Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


9.10.2016 |

Kurkistus jo ensi kesään by Gabi

Heippa! Täällä kirjoittelee tänään Gabi. Moni teistä varmasti tunnistaa jo nimeltä eli olen Katan tytär. Minua on välillä voinut nähdä täällä blogissa sekä kuvissa että tekstissä ja jotkut teistä ovat ehkä myös nähneet minut Vaasan liikkeessämme touhuamassa.
Olen 15-vuotiaasta asti ollut enemmän tai vähemmän mukana DOPP:in toiminnassa eli jo lähemmäs kymmenen vuotta. Kata taisikin mainita, että tulen Helsingin liikkeen avaamisen myötä siirtymään lähes kokopäiväisesti DOPP:in pariin. Olen suorittanut Hankenin kandintutkinnon ja tähän väliin tämä työmahdollisuus sopii minulle mainiosti. Olen myös ollut alusta lähtien mukana suunnittelemassa Helsingin liikkeeseen liittyviä asoita, enkä malta odottaa että pääsemme ensi vuoden alussa vihdoinkin avaamaan ovet!
Täällä blogin puolella minua tullaan jatkossakin näkemään myös postauksien tuottajana. Tarkoitus olisi, että tekisin noin yhden postauksen kuukaudessa, jostakin minulle kiinnostavasta/ajankohtaisesta aiheesta. Miltä tämä kuulostaisi? ja jos teillä on postaustoiveita, niin laittakaa ihmeessä viestiä.
Tämän työn lempipuuhiini kuuluu ehdottomasti ostoilla käyminen. Olen vuosien varrella ollut useamman kerran Katan mukana tekemässä ostoja ja se on aina yhtä jännittävää nähdä minkälaista uutta tavaraa on tulossa ja mihin suuntaan muoti kehittyy. Usein Katalla on jo mielessä, kenelle jokin vaate olisi kuin tehty ja pian varmasti minullakin, kun opin tuntemaan teidät paremmin 🙂

Maanantaina olimme In Wear:in ja Part Two:n ostoilla Helsingin Lauttasaaressa. Ostimme kesän 2017 mallistot, jotka saapuvat liikkeisiimme maaliskuun ja huhtikuun aikana. Yllätyimme positiivisesti molemmista mallistoista  ja innostuimme samalla myös kuvaamaan muutamat alla olevat asukokonaisuudet. Ensi kesänä on liike taas täynnä väriä!

 

Tämä In Wear:in housumalli on aivan huippu! DOPP:ista (sekä minun omasta vaatekaapista) löytyy tällä hetkellä sama malli mustana ja vaaleanharmaana. Paita on hyvin naisellinen kivan pituisella ja rennolla hihalla. Tätä hihanmallia tulee paljon ensi kesän malleissa ja tätä tyyliä kutsutaan ”bohochikiksi” eli hieman hipahtavaksi tyyliksi.

 

Tykästyin tähän In wearin kuosiin ja siitä löytyy tämä pussukka ja olkalaukku

 

 

Kun näin tämän topin rekissä roikkumassa, olin heti ihan myyty. Täydellinen toppi samassa hailakkaan roosassa värissä kuin ylemmässä kuvassa oleva paita. Myös nämä leveät, nilkkaan ulottuvat farkut ovat kivan rennot ja mukavat päällä. Housun lahkeet lyhenevät ja levenevät ensi kevääksi. Tämä asukokonaisuus on myös In Wear:in.

 

 

Part Two:n showroomin ”näyteikkuna”. Meille tulee mm. tämä oikealla oleva kaunis toppi samassa vaaleansinisessä värissä.

 

Tässäkin mekossa tykkään näistä leveistä hihoista 🙂

 

Yksi viime kesän suosituimmista Part Two:n mekko-malleista tulee ensi kesäksi tässä pirteässä kelta-valkoisessa kuosissa.  Tämä sama mekko tulee myös mustavalkoisena. Part Two:lla oli paljon paitoja, jotka voi pitää normaalikauluksena tai ne voi vetää olkapäiden alle, ihan kuten tässäkin mekossa.

 

 

Tämä poimimme asukokonaisuus Part Twoltä oli ehdottomasti minun suosikkini. Yhdistimme saman kuosisen hameen ja topin, puettuna vähän raffimman vihreän takin ja tennareiden kanssa. Toppia ja hametta voi toki hyvin käyttää erikseen mutta minusta aika kivan näköiset myös näin yhdistettynä.

 

Bomberitakikeja löytyy ensi keväänä kaikilta merkeiltä ja monissa niistä on kukkia, ihan kuten tässäkin bomberissa, joka on In Wearin. Nämä housut ovat ihanat päällä ja niissä on pitkät halkiot sivuissa ja lahje on lyhyt.

 

Tässä muutamia In Wear:in tuotteita mitkä valitsimme. Tyylikäs beige/musta/valkoinen-yhdistelmä on klassinen ja toimii aina.

Iloksemme paljon väriä on tulossa, niinkun kuvista huomaa 🙂 Meillä on tapana aina ostaa koot 34-44 mutta tällä kertaa ostimme myös Part Twon mallistoon monta tuotetta 46 kokoon asti.

Pakko vielä tänne hehkuttaa tätä älyttömän upeaa alkusyksyä. Viime vuonna olin Ranskassa vaihdossa, eli minulta jäi Suomen syksy kokonaan kokematta. Ei yhtään harmittanut silloin mutta en muistanutkaan kuinka kaunis se kotimaan syksy voi parhaimmillaan olla. Oikein ihanaa syksyn jatkoa kaikille!

TallennaTallenna


8 kommenttia

 1. Doppwoman sanoo:

  Hei! Kiitos ja olemme niin innoissamme uudesta liikkeestä 🙂 Hyvältä kuulostaa, koitetaan tehdä sellainen postaus. Ihanaa syksyä! -Gabi

 2. Doppwoman sanoo:

  Hei! Voi kiitos! Oli kiva tavata ja nähdään taas messuilla 🙂 -Gabi

 3. Doppwoman sanoo:

  Hei! Kiitos viestistäsi 🙂 Nilkkurit on Nuden. Meillä oli näitä myynnissä alku keväästä. Katsotaan saadaanko niitä lisää ensi keväälle. Paita on More & Moren ja muutamia kokoja löytyy vielä liikkeestämme (valkoista, mustaa ja poltettua oranssia). Mukavaa viikkoa! -Gabi

 4. Doppwoman sanoo:

  Hei Pirjo! Kiitos viestistäsi 🙂 Nämä on Nuden nilkkurit ja meillä oli näitä myynnissä alku keväästä. Katsotaan saadaanko niitä lisää ensi keväälle. Infoan jos saadaan 🙂 Kivaa viikkoa! -Gabi

 5. Anonyymi sanoo:

  Hei, kiva "kuulla" sinusta enemmän.
  Hienoa, että avaatte myymälän Helsinkiin. Odotan jo kovasti keväisiä avajaisia.
  Postaustoive: Katalla oli postaus "10 vaatteen garderobi". Miltä kuulostaisi toimiva vaatekaappi vaikka eri vuodenaikoina? Laaja aihe tosin, mutta perusasioista olisi kiva lukea.

  Mukavaa jatkoa syksyyn, Heli

 6. Haveaniceday1 sanoo:

  Kiva kun kävit esittäytymässä, vaikka tavattiinkin Andiatan illassa. Olet aivan yhtä hurmaava persoona kuin äitisikin <3
  Postaustoiveita en osaa esittää 🙂

 7. Susannah sanoo:

  ensimmäisen kuvan nilkkurit pisti minullakin silmään ja tuo paita. mistä ne on? 🙂 tai onko tulossa?

 8. Voi että on kiva kun tulit "esittäytymään" ja kerroit hieman itsestäsi mutta nyt täytyy heti utsia, ensimmäisen kuvan nilkkurit ovatko sinun omat vai tuleeko keväällä teille myyntiin ?
  Syysterveiset Suomen etelästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *