Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


4.7.2017 |

Uudet tunikapaidat

Hieman ovat maailmankirjat sekaisin, kun uutta syysmallistoa saapuu liikkeisiimme ja kesäkään ei ole vielä kunnolla alkanut. Tämä on nyt kolmatta kesää, kun on ollut kylmä. Tietysti se voi vielä muuttua ja toivottavasti muuttuukin, onhan sitä vielä useita viikkoja jäljellä, mutta alku ei ole ollut kovinkaan lupaava. Minä pidän vuodenajoista, mutta jos saisin päättää näitä asioita, niin tekisin kunnon kesän lämmöllä ja kunnon talven lumella ja kevät sekä syksy saisivat olla, mitä nyt olisivatkaan, siinä välissä. Mutta näitä asioita en saa päättää, mikä vähän harmittaa :).

 

 

Milanolta saapui muutama raikkaan värinen tunikapaita, jotka sopivat loistavasti valkoisten housujen kaveriksi. Ei varmasti ole jäänyt epäselväksi, että punainen lukeutuu yhdeksi lempiväreistäni. Punainen väri on niin pirteä ja raikas, että se saa kantajansa iloiseksi. Tämä punainen sävy tässä paidassa on lämpöisen punainen sävy. Paita ylettyy juuri pepun alle ja tässä paidassa pidän erityisesti sen kaula-aukosta. Paita ei vaadi toppia alleen.

 

  • Punavalkoinen paita Milano € 89,00 koot 34-46 (minulla on koko 36)
  • Tummansininen pellavahuivi € 23,40 (39,00)

 

Sain kädessäni olevan kirjan ”Coco Chanel” lahjaksi Suomen Chanel kauppiaalta. Kirja on todella viehättävä, se on piirretty läpikatsaus muotilegendan elämästä ja kirja sisältää hänen hauskoja  sloganeitaan.

” The best colour in the whole world is that one that looks good on you ”

” A woman with good shoes is never ugly ” 

” To achieve great things, we must first dream ”

 

Toinen uutuus on tämä tummansinivalkopunainen paita. Tässä on sama materiaali kuin ylemmässä paidassa eli ne ovat 100 % viskoosia. Malliltaan tämä on aavistuksen lyhyempi ja kaula-aukko on ympyrän mallinen. Myös tämä paita on raikas valkoisten farkkujen kanssa, mutta siniset farkutkin olisivat kivat.

 

Viskoosipaidoissa kannattaa aina ottaa huomioon, että ne aavistuksen kutistuvat pesussa. Huomaathan, että Milanon paitojen kokolajitelma on laaja.

  • Sinivalkopunainen paita Milano € 79,00 koot 34-46 (minulla on koko 36)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *