Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Elegantin leveät lahkeet

Leveät lahkeet ja korkkarit. Ihanat, tyylikkäät ja ajattomat. Kaikki eivät halua mekkoa kevään ja kesän juhliin, siksi on hyvä, että on muitakin vaihtoehtoja tarjolla. Leveälahkeisista housuista tulee elegantti lookki, ihan erilainen kun kapeista housuista. Leveälahkeiset housut vaativat yleensä korkkarit, jotta asusta saadaan juhlava. Leveälahkeiset housut ovat vaativat vartalolle, niihin on löydettävä just eikä melkein sopiva yläosa, jotta kokonaisuus näyttää tasapainoiselta.

 

 

Minun ehdoton suosikkini yläosaksi on tämä yönsininen paita, joka jättää olkapäät paljaiksi. Kesän hitti on “off shoulder “paidat ja mekot, mutta se mikä tekee tästä paidasta erinomaisen on se, että siinä on nauhat olkapäillä. Itse olen leveäharteinen ja olkapäät paljaiksi jättävät paidat eivät ole minulle pukevimpia. Näytän niissä yleensä vielä leveämpi harteiselta kuin normaalisti olen. Mutta tosiaankin, nämä nauhat tekevät tässä paidassa poikkeuksen, ne katkaisevat vaakasuoran hartialinjan. Paidan hihansuissa on kuminauhat, joten hihat vedetään pussille. Paita on malliltaan suora, mutta kun paidan laittaa hieman housunkauluksen sisään, saa vartalo linjakkuutta. Mikäli paidan jättää roikkumaan suorana housun päälle, näyttää vartalo tämän housun kanssa suoralta, ainakin minulla.

” Off shoulder paidat ja -mekot sekä venepääntiet eivät ole parhaimpia malleja leveäharteiselle naiselle “

 • Paita In Wear € 69,95  koot 34-42 sininen ja hailakka rosanude 100 % polyesteri

 

 

Musta vartalonmyötäinen toppi tuo vartalolle linjaa. Kun alaosa on löysä, niin istuva yläosa tuo asuun siroutta. Jos yläosa on iso ja alaosa on iso, näyttää vartalokin isolta. Ja yleensä kukaan ei halua näyttää isommalta kuin normaalisti on. Tässä topissa on peblum malli eli toppi on vyötäröstä tyköistuva, mutta helmaosa levenee aavistuksen alaspäin. Peblum toppi sopii loistavasti myös kynähameen yläosaksi.

 • Musta peblum toppi In Wear € 99,95 koot 34-42

Vaihdoin jalkaani mustat korkkarit. Itse suosin housuissa ja kengissä samaa väriä, jolloin saan vartaloon pituutta lisää. Nyt kun minulla on mustat korkkarit ja vaaleat housut, näytän lyhemmältä kuin ylemmissä kuvissa. Pituuteeni vaikuttaa myös se, että housuja näkyy paidan alta enemmän yläkuvassa kuin tässä kuvassa mustan topin kanssa.

” Kun käytät samanvärisiä kenkiä housujen kanssa, luot itsestäsi pidemmän yleisvaikutelman “

 

 

Vihreä väri nostaa päätään hurjaa vauhtia. Väri ei varmasti koskaan tule vetämään vertoja vaikkapa tummansiniselle, mutta kovin suosituksi vihreäkin on nyt keväällä noussut. Vihreä väri sopii ylättävän monelle. Ennen ajateltiin, että vihreä on ainoastaan punahiuksisen väri, nyt sitä käyttää niin vaalea- kuin tummahiuksisetkin. Tässä lyhythihaisessa paidassa on täsmälleen sama pohjaväri kuin vaaleissa housuissa ja se sopiikin housun kanssa kauniisti. Rosa laukku sopii hyvin vihreään.

 

 • Paita PBO € 119,00 Koot 34-42 reilu malli

 

 

Pieni jakku sopii tällaisen leveän housun kaveriksi, koska jakku ei saa olla liian pitkä. Housut lähtevät levenemään jo heti lantion kohdalta, joten on hyvä että juuri se kohta jää ilmavaksi eli ei pueta lantion päälle mitään. Kun puin jakun päälleni, laitoin myös allaolevan paidan housujen päälle. Paita on sivusta juuri sopivan pitkä ja paidan helma on pyöristetty, joka taas kaventaa vyötärön.

 

 

” Muistathan kiinnittää erityisesti huomiota alusvaatteisiisi, kun puet vaaleat housut jalkaasi “

Minulla on näiden housujen alla Luxe 9 den sukkahousut, jotka ovat huippuohkaiset, mutta niissä on kevyt vatsatuki. On  tärkeää, että alusvaatteiden saumat eivät näy housujen läpi. Parhaimpia malleja ovat stringit, joiden päälle voi pukea ohuet sukkahousut tai bokserimalliset alushousut, joissa ei ole kireätä lahjetta.
Ihonväriset alusvaatteet eivät näy valkoisten housujen läpi, mutta valkoiset näkyvät. Nämä samat housut, mutta culottes mallina, löydät meidän Maaliskuun naisemme, Maijan päältä. Pääset lukemaan postauksen täältä.

 • Jakku More&More € 129,95 koot 34-44
 • Housut Part Two € 129,95 koot 34-42
Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

3 kommenttia

 1. Hyvältä näyttää. Miksi näkyy niin vähän katukuvassa. Aina vaan
  pillilahkeita vaikka eivät edes sovi kaikille. Paljon tyylikkäämmät
  kuin pillilahkeet.

 2. Leveät on näyttävämmät, kerää katseita. Lahkeet liehumaan.

 3. Voi miten nuo leveälahkeiset housut näyttävätkään hyviltä toisten päällä – ja omasta peilistä katsoo punkero;)