekin? Malli on sama:) Mukavaa viikkoa, Kata

  8. Aivan ihanat asukokonaisuudet! Mahtaisikohan In Wear housujen lahkeenpituus riittää 180 cm pitkälle? 🙂