Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


16.7.2016 |

Part Twon syksyn raitaa

Olen ollut erittäin innostunut uusista kukkapenkeistäni. Olen kitkenyt rikkaruohoja, joita tulee ihan liian nopeata vauhtia ja kastellut kukkapenkkejä aktiivisesti, vaikka taivaalta satanut vesikin on sitä tehtävää hoitanut.

Äitini on kovin huolissaan pelargonioista, joita on talon seinustoilla istutettuina puulaatikkoihin. Hän muistuttaa minua aina kun hänet tapaan, että kuivat ja vanhat kukat pitää nyppiä pois ja muistathan kastella kukkia. Hän tietää, että en ole hirveän innokas kukkien hoitaja, mutta nyt olen asiasta innostunut, koska Pirkon tekemät kukkapenkit on hoidettava hyvin. En halua, että istutetut kasvit kuihtuvat. Pepargoniat ovat kyllä sitkeitä, meillä on 10 päivää väliä, kun pääsin taas kastelemaan niitä ja eivät en olleet moksiskaan.

En ole ottanut teille vielä kukkapenkeistä kuvia, koska odotan vielä hetken, että kukat rupeaisivat kukkimaan. Sitten esittelen ne teille. Täytyy kyllä todeta, että jos haluaa, että nurmet ja istutukset ovat kauniita, niin jatkuvasti saa olla nyppimässä ja kitkemässä rikkaruohoja ja pitkiä heiniä, joita tulee jo viikossa, jos ei mitään tee.

Minulla on päälläni Part Twon musta/valkoinen raitamekko. Mekko on malliltaan hieman löysähkö, mutta ei kuitenkaan päällä iso säkki. Se on hieman sisäänotettu rinnan kohdalta, mikä tekee siitä siromman mallisen. Olemme myyneet mekkoa myös tunikana, yhdistettynä kapeisiin housuihin. Jalassani minulla on Caloun kumpparit, joita meillä oli myynnissä muutama vuosi sitten. Minun lempisaappaani huvilalla, ne on helppo pukea jalkaan, kun lähtee ulos ja ne eivät ole niin hiostavat, kun niissä on lyhyt varsi.

Samasta materiaalista löytyy myös paita, joka on myös suoranmallinen ja ylettyy lantiolle. Se on hieman puetumpi, kuin tavallinen t-paita. Paita on myös tukevampaa materiaalia, kun t-paidat yleensä ovat eli mekko ja paita ovat 100 % puuvillaa. Paidassa on myös hyvän mittaiset hihat.

Minulla on jalassani MACin Dream skinnyt. Tämä pesu oli keväällä suosittu pesu ja tämä sama pesu jatkuu koko syksyn. Saimme lisää kokoja viime viikolla juuri näistä farkuista.

Tuotteet ovat syksyn mallistoista ja löytyvät jo liikkeestämme.

  • Part Two raitamekko € 99,00 koot xs-xl (minulla on koko s)
  • Part two raitapaita € 54,95 koot xs-xl (manulla on koko s)
  • MAC Dream skinny, väri D821 pituudet 30 ” ja 32″ € 109,95

TallennaTallenna


2 kommenttia

  1. Doppwoman sanoo:

    Kiitos viestistäsi Tiia! Jep, raita iskee aina, kaikessa muodossa, myös sisustustekstiileissä:) mukavaa kesän jatkoa, Kata

  2. Tiia K sanoo:

    Raita on ihanin kesät ja talvet. Niin kivoja kuvia ja iloista kesäistä tunnelmaa. <3 Aurinkoista uutta viikkoa <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *