Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

10 vaatteen garderobi, osa 2/3

Jatkan eilen alkanutta postaussarjaa, jossa käytän kymmentä eri vaatekappaletta ja koitan kehitellä mahdollisimman monta asukokonaisuutta niiden ympärille. Eilen alaosana oli farkut ja nyt on vuorossa kukkahame. Kukkahameen valitsin sen väriensä perusteella ja yksinkertaisinta olisi ollut valita yksivärinen hame, joko tummansininen tai beige, mutta silloin vaatekaapista olisi tullut liian tylsä. Eli tällä hameella saatiin hieman actionia vaatekaappiin ja väreistä vielä sen verran, että hameen pohjaväri on tummansininen ja siinä on luonnonvalkoinen/beige/vaaleanharmaita kukan lehtiä, joissa on hieman kirkkaansinistä mukana.

 

Tämä hame on hieman tulppaanin mallinen, mikä tarkoittaa sitä, että siinä on kapea vyötärö, jonka kuuluu tulla vartalon kapeimpaan kohtaan, siinä on muutama laskos edessä ja hameen helma kapenee alaspäin. Tämä tulppaanimalli on loistava malli naiselle, jolla on pieni peppu ja kapeat lanteet, koska tällä mallilla vartaloon saadaan naisellista pyöreyttä. Hameen helmat ovat hieman pidentyneet jo viime talven mallistoissa ja se trendi jatkuu edelleen. Tämä paitsikka sopii hameen kanssa hyvin, koska vyötärönauha ja laskokoset tulevat näkyviin. Mikäli paitsikkaa ei halua pukea hameen sisälle, voi kokeilla sen jättämistä hameen päällekin, jos paitsikka on vartonmyötäinen, ei suoranmallinen. Tämä on naisellinen asu korkkareiden kanssa ja itse menisin tällä asulla moneen paikkaan.

 

Beige neuletakki tekee asusta rennon, mutta paitsikka ja korkkarit tuovat asuun kuitenkin asiallisuutta. Jos työskentelisin esim. pankissa, niin kuvittelen, että pukeutuisin tämän tyyppisesti. Käyttäisin hametta ja kauluspaitaa ja siinä päällä neuletakkia, varsinkin kylmempinä aikoina. Tapaan sanoa, että neuletakki on lämmin ja mukava pitää päällä ja se on turvavaate. Tarkoitan sillä sitä, että se päällä olo tuntuu puetulta, ihan eriltä kuin pelkällä paitsikalla eli välillä tuntuu, että jotain puuttuu päältä.

 

Tässä jakussa on sama malli kuin raitaisessa jakussa, jonka esittelin teille noin neljä viikkoa sitten. Jakku on paksuhkoa jerseytä eli joustavaa trikoota, joka on mukava pitää päällä ja malli on sievä, kun se on sisäänotettu vyötäröstä. Jakku on myös pitkästä aikaa hieman pidempi.

 

Tämä asu on selvästi muita edellisiä asuja juhlavampi. Tässä Ouin topissa on kuminauha helmassa ja tämä sopii erityisen hyvin naiselle, jolla on suorempi vartalo. Itse puin tämän topin hameen päälle, mutta paremmin se sopisi minun vartalolleni hameen sisälle, jotta vyötärö tulee esille. Isompi rintaiselle naiselle tamä malli on myös pukeva. Usein näistä malleista, missä on kuminauha helmassa, saa ottaa yhden koon pienemmän kuin normaalisti käyttää, jotta toppi ei jää liian isoksi kainaloista, koska tässä mallissa on aina reilusti leveyttä. Jos tämän mallinen toppi on liian löysä, näyttää vartalo isommalta kun se onkaan.

Asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä FNUG-kynsilakkoihin

Pellava t-paidat ovat ihania, kun niissä on oma fiilis. Fiilis on rento, nuorekas, siisti ja sanoisin, että pellava t-paitaa on kivempi pitää yksistään kuin tavallista perus t-paitaa. Sinisessä huivissa on samat sävyt kuin hameessa, joten sekin sopii hameen kanssa. Huomaatko, vaihdoin citylenkkarit jalkaani.

 

Saan välillä kommenteja, että ”kaikki näyttää sinun päälläsi hyvältä”, johon tapaan vastata, että ”höpö, höpö ei todellakaan näytä”. Minua ei aina uskota, mutta tässä näet, että ei todellakaan näytä! Asussa ei ole mitään vikaa, mutta tämän mittaisella hameella en voi käyttää citylenkkareita, koska säärtäni jää ihan liian vähän näkyviin. Hameen helman tulisi olla noin 8 cm lyhkäisempi tai lenkkarit tulisi vaihtaa toisenlaisiin mataliin kenkiin, jotka eivät tule noin ylös jalkapöytään. Esimerkiksi balleriinat olisi ihan eri asia säärelle, silloin jalkapöytää jäisi näkyville ja jalka näyttäisi pidemmältä. Mutta jos ei keskitytä minun sääriini, niin muuten asu toimii rennollakin kengällä.

Kevytuntuvatakista on tullut paljon kyselyitä viime viikon aikana. Takki on kätevä ja siitä on tulossa yksityiskohtaisempi postaus loppuviikosta. Tämä kesäkassi sopii tähänkin settiin oikein kivasti.

 

Crossover laukku ja kangaskassi sopivat hyvin yhteen, koska kangaskassissa on samanväriset nahkaneliöt kannakkeiden kohdalla eli pikkusisko ja sen isosisko:)

Huomenna tulee postauksen viimeinen osio, jossa keksitymme mekon eri stailauksiin samoilla asusteilla. Eilisen postauksesta löydät tuotteiden tuotetiedot hintoineen.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Hei Kaarina! Hame on More&Moren ja neuletakki Part Twon. Kaikki tiedot tuotteista löytyy sunnuntain postauksesta:)