Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


4.5.2017 |

Autiotalon juhla-asut osa 2/3

Tämä puku, johon kuuluu housut ja jakku, olivat minun, Gabin ja Ivonnen rakkautta ensisilmäyksellä, kun olimme PBO:n ostoilla.
Tämä on setti, joka on siisti, mutta rento. Tämä on vaalea, mitä jotkut arkailevat, mutta tämä on reipas vaalea. Tarkoitan sillä sitä, että toki tämä likaantuu kuin muutkin vaaleat vaatteet, mutta tämä kangas on helppohoitoinen. Tämä ei ime likaa itseensä ja tahran voi koittaa putsata ihan perinteisin keinoin eli tiskirätillä, jossa on hieman fairyä. Minun mielestä tämän setin kanssa ei tarvitse arkailla.

 

 

Housut ovat lahkeesta kapeat ja ne ylettyvät nilkkaan, kuten niin monet muutkin kevään housut.
Yhdistin housuihin kevyet nilkkurit, jotka sopivat sekä hameen että housun kanssa. Nämä ovat kuin korkkarit, mutta ne ovat umpinaisemmat jalkapöydän päältä. Mustavalkoinen t-paita tuo housuun kontrastia ja muistathan aina pukea housuihn vyön, jos housuissa on vyölenkit. Vyötärö ylettyy lonkkaluiden päälle, itse pidän housut mielummin hieman liian alhaalla kuin liian ylhäällä.
Tiedoksi vielä, että kyseistä housua tulee DOPP Helsinkiin ensi viikon alkupuolella tummansinisenä ja se on varsin hyvä perushousu vaatekaappia täydentämään.

 

 

Jakku on vartalonmyötäinen ja siinä on kaksi nappia edessä. Kaulus on käännetty edestä, mutta niskasta se on pyöreä. Vaikka kuvista se ei niin tule esille, niin jakku istuu erittäin hyvin. Ja kummassakin tuotteessa eli jakussa ja housuissa on stretchiä eli ne joustavat ja mukautuvat päällä. Koska kangas on hieman rennompaa, yhdistäisin itse mielelläni myös rennot tossut eli Panchicit pukuun. Tästä puvusta saa monta erilaista versiota, niin yhdessä settinä kuin erikseenkin.

Muutama sana vielä tästä isosta kassista. Minulla on ollut tämä kassi nyt pari viikkoa käytössä ja olen hyvin tyytyväinen siihen. Kassin materiaali on jämäkkä eli kun sen laittaa lattialle tai tuolille (lattialtahan katoavat rahat vanhan sanonnan mukaan) se ei lössähdä kasaan. Eli huomaatte, että se pysyy kasassa ja pidän siitä kun siinä on neljä nepparia sisällä, millä kassin saa hyvin suljettua. Itse kannan aina puoli omaisuutta päivittäin kodin ja liikkeen välillä, joten tähän kassiin mahtuu tavaraa. Laukun matskusta ja kuosista on tehty myös pieni pussukka.

 

Postauksen tuotteet:

  • Housut PBO € 139,00 koot 32-42
  • Jakku PBO € 249,00 koot 34-42
  • T-paita In Wear € 39,95 koot XS-XL
  • Laukku In Wear € 79,95
  • Nilkkurit In Wear € 189,00 koot 38 ja 39

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *