Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Mekkoviikko nro 3. Roosa ruusumekko

En ole nähnyt vielä yhtäkään naista, jolle tämä Part Twon mekko ei olisi istunut. Tällä mekolla saa vartalostaan upean, se myötäilee, mutta ei purista. Poikkileikkaus vyötärön kohdalla toimii aina, se kaventaa vyötärön, vaikka ei uskoisi että noin pienellä asialla olisi merkitystä, mutta sillä on. Mekossa on loistava hihanmitta eli jakkua ei välttämättä tämän mekon kanssa tarvita. Roosa ohuen ohut villahuivi on ylellinen mekon kanssa, bolero lämmittää ja nahkatakki tuo siihen asuun särmää. Meiltä löytyy vielä hailakan roosa pikkujakku, joka on mekkoon yksinkertaisesti täydellinen, mutta se ei ehtinyt kuvaan mukaan. Mustat korkkarit tuo tähän mekkoon syvyyttä, sovitin myös beigejä, mutta ei, liian pliisu kokonaisuus. Tämä mekko on tyylikäs, jossa on hieman väriä, mutta ei yhtään liikaa.

Postauksen tuotteet

 

  • Part Two mekko € 149,95 koot 34-44 (minulla on on koko 34)
  • Huivi € 49,00
  • More&More bolero 55,95 koot 34-42 (minulla koko 34)
  • In Wear nahkatakki € 339,95 koot 34-42 (minulla koko 34)
  • Gabor korkkarit € 79,90
  • Wolford Luxe 9 den € 22,00
Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

12 kommenttia

  1. Kerrassaan ihana mekko ja niin Rock tuon nahkatakin kanssa !!
    t.Tipi

  2. Noi hei Alli:) hah, hah! Itse olen myös hihallisten mekkojen puolestapuhuja. Viikonloppuja, Kata:)

  3. Hei Kati! Mielestäni hihat eivät olleet kapeat, itselläni on ihan kunnon käsivarret ja eivät olleet yhtään tiukat. Tämä ruusumekko on niin kaunis päällä, paljon parempi kuin henkarilla. Mukavaa torstaita! Kata

  4. Kiitos Maarit:) ihanaa kun odotat postausta! Mekkoja on paljon, joten en yhtään ihmettele, että valinnanvaikeus iskee.
    Ihanaa kevätpäivää sinulle, Kata

  5. Hei ja kiitos viestistäsi. Täysin samaa mieltä kanssasi, hihoja pitäisi olla mekoissa enemmän! Mukavaa kevättä, Kata

  6. Tuo on kyllä mekoista kauneimpia! Minulla olisi jo siihen sopiva nahkatakki ja myös vaaleanpunainen huivi. Enää puuttuu vain se mekko 🙂 Mietin vain, että ovatko mekon hihat kovin tiukkaa mallia? Kuntoilun takia minulla on jonkin verran lihasta käsivarsissa ja joustamattomien mekkojen hihat eivät aina sovi.
    t. Kati

  7. Voi apua mikä ihanuus. Lähentelee jo täydellistä mutta en malta odottaa mitä seuraavaksi. On se mekko saatava kesäksi mutta vaikea on valita.
    Niin hyvän mielen blogi, jonka postausta aina aamulla odottaa.
    Terv Maarit

  8. Mahtava mekko! Enemmän saisi olla tälläisia hihallisia mekkoja.