Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


9.7.2016 |

Hyvä vaihtoehto neuletakille on neuleliivi osa 1/2

 

Suomen suvi ei ole ainakaan Vaasassa, vaikkakin Suomen aurinkoisimman kaupungin titteliä kantaa, näyttänyt parhainta puoltansa viimeisen viikon aikana. Eli jotain lämmikettä päällensä on saatava ja sen asian ajaa kivasti neuleliivi. Saimme liikkeeseen kaksi aivan ihastuttavaa liiviä, joista ensimmäiseksi esittelen teille Delicateloven neuleliivin.

 

Sehän on niin, että kun jalassa on kengät ja yläosassa on vaatetta, niin tarkenee. Minulla onkin kesäisin tapana pukeutua juuri näin eli yleensä päälläni on mekko, mutta sen päällä voi olla kevytuntuvatakki. Eli sääret ovat paljaat, koska silloin tuntuu kesältä. Jos vedän farkut jalkaan, niin tunnen, että olen pukeutunut samalla lailla kun keväisin ja syksyisin. Sitä fiilistä en halua.

Minulla on päälläni valkoinen pitkä pellavapaitsikka, valkoiset siistit shortsit ja neuleliivi. Minähän en ole shortsifani, koska koen ne miehekkäiksi. Mutta silti yritän joka kesä pukea ne jalkaani ja totutella niihin. Itselläni on oltava wedget shortsien kanssa, muuten tunnen itseni niin lyhyt jalkaiseksi. Nämä wedget ovat kyllä lempparini, ne ovat hyvät jalkaani ja olen yli 170 cm ne jalassa, jee! Miehenikin aina ihmettelee, oho, onpas vaimo kasvanut:)

 

Itse ihastuin neluleliivin hapsuihin, ne tuovat rentoa fiilistä asuun. Liivi on 90 % puuvillaa ja 10 % cashmiriä ja siinä on käsinpesuohje. Itse laitan vastaavat tuotteet pesukoneeseen, villapesuohjelmaan. Neuleliivi on one size eli yhtä kokoa.

Postauksen tuotteet

  • Delicatelove liivi € 139,00 one size
  • Ouin pellavapaita € 59,40 (99,00)
  • Andiata shortsit € 95,40 (159,00)
  • Marenaksen wedget € 129,00  (215,00)

TallennaTallenna

TallennaTallenna


2 kommenttia

  1. Doppwoman sanoo:

    Kiitos Maiju:) Voi, mustana sitä ei muistaakseni olla valmistettukaan, ainoastaan tämä luonnonvaalea. Aurinkoista heinäkuuta, Kata

  2. maiju sanoo:

    Vau. Mielettömän kaunis. Mustana kelpais mullekin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *