Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Sensationit ja ballerinaneule

Kerroin jo sunnuntain blogijulkaisussa meidän uudesta farkkumallista. Kyse on Sensation-mallista, jossa on loistavia ominaisuuksia. Tässä tietoja kyseisestä mallista:

– Farkut ovat bi-stretchiä. Se tarkoittaa sitä, että kangas venyy sekä vaaka- että pituussuunnassa. Vaakavekkejä ei takareisiin tule, kun koko on napakka.

– Farkuissa on pigmenttivärjäys eli niissä pysyy väri, pesusta huolimatta. Varsinkin mustat farkut muuttuvat nopeasti harmaiksi, kun niitä pesee, mutta eivät nämä Sensationit.

 

Gabilla on päällään harmaat Sensationit

– Farkuissa on korkea, kaarrettu vyötärö. Se on loistava malli naiselle, jolla on vyötärö. Joten X- ja A-vartaloiset naiset pitävät tästä mallista. Jos on vartaloltaan suoranmallinen, niin nämä housut voivat jäädä liian tiukoiksi vyötäröstä.

– Näistä farkuista valitaan yksi koko pienempi kuin normaalisti housuista käyttää eli 38 kokoinen nainen valitsee 36 kokoiset housut. Mutta jos vyötärö on kapea, voi koko 34 olla myös sopiva.

– Farkuissa on noin 5 cm vetoketju lahkeessa ja kaikki farkut ovat 29″ pitkät.

– Värit ovat sininen, harmaa ja musta

– Koot ovat 00-44

” Sensation farkut ”imaisevat” vartalon eli ne ovat napakat päällä ja tuntuu siltä, että vartalo pieneni yhden koon ”

 

Sensationin matsku on 70 puuvilla, 21 polyesteri ja 9 elastani

Minun kokomukseni Sensation farkuista viikon käytön jälkeen:

” Itselläni on farkuista koko 32, samoin kuten Dream skinnyistä. Farkut ovat napakat ja saan juuri ja juuri vyötärönapin kiinni. Tästä huolimatta ne eivät tunnu epämiellyttäviltä. Farkut eivät ole venyneet useiden käyttöpäivien jälkeen. Ne ovat edelleen aamuisin napakat kun vedän ne jalkaani. ”

 

Katsokaa nyt tätä Valora köntystä sylissäni 🙂 Vähän pitää tsempata kun sen nappaa syliinsä, Valora painaa kuitenkin reilut 10 kg. Varsinkin iltaisin, kun kannan sen sohvalta omaan koppaan yöksi, minun pitää ähkiä ja puhkia, koska tyttö on ihan löysää vahaa. Valora aloittaa yleensä yöunet jo puoli yhdeksän uutisten aikaan ja kuorsaa sohvalla vieressäni, kun kirjoitan blogia. Muuten Valora ei ole mikään sylikoira, se on paremminkin oman tiensä kulkija, itsenäinen tyttö.

 

Neuleen matsku on 68 viskoosia, 29 polyakryliä ja 3 elastania

Kapeiden farkkujen kaveriksi yhdistin ballerinaneuleen. Neule sai nimensä sen balettimekon tyylisestä fyrryhelmasta. Neuleessa on 3/4 pituiset trumpettihihat ja pyöreä kaula-aukko.

Neule ylettyy lantiolle ja sopii loistavasti myös kapean hameen kanssa, koska se ei ole liian pitkä. Neule on hieman vartalonmyötäinen kainaloiden alta ja se tekeekin siitä siron. Neule vastaa normaalia kokoa, minulla on päälläni koko 36.
Neuletta löytyy luonnonvalkoisena, tummansinisenä ja mustana.

 

 

  • Ballerinaneule More&More € 65,95 koot 34-44
  • MAC Sensation farkku € 139,95 koot 00-44
  • Gabin nilkkurit Ten Points € 159,00 musta ja konjakki (vain DOPP Helsinki)
  • Katan nilkkurit Gabor € 140,00 musta
Tiedustelut ja postimyyntitilaukset: shop@dopp.fi

Lisäinfoa postimyynnistä www.dopp.fi

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset