Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Eijan aletärpit, alensimme lisää!

 

Valitsin itselleni mustat housut. Se on hyvä väri, koska sillä on kaventava vaikutus. Näissä Bessien housuissa on lisäksi kaistaleet sivuissa, jotka antavat reidelle hyvän linjan. Neuletakit ovat mukavia ja monikäyttöisiä, minulla löytyy niitä monissa eri väreissä. Olen ihastunut tähän hieman erikoiseen nougat sävyyn. Punainen huivi antaa asuuni ripauksen pirteyttä ja väriä.
Jalassani minulla on Gaborin nilkkurit, joista en halua enään luopua! Gaborilla on aivan upea lesti ja jos löydät niistä alessa oman kokosi, niin se on oikea löytö!

 Mustat housut Bessie 39,60 (99,00) -60% hajakokoja jäljellä 
– Neuletakki Delicatelove € 41,70 (139,00) -70%
– Punainen huivi 19,60 (44,00) -60%
– More&Moren toppi, loppu
– Gaborin nilkkurit loppu

 

Harmaa neuletakki on ihanan ohut, eikä sillä tule kuuma sisätiloissakaan. Se on sopivan mittainen käytettäväksi talvitakin kanssa ja erikoiset kaulukset antavat edustaan ilmettä. Tämä huivi miellytti minua jännällä kuvioinilla ja yhdessä hatun kanssa ne antavat trendikkään ja nuorekkaan ilmeen. Hattu on minulle hieman erilaista ja jännittävää.

– Musta t-paita More&More 23,95 (59,95) -60%
– Neuletakki More&More 39,95 (99,95) -60%
– Huivi 11,60 (€ 29,00) -60%
– Hattu in Wear 23,95 (59,95) -60%

 

 


Pörröinen ja pehmoinen pitkä neuletakki käy vaikka ulkotakin asemasta. Se on lämmin ja pukeva. Pitkä neuletakki toimii turvavaatteena ja käy sekä arkeen että juhlaan. Alla minulla on musta t-paita. Yhtenäinen väri antaa selkeän kokonaisuuden ja hyvän pohjan vaalealle neuletakille. Neuleessa on lisäksi kätevät taskut, joissa voi pitää esim. avaimia. Kaikki tutut tietävät, että olen huivihullu 🙂 Tämä huivi ja pipo miellyttivät pehmoisuudellaan. Itse pyöräilen koko talven, joten omistan monta pipo-ja huivisettiä. Tänä syksynä meillä olikin liikkeessä monta ihanaa pipoa, joista valita omansa. Kädessäni oleva kassi on kätevä kauppapussukkana, koska se menee taiteltuna pieneen kasaan. Eli siihen kuuluu pieni pussukka, jossa sitä voi laukussa säilyttää.

Tule sinäkin meillä käymään ja tekemään hyviä alelöytöjä!

– Pitkä neuletakki In Wear 99,95 (199,95) -50%
– Pipo Oui € 23,60 (59,00) -60%
– Huivi Oui € 27,60 (69,00) -60%

TallennaTallenna

TallennaTallenna

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

3 kommenttia

  1. Hei,hyvä postaus. Eijan pitäisi olla mallina useamminkin. On mukava nähdä tuotteita eri kokoisten naisten päällä. Kuukauden nainen postaukset ovat olleet myös mielenkiintoisia,toivottavasti jatkuvat. Hyvää jatkoa tv Marja Terttu.

  2. Hei ja kiitos viestistäsi! Kiva, kun löysit mieluisia tuotteita:) Mukavaa lauantaita, Kata

  3. Piti hakea tänään pipo ja huivi setti! Ja vielä sukkikset kunnon alella! Kiitos taas hyvästä postauksesta:)