Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


5.3.2017 |

Mahtava vastaanotto Helsingissä!

Torstaina saimme ovet auki DOPP Helsingissä. Liikettä on tehty hartaudella viimeiset puoli vuotta. Jos mennään ajassa taaksepäin vuosi, niin silloinhan mieheni lausahti maagisen lauseen ”Kata, DOPPin on nyt aika laajentua Helsinkiin”. Päätös laajentumisesta tehtiin nopeasti, ehtona oli, että löydämme DOPPille yhden Helsingin parhaista liiketiloista, vähempään emme tyydy. Upea liiketila löytyi ja siitä lähti suunnittelu ja valtaisa remontti. Salon Titti Haapala oli tehnyt kulmaa tunnetuksi vuosien ajan, oli mukavaa jatkaa jo helsinkiläisille tutussa ympäristössä. Sen verran voin vielä kertoa, että laajentuminen oli toki vuosien mittaan käynyt mielessä, mutta aika ei silloin vielä ollut otollinen. Nyt tuntui siltä että jos ei nyt, niin ei sitten koskaan.

 

Mistä se johtuu, että sitä haluaa käyttää ainoastaan vaatteita, jotka tuntuvat hyviltä päällä? Nuorempana neitosena, jos jokin näytti hyvältä, mutta tuntui epämukavalta ei se haitannut. Pääasia oli, että näytti hyvältä 🙂 Enään sama metodi ei kelpaa. Kuvassa minulla on päälläni PBO silkkistretch mekko tummansinisenä. Tämä mekko näyttää ja tuntuu ihanalta. Korkkarit ja pieni jakku täydentävät juhlalookkia.

 

Usein ongelmana on se, että kun ostetaan juhlamekko niin yhden käytön jälkeen se jää kaappiin mikä on sääli. Minä puin mekon kanssa punaiset panchicit ja rennon pusakan. Mekon fiilis muuttui täysin. Tällä setillä juoksin liikkeessä loppuviikon. Toki on juhlamekkoja joiden kanssa ei todellakaan voi yhdistää rentoja kenkiä eikä pusakkaa, mutta ne mekot ovat asia erikseen.

 

Avajaisviikonloppumme hitti oli jalassani olevat Panchicit. Meiltähän löytyy niitä DOPP Vaasasta valkoiset, kultaiset, beiget ja nutriat. DOPP Helsingistä löytyy vuorostaan valkoinen, nutria, sininen, punainen, musta ja vihreä. Moni jäi valitettavasti ilman Panchicejä, mutta kuten kerroin, alkuviikosta selviää saammeko niitä lisää ja laitamme teille tekstarit, jotka jättivät yhteystietonsa meille.

 • Silkkistretchmekko PBO € 249,00 koot 36-42 tummansinen ja nude (Hki)
 • Valkoinen jakku PBO € 149,00 valkoinen koot XS-XL (Vaasa ja Hki)
 • PBO pusakka € 149,00 valkoharmaa ja tummansininen koot XS-XL (Vaasa ja Helsinki)
 • Panchic € 139,00

 

 

Vastaanottomme Helsinkiin on ollut lämmin ja ystävällinen. Kuinka paljon olemmekaan kuulleet lauseita ” kyllä tätä on odotettu”, ”ihanaa, kun tulitte Helsinkiin”, ”kaunis liike” jne. Paljon kävi blogin lukijoita näiden päivien aikana ja paljon myös naisia, jotka eivät olleet kuulleet meistä aikaisemmin. Moni kertoi, että työkaveri tai ystävä lukee blogiamme ja on suositellut liikettämme. Ihanasti sana kiertää, kiitos!
Vakiohenkilökuntaamme DOPP Helsingissä kuuluu Gabi ja Henna. DOPP Vaasassa taas Eija, Ivonne ja Joanna. Minä reissaan Helsingin ja Vaasan väliä, mutta tänä keväänä minut löytää useinmiten Helsingin DOPPista, haluan tutustua eteläsuomalaisiin asiakkaisiimme ja lukijoihimme.

 

Vilkkaista päivistä huolimatta, saimme kuvattua muutaman kivan mekon. Ihan kuin ensimmäisessäkin mekossa ideana oli se, että se sopii sekä juhlaan että arkeen, niin sama idea on myös tässä mekossa. Itsehän pidän punaisista korkkareista, mutta voisin hyvin pukea punaiset panchicit tämän mekon kaveriksi. Jalat kiittivät illalla, kun olin päivät pitänyt panchiceja. Yhtään ei nukkumaan mennessä jomottanut jalkoja, ihana tunne. Minulla on kaulassani Syster P kaulakoru joka onkin uusi ruotsalainen korumerkkimme. Syster P korut löytyvät jo DOPP Helsingistä ja DOPP Vaasasta reilun viikon päästä.

 • Kaulakoru Syster P € 59,00

 

 

Mekko on ihanan joustavaa materiaalia ja se istuu kuin valettu. Se on istuva vyötärölle saakka ja sen jälkeen se aavistuksen levenee alaspäin. Nainen, jolla on pienempi yläosa kuin alaosa, sopii tähän malliin täydellisesti. Hän saa ottaa mekosta yläosan koon, koska lantio mahtuu hyvin mekon hameosaan. Usein päärynävartaloisen naisen on vaikea löytää mekkoa, joka istuu sekä yläosasta että alaosasta. Yläosa on liian iso ja vötäröllä on liikaa kangasta, mutta tässä mekossa sitä ongelmaa ei ole.

 • Mekko More&More € 99,95 koot 34-44 (Vsa ja Hki)
 • Korkkarit Gabor € 79,90 (Vsa ja Hki)

 

Helsingin liike on toiminut hyvin. Hyllyt ja pöydät ovat olleet oikeilla paikoilla, ihmisten on ollut helppo kävellä liikkeessä. Lounge alue on ollut suosiossa ja yksi mies sanoikin, että meillä on kaupungin paras sohva-alue ja näköalakin on kiva kun siitä näkee ulos Kalevankadulle.
Sovitushuonealue on iso, eikä se ole tuntunut ahtaalta vaikka kolme myyjää on häärännyt viiden asiakkaan kanssa. Liikettä pääsee kiertämään ympäri, mikä on minusta kiva. Se tekee luontevan kävelyreitin liikkeessä. Olemme enemmän kuin tyytyväisiä liikkeen ulkoasuun, se näyttää meiltä. Tyylikkäältä, selkeältä, naiselliselta ja siinä on ripaus luksusta.

 

Tässä mekossa on kahta eri kangasta. Yläosa on yksivärinen tummansininen ja alaosa on aavistuksen paksumpaa kuviollista kangasta. Kuvio on myös väriltään tummansinivalkoinen. Mekossa on pienet hihat, korkeampi kaula-aukko ja helma ylettyy polveen. Vyötärölinjaa on nostettu aavistuksen ylöspäin, mikä tekee vyötäröstä kapean ja tämä kikka saa alaosan näyttämään pitkältä ja kapealta.

Tämän puupöydän ostin 90-luvun puolivälissä, kun asuimme Espoossa. Pöytä oli ruskea, mutta maalasimme sen nyt valkoiseksi. Myös tämä pienempi pöytä ison pöydän alla on samaa sarjaa ja sekin sai valkoisen maalin. Olen iloinen, että pöydät saivat uuden elämän ja ne tuovatkin persoonallisuutta liikkeeseen eli juuri sitä, mitä kaipasimme.

 

 

 • Kaksikuosinen mekko More&More € 129,95 koot 34-44 (Vsa ja Hki)
 • Korkkarit Gabor € 79,90 (Vsa ja Hki)

 

Kiitos kukista, lahjoista, kuohuvista, selviytymispakkauksesta, lehdistä miesten nurkkauksiin ja kaikista millä muistitte liikettämme!

Suuri kiitos teille, jotka teitte DOPP Helsingistä totta ja kiitos kaikista ystävällisistä sanoista ja eleistä, joita olemme saaneet. Startti oli parempi, kuin olin uskaltanut lausua ääneen, tästä meidän on hyvä jatkaa luottavaisin mielin. KIITOS KAIKILLE!


6 kommenttia

 1. Doppwoman sanoo:

  Hei Anna Asiallinen ja kiitos viestistäsi! Voi, oli ihana tavata sinutkin, kiitos kun esittäydyit:) Kiitos myös kauniista sanoistasi, olemme enemmän kuin tyytyväisiä liikkeen ulkoasuun ja on ollut ilo tavata valtava määrä blogin lukijoita, siis kaikki ovat ihan mahtavia ja niin ystävällisiä:) Olemme kiitollisia, että olemme saaneet loistavan alun DOPP Helsingille. Hyvää kevättä ja tulethan taas käymään! Kata

 2. Anonyymi sanoo:

  Hei! DoppHelsinki on niin elegantti, ilmapiiriltään miellyttävä ja kutsuva liike, eikä vähiten sen vuoksi, että koin tulleeni siellä aidosti kohdatuksi. Tottahan toki olemme asiakkaita ja hyvään palveluun kuuluu jokaisen huomioiminen, mutta on taito tehdä se niin, että siinä välittyy aito vuorovaikutus ja kohtaaminen. Juuri sellaisesta sain nauttia asiantuntevan palvelun lisäksi. Nykyisin kun joutuu asioimaan niin paljon koneiden, päätteiden yms. kanssa, aito, lämmin ja inhimillinen kohtaaminen on vain niin ihanaa! Ja kun sellaista vuorovaikutusta nauttii silmiähivelevän kauniissa miljöössä laadukkaan valikoiman hurmaamana, ei voi olla kuin iloinen. Iloita siitä, että tällaista yrittäjyyttä vielä löytyy ja että on mahdollisuus tehdä onnistuneita ostoksia kauniissa ympäristössä. Oli miellyttävää saada tavata sinua Kata! Onnea ja menestystä! Lämpimin terveisin Anna Asiallinen

 3. Doppwoman sanoo:

  Hei Hansu ja kiitos viestistäsi! Hyvä, että kirjoitit kuvaamisen myös takaa. Olen sitä välillä miettinyt mutta taas unohtanut. Skarppaan tuossa asiassa:) kiitos, liike on meistäkin aivan ihana:) hyvää kevättä, Kata

 4. Doppwoman sanoo:

  Hei Heidi ja kiitos sydäntä lämmittävästä kommentistasi:) Hyvää kevättä ja tervetuloa uudestaan, Kata

 5. Anonyymi sanoo:

  Yhtään en ihmettele asiakkailta tulleita positiivisia kommentteja. Iloisia tervehdyksiä heti astuessani liikkeeseen, liikkeen hyvä tuoksu ja valoisuus, vaatteiden ja asusteiden selkeä asettelu ja monipuolinen valikoima, kaunis sisustus sekä täyden kympin palvelu tekivät minuun vaikutuksen. Ihanaa että uskaltauduitte myös Helsinkiin 🙂

  -Heidi

 6. Anonyymi sanoo:

  Onnea ja menestystä uuden liikkeen toimintaan. Hienolta näyttää. Kaipaan toisinaan/usein näihin asukuviin kuvakulmaa mistä käy selville millainen vaate on takaa.Tänään jäi mietityttämään millainen PBO pusakka on takaa.Tässä postauksessa nuo peilin edessä otetut kuvat kertoo sen hyvin.Eli lisää peilikuvia 🙂 Kivaa viikkoa -Hansu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *