Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


20.5.2016 |

Huomenna maistellaan raakakakkuja!

 

Tyttäreni mainitsi muutama kuukausi sitten, että seuraa facebookissa vaasalaista raakakakku sivustoa nimellä ”Raakakakkuja rakkaudella”. Kiinnostuin asiasta ja otin yhteyttä Marjaan, joka näitä raakakakkuja valmistaa. Ehdotin, että hän voisi tulla liikkeeseemme maistattelemaan asiakkailla valmistamiaan raakakakkuja ja kertomaan niistä lisää. Nyt Marja onkin tulossa liikkeeseemme lauantaina eli huomenna klo. 12.00 eteenpäin. Eli tervetuloa maistelemaan Marjan tuotteita ja voit samalla tehdä kakkutilauksia kevään juhliin!

Marja kertoo yrityksestään näin:

Yritykseni valmistaa raakakakkuja, raakasuklaita, raakapaloja ym. eli raakaherkkuja laadukkaista ja terveellisistä raaka-aineista, luontoa kunnioittaen, joka onkin suurin inspiraation lähteeni. Jokainen tuote on yksilöllinen ja kaikissa niissä näkyy kädenjälkeni. Valmistan raakakakut- ja pallot hyvin pitkälle erilaisista pähkinöistä, siemenistä, manteleista. Käytän aina huolella valikoituja, maukkaita ja ravintorikkaita yksilöitä. Makeutuksena toimii hunaja, tuoreet ja kuivatut hedelmät sekä kotimaiset marjat. Raakaherkut eivät sisällä soijaa, maissia, kotimaisia viljoja, kananmunaa, lisättyä sokeria eikä keinotekoisia lisä- ja väriaineita. Pyrin aina valitsemaan raaka-aineissa luomulaatuisia tuotteita, jos suinkin mahdollista. Eli kaikki tuotteeni käyvät keliaakikoille ja maitoallergikoille.

,.

Lue lisää, mistä kaikki alkoi, Marjan kotisivuilta www.cakeday.fi
Marja avaa myös oman raakakakku ravintolan Vaasaan, Kauppapuistikko 23, heinäkuun aikana.
Oi, me liikkeessämme odotamme innolla kahvilan avaamista, siitä tulee meidän herkkupaikka.
Rakastan ja arvostan kaikkea hyvää, mutta terveellistä!

Tervetuloa liikkeeseemme huomenna!


2 kommenttia

  1. Doppwoman sanoo:

    Heippa! No voi ja kiitos toivomuksesta:) vkl terkkuja Kata

  2. Anonyymi sanoo:

    Voi, mikset ole Jyväskylässä:(

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *