Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Töihin DOPPwomaniin!

Etsimme tehokkaaseen myyntijoukkoomme tuntityöntekijää. Edellytämme hakijalta

  • kokemusta asiakaspalvelutehtävistä
  • kaksikielisyyttä (suomi ja ruotsi)
  • joustavuutta ja hyvää tiimihenkeä
  • positiivista, iloista ja reipasta luonnetta
  • kiinnostusta muotiin ja hyvää silmää
  • ikä väh. 20 v.

Lähetä vapaamuotoinen kirjallinen hakemus kuvan kera sähköpostilla. Puhelintiedusteluihin emme nyt ehdi vastaamaan. Hakemuksessa ei ole päättymispäivää, palkkaamme työntekijän, kun löydämme tiimiimme sopivan henkilön. Tuntityö jatkuu mahdollisesti myös täysipäiväisenä kesätyönä.

Hakemukset: doppwoman@icloud.com

Kategoriat

2 kommenttia

  1. Hei Jessica! Toppia tulee lisää, myytiin jo loppuun. Meillä on 140 cm pitkä helmikaulanauha eli sen saat kiedottua kolmesti kaulan ympärille. Tilasin nettikaupasta, en nyt muista mistä, mutta oli suomalainen rekvisiitat eli päähineet, hanskat, puuhkan ja pitkän tupakan. Olisko se ollut Turussa, se kauppa…no jokatapauksessa joku naamiaiskauppa. Oi, Andiata on ihana! Kiva, nähdään ja tervetuloa:)

  2. Ihana kuva teidän näyteikkunasta, tulee mieleen Party Like Gatsby juhlat, jotka ovat Helsingissä maaliskuussa 🙂 Täytyypä helmikuussa tulla käymään kun tulen ensikerralla Vaasaan, jospa sopiva päähine, helmet tai koriste löytyisi niitä juhlia varten! 🙂 Löytyykö vielä sitä More&Moren tuplakangastoppia valkoisena minun koossani(34)? Ja jos sinulla on tuplahelmi-kaulakoruja(samantyylistä jota sinulla on usein kaulassa) niin ostan sellaisen! 🙂
    Odotan niin innolla Andiatan tuloa teille, minulla on tekeillä juuri postaus missä Andiatan mekko 🙂