Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Kaksi eriväristä takkia yhden hinnalla

Aamulla kun lähdet töihin, niin voit valita kummanko värisen takin haluat pukea päällesi. Kyseessä on villakangastakki, joka on kääntötakki. Takin voi kääntää kumminko päin haluaa, samoin vyön värin voi valita. Se voi olla joko sävy sävyyn tai vuoren värinen, joka tulee myös esille, kun kääntää hihojen rannekkeet. Taskut muuttavat muotoaan, riippuen takin väristä.

 

 

Tässä näette terranvärisen puolen villakangastakista. Terrassa on sivutaskut ja vyön laitoin niin, että harmaa puoli on ulospäin, koska myös rannekkeet ovat käännettyinä.

 

 

Takin matsku on 50 % villaa ja 50% polyesteriä

Tässä on siis sama takki, mutta harmaa puoli ylöspäin. Vastaavasti vyöstä käänsin terrapuolen näkyville rannekkeiden kanssa. Harmaassa puolessa on isot paikkataskut.
Takki on kevyt ja siinä ei ole nappeja, ainoastaan vyö. Takki on helppo pukea päälle, se on löysähkö ja soveltuu sekä hameen että housujen kanssa. Näissä kuvissa minulla on paksut sukkikset ja nilkkurit. Takki peittää hyvin polvimittaisen hameeni. Minulla on päälläni takista koko 34 eli takki on reilua kokoa ja sitä sen kuuluu ollakin.

Puin päähäni tyylikkään harmaan turbaanin, terrat nahkahanskat sekä ison kukkahuivin. Huivi on pehmoista ja ohutta villaa, jossa on syksyn sävyisiä kukkia. Jalassani minulla on terran sävyiset  nahkanilkkurit, jotka eivät onneksi ottaneet nokkiinsa vaikka kastuivatkin kuvauksessa.

  • Kääntötakki Part Two € 199,95 koot 34-42 kaksi eri väriä
  • Kukkahuivi Part Two € 69,95
  • Turbaani € 49,00 harmaa ja musta
  • Nahkahanskat € 85,00

Takin alta paljastui moniosainen työasu.

Paitsikka: Valkoinen paitsikka on peruspaita, jossa on reilut sisäänotot. Siihen kuuluu musta nauha, jonka voi sitoa rusetille kaulaan. Paitsikka on tarpeeksi pitkä eli se pysyy housujen sisällä vaikka nostelee käsiä ja istuu. Olen itse testannut sen. Se mahtuu hyvin kapeammankin neuleen alle, koska on malliltaan vartalonmyötäinen ja tarpeeksi ohut. Mutta sitä voi pitää myös ilman neuletta, koska se ei ole läpinäkyvä.

Neuletakki: Neuletakki on 100 % merinovillaa. Merinovilla on miellyttävä materiaali, koska se ei kutita. Kuten huomaatte neuletakissa on käytetty kolmea eri harmaan sävyä. Tämä kuuluu taas niihin ”aamun pelastajiin” vaatekaapissa.

Hame: Hame on jerseystretchiä. Siinä on kuminauhavyötärö, mutta myös vetoketju. Taskut ovat kivat, ne tekevät hameesta rennon reippaan. Minulla oli päälläni musta hame tässä postauksessa.

Sukkahousut: Wolford 50 den vatsatuella.

Nilkkurit: Nämä ovat hyvät jalkaan. Kokemustahan minulla on Caloun kesäkengistä, mutta vaikka meillä nilkkureita on jo muutamia vuosia ollut, niin itse en ole niitä käyttänyt. Mutta nämä tuntuivat siltä, että näillä jaksaisin olla koko päivän liikkeemme kovalla kivilattialla. Ja väri on kiva, uuden värinen, joka sopii myös siniseen farkkuun.

 

 

  • Paitsikka rusetilla PBO € 99,00 koot 34-44 valkoinen ja musta (minulla on koko 36)
  • Neuletakki Part Two € 89,95 koot XS-XXL (minulla on koko S)
  • Jerseyhame In Wear € 69,95 harmaa ja musta koot XS-XXL (minulla on koko S)
  • Sukkahousut Wolford 50 den € 41,00
  • Nilkkurit Calou € 189,00 koot 36-40 terra ja musta (vastaavat normaalia kokoa)

 

 

” Sävy sävyyn Valoran kanssa! Pikkasen sai mieheni noottia Valoran keltaisesta pannasta, mutta äkkiä se vaihtui mustaksi ”  

 

Ensimmäinen asukokonaisuus kääntötakin kanssa oli astetta tyylikkäämpi kuin tämä asukokonaisuus. Siihen vaikuttaa pipo, huivi ja lapaset. Pienellä muutoksella saa asusta erihenkisen.
Tässä toisessa kääntötakissa on värikomboina vaaleanharmaa ja beige. Beige sävy on kaunis, se ei ole keltaisen beige vaan harmaan beige.
Tämä kaulassani oleva huivi on todella kaunis, valitettavasti se ei tule oikeuksiinsa kuvassa. Mutta huivi on beigeharmaa 100 % villahuivi. Väritys on tyylikäs ja helppo yhdistää eri asuihin koko talven.

 

Tässä takki on käännetty toisin päin eli harmaa väri on päällä. Minulla on päälläni takista koko 36, joten se on hieman iso, mutta ei anneta sen häiritä.

 

Minä pidän erilaisten tyylien rikkomisesta. Tässä pidän pipon ja lapasten yhdistämisestä siistiin villakangastakkiin sekä korollisiin nilkkureihin. Rikkomisen ei tarvitse olla iso asia pukeutumisessa, jokin pieni juttu riittää. Näillä tempuilla saa asusta mielenkiiintoisen ja liiallinen pönötys suljetaan pois. Tätimäisyys sekä teinimäisyys on itselleni kauhistus. Haluan pukeutua tyylikkäästi, huomioiden ikäni sekä työni, mutta nuorekkuutta ja raikkautta täytyy olla mukana.

 

Tämän takin alta paljastui tällainen työasu.

Neuletakki: Tämä on sama neuletakki kuin ylemmissä kuvissa. Tässä on myös kolme eri sävyä eli meleerattu beige, luonnonvalkoinen ja terra.

Farkut: Päälläni on uusi farkkumalli nimeltä MAC Sensation. Se on bi-stretchiä eli se joustaa pituus- ja vaakasuunnassa. Se taas tarkoittaa sitä, että se ei tee vekkejä reisien takaosaan. Vyötärö on korkea ja lahje on kapea. Farkkujen pituus on 29″ ja nilkassa on pieni vetoketju. Farkkua on valmistettu tummansinisenä, mustana sekä harmaana, joka minulla on päälläni. Farkut ovat napakat ja suosittelen näistä yhtä kokoa pienempää kuin normaalisti käytät. Tämä malli on loistava naiselle, joka on vartaloltaan X- tai A-linjainen, koska vyötärö on tässä mallissa kapea. Se ei jätä mitään tyhjää aukkoa selänpuolelle, kun koko on oikea. Pesuista huolimatta näissä pysyy väri, mustat farkut eivät muutu harmaiksi. Nyt tuli niin paljon asiaa, että farkut taitavat saada oman postauksen kunhan saan Gabin taas Helsinkiin.

Nilkkurit: Nämä ovat minun lempparit. Olen esitellyt nämä tässä postauksessa. Koot olivat jo loppu, mutta saimme tilattua näitä lisää eli saapuvat liikkeisiimme noin viikon päästä.

 

Paitsikka: Tämä on materiaaliltaan silkkiä 93 % ja stretchiä 7 %, joten voitte arvata, että se on loistava päällä. Paitsikka on malliltaan suora ja se ulottuu pepun alle. Rusetin saa irti kauluksesta, josta voi jättää muutaman napin ylhäältä auki ja sitoa rusetin alemmas, rintakehän kohdalle. Silkkipaidassa on vesipesukielto, mutta olen pessyt sen vesipesussa, silkkipesuohjelmalla käyttäen silkkipesuainetta. Silkkipesuaine on ehdoton, muuten silkki muuttuu kovaksi.

 

 

  • Silkkipaita Delicatelove € 179,00 beige ja nutria koot S-XL (minulla on koko S)
  • Neuletakki Part Two € 89,95 koot XS-XXL (minulla on koko S)
  • Farkut MAC Sensation € 139,95 koot 00-44 kolme väriä (minulla on koko 32)
  • Villahuivi In Wear € 69,95
  • Nilkkurit Gabor € 140,00
  • Pipo € 49,00
  • Lapaset € 49,00
Tiedustelut ja tilaukset: shop@dopp.fi
Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

10 kommenttia

  1. Hei Kaija ja kiitos viestistäsi:) Puolihameet ovatkin olleet kauan poissa, mutta nyt niitä on ruvennut tulemaan. Kiitos juttuvinkistä, laitamme sen heti työlistalle:)
    Hyvää viikkoa sinulle, Kata

  2. Tänä syksynä on kaupoissa näkynyt monia ihania puolihameita ja varsinkin villakankaisia. Minulla on kuitenkin aina vaikea löytää sopivia yläosia hameille. Olisikin kiva jos olisi vaikka stailausklinikkapostaus, miten puen puolihameen businesshenkisesti töihin. Housujen kanssa jakku on aina niin helppo mutta miten asustan hameen?

  3. Hei Maarit ja kiitos viestistäsi:) Korottomiakin löytyy, olen kuvannut kengät tänään joten ensi viikolla ne tulevat blogiin:) Mukavaa alkavaa viikkoa, Kata

  4. Hei Riika ja kiitos viestistäsi:) Kiva, kun pidät takeista ja kun saan Gabin kameran eteen, niin kuvaamme uudet MACit:) Mukavaa alkavaa viikkoa, Kata

  5. Heissan, takkien alta paljastui niin omannäköisiä vaatteita 🙂
    Nilkkurit syksyyn olisi ihanat mutta nyt valitettavasti joutuu 'tyytymään' korottomiin versioihin.
    Ihanaa sunnuntaita,
    Terkuin Maarit

  6. Hei, todella ihania takkeja. Ja todellakin jotain uutta 🙂 MAC:n farkut kiinnostavat minua. Malli voisi olla minulle juuri sopiva. Voisin pukea kaikki nämä asukokonaisuudet!!! Kiitos Kata!

  7. Hei Jaana ja kiitos viestistäsi:) Takki on syksytakki ja toki menee autoillessa talvellakin. Mutta riippuu ja roikkuu ihmisestä ja käyttötarkoituksesta:) Tule ihmeessä käymään. Tarkoitat varmasti Rinascimenton paitaa:) täytyy todeta, etää nyt on liike niiiiiin täynnä ihania tuotteita, että on vaikea päättää mitä kuvataan. Haluaisi kuvata kaikki, mutta en ihan siihen kykene:) Mekkoja on tulossa blogiin lisää ja paljon, niissähän DOPP on ihan ykkönen! Tule käymään ja leppoista sunnuntaita, Kata

  8. Wau miten upea takki.
    Onkohan lämmin? Itse olen varsinainen vilukissa ja palelen helposti siksi kyselen.
    Neuletakki myös ihana arjen pelastaja.
    Pakko poiketa katselemassa ja kokeilemassa teillä Hesassa syksyn uusia tuulia. Mukaan tarttuu taatusti jotain.=D
    Eräs pusero on jäänyt kaihertamaan mieltäni, mitä oli mustana sekä beigenä ja siinä oli liehuvat hihat. Ihme ettei siitä ole tullut postausta?
    Mekoista toivoisin postauksia lisää…
    t.Jaana