Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

CAVA Hair & Make-Up

CAVA Hair & Make-Up teki kampaukset sekä meikit torstain Pikkujouluihimme, jonka olimme järjestäneet Uutiskirjeemme tilaajille. Meillä oli ohjelmassa muotinäytös. Malleja oli viisi ja kaikki olivat DOPPin työntekijöitä. Niin, meidän työntekijöillä on laaja tehtävänkuva 🙂 No, tämä tehtävä oli kaikille mieluisa. Meidän ainut toivomus hiuksista oli, että haluamme hiukset pois kasvoilta ja huulipunan on oltava kirkkaan punaista, koska meillä on punaisia vaatteita näytöksessä. Muuten CAVALLA oli vapaat kädet hiustemme ja meikkimme suhteen.

CAVAn omistaja, Ninni kampasi ja meikkasi Katin. Katilla oli klassinen ”banaaninuttura”, aivan ihana ja sopii hänelle todella hyvin. Tyylikäs ja klassinen kampaus, joka toimii tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

 

 

Ivonnellahan on hiuksia vaikka muille jakaa. Ihan ohuisiin hiuksiin ei lettikampausta kannata tehdä, se ei näytä niissä miltään. Mutta Ivonnelle lettikampaus sopii. Takaa hiukset kiharrettiin ja nostettiin niskasta ylös.
Joannalla on pitkät hiukset, joten hän sai muhkean kiharapilven sekä ihanan otsatöyhdön. Kaikkien hiukset krepattiin ensin pienellä kreppiraudalla kauttaaltaan ja sitten ruvettiin tekemään kampausta.
Gabille tehtiin tyylikäs niskanuttura. Meillä kaikilla oli tumma silmämeikki irtoripsineen ja punainen huulipuna.

Minun hiukseni kiharrettiin myös kauttaaltaan ja nostettiin pinneillä niskasta ylös. Minulla ei ole kovinkaan usein kiharakampausta, olen suorien hiusten ystävä, mutta pidin kampauksesta ja koko kokonaisuudesta.

Kolme kiharaa ja kaksi sileää kampausta. Saimme paljon kehuja jo päivällä sekä illan aikana hiuksistamme, ne oli taidokkaasti tehty. Kiitos CAVA kun olit mukana järjestämässä Pikkujouluja asiakkaillemme.

Kategoriat

4 kommenttia

  1. Juu se että henkilökunta uskaltaa heittäytyä täysillä pikkasen eri rooliin ja tehdä vielä sen vielä hyvin on todella hienoa! Hyvän hengen ja fiiliksen henkilökunnan kesken voi aistia kuvista-ihkuja!

  2. Kiitos Mape! Olen täysin samaa mieltä kanssasi CAVAsta! Malleina toimi DOPPin henkilökunta laajalla toimenkuvalla:) Mukavaa viikonloppua, Kata

  3. Tasokas tämä teidän paikallinen hius & meikkisalonki!! Laadukasta kädentyötä-taidokkaita kampauksia ja kauniita meikkejä! Ja todella upeita eri-ikäisiä naisia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *