Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


3.5.2016 |

Lahjaideoita äidille 8.5.

Tässä muutama varteenotettava Äitienpäivä lahjavinkki, jos miehesi tai lapsesi tuskailevat miten muistaa sinua, äitiä, tulevana Äitienpäivänä. Tai jos sinä mietit lahjaa omalle äidillesi tai anopillesi, niin tässä muutama ehdotus.

 

Wolfordilta löytyy kiva lahjapaketti, joka sisältää avokassukat, 8 den polvisukat sekä Nude 8 den sukkahousut. Polvisukissa on mukavan leveä kantti, jotta sukka ei pureudu pohkeeseen. Samoin sukkahousuissa on leveä vyötärökaistale ja sukkahousujen etusauma on liimattu eli se tarkoittaa sitä, että etusauma ei näy tiukan tai ohkaisenkaan mekon läpi. Värejä löytyy kaksi eli fairly light vaalealle iholle ja honey hieman päivettyneemmälle iholle. Koot paketeissa ovat S, M ja L. Koko paketin hinta on € 32,00.

 

Yleensä kun mies tulee liikkeeseen ilman vaimoa, niin kysäisen aina, että tulitko hakemaan lahjakorttia? Vastaus on 99 % varmuudella, kyllä! Tämähän on aina mieluinen lahja, äiti saa itse valita liikkeestä mitä haluaa.

Kolmas kiva vaihtoehto on ostaa sankarille Muodonmuutospaketti. CAVA hoitaa hiukset ja meikin ja me hoidamme stailauksen. Eli lahjakortti ostetaan CAVAsta ja samalla saat -20 % etuselin meidän liikkeeseemme. Eli varaa aika meiltä noin tunnin kestävään stailaukseen ja saat stailauksen yhteydessä tällä kupongilla yhdestä vapaavalintaisesta tuotteesta 20 % alennuksen.
Koko paketin hinta on € 89,00.
Varaa aikasi 050-44 101 40 ja kerrothan varatessasi aikaa, että kyseessä on Cavan muodonmuutospaketti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *