Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


7.5.2016 |

Housuasuja osa 1. Beiget nilkkahousut

Mekkoviikko oli muutama viikko sitten ja nyt on vuorossa housuasuja. Viikkoa ei housuasuja tulla näkemään, mutta muutamia seuraavia päiviä kylläkin.  Olen kerännyt erivärisiä housuja ja niihin soveltuvia yläosia. Ensimmäisenä vuorossa on beiget nilkkahousut. Voit yhdistellä asukokonaisuuksia sekä arkeen että juhlavampiinkin tilaisuuksiin. Kuten ennenkin olen todennut, kenkä ratkaisee useasti asun käyttötarkoituksen.

 

 

 

Nilkkahousut ovat edelleen se kevään ja kesän trendimitta housuissa. Nämä eivät ole caprihousut, vaan caprihousut ovat huomattavasti lyhkäisemmät kuin nämä eli nämä ylettyvät nilkkaan ollen asiallisemmat. Puin pienellä holkkihihalla olevan viskoosipaidan housujen kanssa. Paidan väri sopii beigejen housujen kanssa kauniisti, se ei ole liian jyrkkä, mutta tuo asuun hieman väriä, ihan kuten oranssi bolerokin. Valkoiset helmet kolminkertaisina kaulan ympärillä viimeistelevät asun juhlavuuden.

 

 

Ylläoleva bolero on meidän hittituote vuodesta toiseen. Bolero on neulosta ja parasta siinä on sen hyvä istuvuus. Jotkut bolerot jäävät lepattamaan selästä, mutta sitä tämä bolero ei tee. Kolmeneljäsosa hihanmitta tuo myös suojaa käsivarsille ja se on sievä mitta, kun ranteet jäävät näkyville. Poncho on hauska ja tuo asuun särmää ja rentoutta. Sekä boleroa että ponchoa saamme lisää ensi viikolla pellavan värisenä, tummansinisenä, roosana, oranssina ja melonin värisenä. Loistava tuote pitää kassissa mukana koko tulevan kesän ja pukea päällensä kun tarve vaatii.

 

 

 

Röyhelötoppia löytyy myös tummansinisenä

Valkoinen toppi on luottovaate vaatekaapissa. Ei ole väliä, minkä alaosan haluat kulloinkin pukea, koska valkoinen sopii aina. Tässä topissa on ihana röyhelö topin edustassa. Itse rakastan topeissa ja paidoissa rusetteja ja röyhelöitä, niillä saa asuun näyttävyyttä. Topissa on hieman löysyyttä eli päälle puettuna se sopii hyvin kapean housun tai hameen kanssa, mutta voit pukea sen myös vaikka korkeavyötäröisen hameen sisälle, näin saat vartalollesi enemmän linjakkuutta.

 

 

 

Tämä bolero on hieman erilainen eli kutsun tällaisia boleroita ”hihoiksi”. Tämän boleron ei olekaan tarkoitus istua vaan sen on tarkoitus roikkua päällä. Sen tarkoitus on myös tuoda käsivarsille suojaa ja lämmikettä. Tämä bolero on myös hieman ohkaisempi kuin klassinen boleromme. Nilkkahousuissa on saumat takana eli ne katkaisevat lantion linjan ja näin ollen kaventavat peppua ja reisiä.

 

 

 

Tämän Andiatan takkijakun olen esitellyt teille ennenkin hapsumekon kanssa. Kauniisti se sopii yhdistettynä myös tähän nilkkahousuun ja valkoiseen röyhelötoppiin. Tyylikästä.

Postauksen tuotteet:

 • In Wear nilkkahousut € 89,95
 • More&More toppi € 55,95
 • More&More bolero € 45,95
 • More&More poncho € 55,95
 • More&More valkoinen röyhelöpaita € 55,95
 • More&More ”hihat” € 65,95
 • Andiata takki € 399,00
 • Gabor korkkarit € 79,90
Aurinkoista Äitienpäivää!

2 kommenttia

 1. Doppwoman sanoo:

  Hei Sari ja kiitos viestistäsi. Kiva kun pidit asuista! Housuja löytyy myös valkoisina ja keskiviikkona/torstaina tulee asupostauksia niiden ympärille. Kokosi on 38 tai 40, riippuen minkämallinen vartalo sinulla on. Näissä housuissa on aika kapeat reidet ja lantio osasto eli parhain malli suorahkolle vartalotyypille. Housuissa on 2 % lycraa. Mukavaa kevättä, Kata

 2. sari anttila sanoo:

  Hei, kyllä on kivannäköisiä asukokonaisuuksia. Onko noita inwearin housuja muissa väreissä ja miten koot menee? Mikä koko ois minulle sopiva jos normaalisti käytän kokoa 38 tai 29 tuumaa. Onko housuissa lycraa?
  T.sari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *