Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


18.8.2016 |

Puolihameet

Onko sana puolihame sinulle tuttu? Minulle se on ja käytänkin sitä välillä selventämään asioita. Jotkut naiset käyttävät hameista nimeä mekko ja kun näytän liikkeessä mekkoja, sanovat he että, ei kun tarkoitan sellaisia, jotka alkavat vyötäröltä. Välillä vanhempi rouva voi kysellä pukuja ja silloinhan hän tarkoittaa taas mekkoa, ei jakkupukua. Samoin leningillähän tarkoitetaan mekkoa. Minulle nämä sanat ovat ihan tuttuja, olen sen verran vanha jo, mutta nuoremmille myyjille sanat ovat vieraita. Mutta nykykielellä käytetään yleensä sanaa mekko, jossa on ylä- ja alaosa ja hame, jossa ei ole yläosaa, vaan se alkaa vyötäröltä.

Hame on beige, ruskea, musta

Tässä on kiva asu töihin alkusyksyksi. Kietaisupaidassa on vartaloa imarteleva malli ja ihana laatu. Se on tukevaa trikoota, jossa on joustoa mukana. Ennen kylmiä ilmoja sitä voi pitää yksistään sen hyvien hihojen ansiosta ja kun ilmat viilenevät, voi sen päälle pukea neuletakin tai jakun. Hame on pehmoista villaa ja siinä on vuori. Takana on pieni halkio ja hameen malli on todella helppo yhdistää monen yläosan kanssa.

 

Hame on tummansininen, kirkkaansininen, vaaleansininen
Tämä harmaa trikoopoolo on hieman erilainen kuin ihan peruspoolo. Paita on neulottu kietaisumallisesti decolten kohdalta ja siinä on muutama nappi niskassa, joten se on helppo pukea päälle. Jos poolokaulus on tiukka, niin se on ainakin minusta todella ahdistavaa vetää pään yli ja sen jälkeen hiukset ovat yleensä ihan sähköiset ja ne lentelevät sinne tänne. Yäk, inhoan sitä! Poolopaitoja tulee taas syysmallistoissa ja niitä voin kuvata teille myöhemmin ilmojen viiletessä. Tätä harmaata trikoopooloa löytyy myös mustana. Puin ensin hameen kanssa vaaleansinisen kauluspaidan ja se näytti niin täydelliseltä hameen kanssa, että päätin pukea jotain muuta, jotta asusta ei olisi tullut liian varmapala.

Nämä pörrötakit ovat kivaa vaihtelua perusneuletakeille ja näillä voi kulkea myöhään syksyyn ulkona, kun kaulaansa kietaisee ison huivin ja laittaa nahkahanskat käteen. Tämä pörrötakki vaan heitetään päälle, siinä ei ole nappeja eikä vetoketjua edessä, mutta taskut siinä on sivuissa.

 

Tämä pörrötakki on kuin viittamainen takki, jossa on leveät hihat.  Myöskään tässä takissa ei ole mitään edessä, millä sen saa kiinni. Molemmissa takeissa on ohut beige vuori, joten ne on helppo vetää päälle, ne luistavat.

Postauksen tuotteet

 • In Wear hame € 99,95 koot 34-42 (minulla on koko 34 eli normaalia/reiluhkoa kokoa)
 • Andiata toppi € 109,00 koot xs-l (minulla on koko s)
 • Andiata pörrötakki € 275,00 koot s,m,l
 • Risk harmaa poolo € 109,00 koot xs-l (minulla on koko xs eli reiluhkoa kokoa)
 • Delicatelove viittamainen takki € 109,00 one size (kaikki loppu, mutta saamme muutaman lisää)
 • Gabor korkkarit € 79,90 koot 3-7 musta ja toffee

TallennaTallenna


2 kommenttia

 1. Doppwoman sanoo:

  Hei! Kiitos viestistäsi. Niin on, eikä paina mitään! Ihana pitää päällä.
  Mukavaa maanantaita, Kata

 2. Haveaniceday1 sanoo:

  Kokeilin tuota Andiatan pörrötakkia heidän uudessa liikkeessään Aleksilla, oli kuin pumpulia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *