Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Rosa ja baby blue paitsikka flareilla

 

Milano paitsikat € 79,00 koot 34-44 (reilut koot)

Milanon paitsikoissa on se klassinen paisleykuvio, mistä olen puhunut aikaisemminkin. Nämä paitsikat ovat sivuista slimmattuja, mutta niissä on silti huomattavasti enemmän tilaa kuin muiden merkkien paitsikoissa. Selässä on vekki, joka antaa tilaa eli selkäosa on paitsikoissa suora. Nämä paitsikat eivät ole irvistäneet rinnan kohdalta. Materiaali näissä on 98 % puuvilla ja 2 % elastani. Pidän siitä, kun rannekkeissa, kauluksen sisäpuolella ja nappilistassa on valkoinen kantti. Ne tekevät paitsikasta raikkaan sekä huolitellumman oloisen.

 

 

 

Dream Flare € 109,95 koot 34-44

Itse hurahdin keväällä flare farkkuihin eli farkkuihin, joissa on levenevä lahje. Pidän siitä, kun flare malli tasapainoittaa lantion ja tekee jalat pidemmän näköisiksi. Olen käyttänyt flarejen kanssa wedge sandaaleja, jotka sopivat farkkujen tyyliin loistavasti. Kun nilkkuriaika alkaa reilun kuukauden päästä, niin saa nähdä minkälaiset Gaborit yhdistän näiden farkkujen kanssa. Näissä flareissa on Dream malli eli sehän tarkoittaa sitä, että vyötärö on hieman korkeampi. Minulla on jalassani 32″ pituus eli muistathan, että flaret eivät saa olla yhtään liian lyhkäiset, mielummin liian pitkät. Silloin ne imartelevat vartaloa kaikista parhaiten. Muista sovittaa yhtä kokoa pienemmät farkut tästä mallista kuin normaalisti käytät. Farkuissa on puuvillaa/loycelliä/polyesteriä ja stretchiä, joten ne antavat periksi käytössä. Farkkuissa on prässätyt laskokset, niiden tehtävä on tehdä farkuista salonkikelpoisemmat ja ne myös kaventavat reiden linjan. Mutta ensimmäisessä pesussa ne lähtevät, eikä niitä tarvitse prässätä takaisin, jos ei halua.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

1 kommentti

  1. Noi siniset kuvat….aivan älytyylikkäät farkkukokonaisuudet aikuiselle naiselle. Sopii sulle verrattoman hyvin ! Me like.absolutely.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *