Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


27.5.2016 |

Maximekkoviikko 6/7, Paisleymekko

 

Tässä maksimekossa on paisley kuosi. Paisley kuosi on pisaramuotoinen kuosi, joka on lähtöisin Intian tai Persian alueilta. Paisley kuviota käytetään vaatteissa, koruissa, sisustustekstiileissä, matoissa jne. Itse olen aina tykännyt paisleystä, se on aina ajanhengessä oleva klassikkokuosi eli ostan aina sen kuosiset tuotteet liikkeeseemme, jos väritys ja malli ovat oikeat.

 

Rubz käsikoru € 49,00

Maximekossa on vyötärökaistale, mutta puimme vyötärölle hailakan roosan Obivyön. Obivyö on pitkä vyö, joka sidotaan joko eteen tai taakse, siinä ei ole solkea. Obivyö pelastaa monta vaatetta, sillä saa ilmettä yksinkertaiseen asuun ja jos tunika/paita/mekko on iso ja löysä, niin sen saa kurottua pienemmäksi juuri tällaisella Obivyöllä. Obivyö näyttää kivalta myös neuletakin päällä. Tätä kyseistä Obivyötä löytyy vaalean roosan lisäksi, tummansininen ja musta.

 

Ivonnella on jalassaan Marenaksen kultaiset wedget. Niissä on 12 cm korko, mutta etukorokekin on noin 3 cm, joten korko ei tunnu missään. Näitä wedgejä voi käyttää juhlassa sekä arjessa. Tässä paisley mekossa on kaunis väriyhdistelmä, tummansininen/tummanpunainen ja ripaus valkoista. Voisin kuvitella mekon juhla-asuksi myös talvella, joko punaisen tai sinisen boleron kanssa.

 

  • More&Moren paisley maximekko € 129,95
  • Marenas Sandaalit, kultaiset wedget € 215,00 koot 36-41
  • Obivyö € 26,00

2 kommenttia

  1. Doppwoman sanoo:

    Hei Mape! Kiitos viestistäsi. Voin tehdä, jos liikkeestä löytyy vielä sen mittainen hame, kun olen siellä taas. Meillä ei montaa sen mittaista ole ollut. Yksi farkkuhame oli, mutta se myytiin jo ja ehkä vielä yksi Part Twon pellavahame voisi löytyä. Katsotaa, mutta kiitos postausvinkistä! Kata

  2. Mape sanoo:

    Todella nätti mekko upealla kuosilla kauniilla nuorella naisella. Paisleyta löytyy minunkin vaatekaapists muutaman vaatekappaleen verran!! Muuten tekisitkö postauksen midimittaisista hameista eli neuvoja kaivataan minkälainen yläosa etc.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *